Представена публикация

За всички, които се интересуват от моите коментари, беседи и от дискусиите, в които участвам!

Съобщавам, че всеки, който иска да следи моите всекидневни коментари и анализи, може да го прави като посещава редовно моята страница във фе...

неделя, 7 септември 2008 г.

В гражданска TV *Свободна България*: "Смачкайте гадината с... писалка!"

Видеоклипът с моя коментар на посочената тема може да се види и чуе ТУК.

7 коментара:

Анонимен каза...

ЗЛИ КОСТОВИСТИ ... АЗ СЪМ ПОСТРАДАЛ ОТ КОСТОВ И НАЙ-МАЛКОТО ЩЕ БЪДА СРЕЩУ НЕГО. ПОНЕ ДА МИ СЕ БЯХА ИЗВИНИЛИ, НО НЕ. ВИЖДАЛ СЪМ ГО КАК ЛАПАШЕ БЕЗПЛАТНО ПО ЗЛАТНИ ПЯСЪЦИ И СЕ ОТЧИТАШЕ С БЯЛО ЛИСТЧЕ ПРЕД ШЕФА НА КУРОРТА ЗАПРЯНОВ И ЗАЕДНО С А. ЙОРДАНОВ. И ТАКИВА ТЪПАНАРИ ДЕПУТАТИ ИМАШЕ ДЕТО ЕДНО ИЗРЕЧЕНИЕ НЕ МОЖЕХА ДА СКАЛЪПЯТ- ПРИМЕР В. ВАСИЛЕВ. А ЗА СЪСИПАНИТЕ ПРЕДПРИЯТИЯ И ЗА ОПУСТОШАВАНЕТО НА СЕЛСКОТО СТОПАНСТВО ДА ГОВОРИМ ЛИ? НЕ СЪМ КОМУНИСТ, НИТО ОТ ДПС, НО ЩЕ ГЛАСУВАМ ЗА ЦАРЯ, А НЕ ЗА МАФИОТИ!

Ангел Грънчаров каза...

Ти си ченге-комунист...

Ангел Грънчаров каза...

:-)

Ангел Грънчаров каза...

Абе кратуно, кой управлява сега България бе?! Костов ли? Събуди се ма, тикво?!

Анонимен каза...

Грънчаров, след като от немайкъде се съгласи, че изборите от 1990 са тотално фалшифицирани какжи ми, мамин, какво следва оттук?

Ти не си ми много досетливичък, та ще ти кажа направо: Следва, че ВСИЧКИ депутати, които бяха избрани тогава са всъщност назначени от комунистическата ДС. В това число и любимия ти Костов.

Неслучайно комунягите го направиха депутат, а после министър на финансите. Накрая, и до премиерството се докопа, уж борейки се с комунистите, а всъщност следвайки тайно плана на своите московски господари.

Оправда доверието им Костов, всичките комуняшки далавери прикри, ама и себе си не забрави копелдакът му с копелдак, добре се облажи. А за Нефтохим и за другите му маскарлъци не ми се говори.

И сега какво? Ти искаш същия този мръсник и комунистически агент-провокатор отново да управлява. Айде стига, бе момченце наивно. Аман вече от твоите инфантилни приказчици! Хайде, смени малко плочата.

Ангел Грънчаров каза...

Пий си редовно хапчетата. Иди чат-пат при доктора. Не се тревожи толкова за Костов. Щото твоето е параноя. Лекувай се, макар че болестта ти е нелечима. Ще умреш прогизнал собствената си урина като кумира си Сталин...

Анонимен каза...

Грънчаров, добре си се изучил на марксизъм-ленинизъм в Болшевишка Русия. Нали там обявяват неудобните за луди и ги пращат в психиатрични затвори. Попитай твоята приятелка Новодворская ако не вярваш.

Та да си дойдем на думата.

Ти, Грънчаров, призна че изборите от 1990 са тотално фалшифицирани. От тук следва, че всички депутати, избрани тогава, всъщност са назначени от ДС, включително и любимия ти Костов. То и всичките последвали действия на Костов са доказателство, че винаги е бил комунистически агент-провокатор.

Ти, Грънчаров, отказваш да коментираш това мое изявления и ми казваш да си пия хапчетата, т.е. твърдиш, че не съм със всичкия си. Освен това твърдиш, че Сталин ми е бил кумир, а от това което пиша се вижда точно обратното, а именно че аз ненавиждам комунистическата тирания във всичките й проявления.

Кажи сега, кой от двама ни се държи като комунистическо ченге (или като слуга на ченгетата) ти или аз?

Ти пак ще извъртиш и няма да отговориш, но вярвам, че другите читатели на блога ти ще си отговорят сами.