Представена публикация

За всички, които се интересуват от моите коментари, беседи и от дискусиите, в които участвам!

Съобщавам, че всеки, който иска да следи моите всекидневни коментари и анализи, може да го прави като посещава редовно моята страница във фе...

четвъртък, 17 юли 2008 г.

Върнете Георги Бояджиев на учениците му!!!

В един форум чета и не вярвам на очите си: един мой познат, учител по български език и литература, който е преподавал на собствения ми син, също така дълбок и чувствителен поет и писател, крайно интелигентен човек с духовно излъчване, бил пенсиониран, и то две години преди да навърши изискващите се 30 години стаж! Прочетете неговия тъжен вопъл във въпросния форум, моля ви се: надявам се, че ще се намерят повече хора, които ще се възмутят; нека заедно да го подкрепим, та да стане така през есента Г.Бояджиев да бъде върнат на своите ученици. А ето и моя видеоапел в тази насока:

1 коментар:

eli mateeva каза...

подобна ситуация се случи преди половин година с група артисти от трупата на Драматичен театър-Ловеч. Разликата в казуса-принудените да напуснат са около тридесетгодишни, млади хора, които също млад човек, но без морал-става въпрос за настоящия директор на театъра там, казва се Васил Василев, направи всичко възможно да напуснат...с прекратени договори, заповеди за уволнение и прочие-имаше изпратени писма до Съюза на Артистите, но никой не взе отношение... защото директорът репетираше със сестрата на г-н Стефан Данаилов, извади спектакъл, който се игра не повече от 3-4 пъти...в момента директорът вкарва в трупата ученици на министъра... докога под сурдника ще се решават тези проблеми...?