Представена публикация

За всички, които се интересуват от моите коментари, беседи и от дискусиите, в които участвам!

Съобщавам, че всеки, който иска да следи моите всекидневни коментари и анализи, може да го прави като посещава редовно моята страница във фе...

четвъртък, 17 юли 2008 г.

Въртиопашката Камов пак точи обилни лиги за депутатско местенце

Да, и се чуди на кой господар по-чевръсто да се кланя. Има обаче един начин да угоди на всички, да стане симпатичен на всички: като почне да плюе... Костов! И точно това е направил нашият пръв "евросоциалист" за да докаже за сетен път, че бивш комунист по начало няма. Ето какво е написал (кръстил е бележката си със съветското име... Ваньо), писал я е, личи си, бидейки блажено замечтан за нов депутатски мандат. Щото, знайно е, плъховете първи усещат потъването на кораба - и първи почват да бягат от продънения кораб:

Браво Ваньо! Браво Костов! Пак направи неоценима услуга на БСП. Само за наивниците остава неразгадана горещата ти връзка с "Позитано" 20. Когато Брюксел представя унищожителни свидетелства за пълната некадърност на правителството, ти отклоняваш удара към Президента. И не го правиш за първи път. От похвалите, че БСП е реформирана партия през инициативите за вотове на недоверие в най-неподходящото време, които изваждаха правителството от критични ситуации до днешното изпълнение - едва ли има някой, на когото “реформираните” да са толкова благодарни. А аз не вярвах, когато техни висши функционери твърдяха, че си техен човек.

Разбира се, не можех да не реагирам при такава низост. Предавам и тук своя коментар, щото "реформираният" току-виж изтрил коментара ми:

Г-н Камов, винаги сте били пословичен лицемер, но сега надминахте и самия себе си! Ако подложа вашата кратка, но крайно злобна бележка на логически анализ, ще станете пишман, че сте я написали: бъка от несъобразности и абсурдни връзки! Мъчите се да правите реверанси към Гоце, мазните се на БСП, изобщо станали сте въртиопашка от класа! Човекът, цял живот слугувал на БКП(БСП), да говори, че друг имал “гореща връзка” с Позитано (а благодарение на Позитано вие самият сте депутат в момента!) е връх на наглостта!

Колкото и да се стараете обаче, за следващия парламент няма кой да ви тури в листите освен ако не цунете пък ръката (или други, по-непрестижни части) на Позитано. Айде холан, аман от лицемерие! А атаката срещу Гоце и искането за неговата оставка съвсем не противоречи на вота на недоверие: първо трябва да си иде кръстникът на това правителство (за което вие самият до скоро гласувахте), а след това и самото правителство трябва да си иде. Така ще бъде най-честно, защото те са свързани като свински черва. Не ни подценявайте чак толкова де, г-н евросоциалист, все пак имайте малко по-височко мнение за умствения потенциал на българите де!

1 коментар:

Анонимен каза...

Тц, тц, Гоце разкри хората си до един, обзет от паника.