Представена публикация

За всички, които се интересуват от моите коментари, беседи и от дискусиите, в които участвам!

Съобщавам, че всеки, който иска да следи моите всекидневни коментари и анализи, може да го прави като посещава редовно моята страница във фе...

вторник, 1 юли 2008 г.

Интересни и провокиращи мисълта публикации в Мрежата

Insomnia1304, неизвестен и тайнствен посетител в блога ми от доста време ми прави голяма услуга, като публикува в коментарите някои линкове на интересни публикации преди всичко в българския отдел на Глобалната Мрежа. Ето някои такива заслужаващи внимание статии, а също и някои, които ми направиха впечатление на мен, та ви ги препоръчвам:

ГЕНОЦИДЪТ СЕ РАЗГРЪЩА, Президентски син почнал работа във фирма, близка до Манол Велев?, Антигравитация и генератори за свободна енергия - технологиите на 21 век, Възпоминание на берлинската блокада отпреди 60 години, Тотален гей парад, Стоянов в ръцете на италианската мафия?, “Тагес цайтунг”: ЕК да престане със заплахите към България и да и спре плащанията, БЪЛГАРСКОТО УЧИЛИЩЕ - ФАБРИКА ЗА ИДИОТИ?, В България има стотици хиляди педерасти и стотина гейове, Китай към САЩ “Спрете или ще ви погребем”, В земното ядро има необичайни движения, които се извършват с много голяма скорост - откриха учени…, ПОПОВЕ И ХОМОСЕКСУАЛИСТИ…, Приказка за кметския стол, Държава, в която пуяците се смятат за лебеди!!!, НАЙ-БЕЗДАРНИТЕ ТВОРЦИ, Асиметричната информация, До Сарагоса и обратно, Обама ще "елиминира" заплахата от Иран спрямо Израел, Въвеждат ограничен интернет в САЩ…, Неясна остана връзката Маджо – Румен Петков, Доган купува бургаския остров “Св.Анастасия”?, Социалистическите партии подкрепят започването на Първата и на Втората Световна Война, МВР превзе шоубизнеса, Браво на МВР!, Попътни ремарки за парада на гейовете, Прощавай, български народе! и др.

3 коментара:

Анонимен каза...

ТИ Костич, кажи къде са 20 милярда от ПРЕВАТИЗАЦИЯТЯ? Сега нямаше да ни учиш как да си обуваме гащите...защото щяхме да сме на 600Евро заплати като чехи, поляци и пр. Ти и твойта шайка от 10%-та,Софиянски,Бакърджиев,Харартусян и още наколко разведки изкрадохте и направихте милионери онези които ни вкарваха в затвори ,лагери и лудници само за един ВИЦ..АЙДУК!

Анонимен каза...

Аз мислим,че от Централата на ДСБ требе веднага да се назначат общи стачки в Републиката и да ги води лично Иван Костов,щото той е наш учител и вожд.Също така като помощник командири могат да му бъдат Христофор Събев-наш духовен учител и Ангел Грънчаров-специалист в агентурните и специални разузнавачески служби. Народа е проз и требе да се води.Ако некой има други предложения за водачи на назначените стачки и въобще,да ги изпроводи в Централата на ДСБ, в която има сформиран Централен временен демократичен републикански стачен щаб /ЦВДРСЩ /.Централата се намира на Витоша-местността Конярника,над хижа Кумата.Ръководите на Щаба е майор Карлуков от Държавна сигурност.Не се плашете,той е филтриран от нашето контраразузнаване.

Анонимен каза...

Тази костова подлога Грънчаров няма ли да се спре да ни залива с дивотиите си? Ще разорят г-н Костов финансово тези продажни АНАЛизатори. Ето , наложи се сем.Костови да теглят кредит от 100000 лева , за да могат да плащат на такива мушмороци, като Грънчаров!