Представена публикация

За всички, които се интересуват от моите коментари, беседи и от дискусиите, в които участвам!

Съобщавам, че всеки, който иска да следи моите всекидневни коментари и анализи, може да го прави като посещава редовно моята страница във фе...

събота, 11 октомври 2008 г.

Корицата на новата ми книга със заглавие ИЗВОРИТЕ НА ЖИВОТА

Става дума за курса лекции по философия, който основно преработих и оформих вече като книга: тия дни окончателно се избавих от редакторската работа. Един приятел ми направи корицата, ето я отляво.

Сега ми предстои най-трудното: да издам книгата си. Това е същинска мъка. В днешно време у нас никой сякаш не мисли за култура, за книги, камо ли пък за философски книги. Да намеря спонсор за философска книга е същински абсурд. По-лесно ще си намериш купувач ако продаваш кожуси на екватора. Но трябва да измисля нещо. Няма как, такава явно ми е била съдбата...

А иначе как възприемате корицата? Кажете ако искате, за мен е интересно да чуя мнението ви. На мен ми харесва, но това не значи, че не може да се измисли по-добра корица. Трябва ли да има човешка фигура на предната корица?


Вижте и чуйте и най-новото в моя видеоблог HUMANUS. Технологичният прогрес трябва да се насърчава!

5 коментара:

Анонимен каза...

Грънчаров, разбери най-сетне: докато българомразеца и българоубиеца Костов върлува необезпокояван по нашите земи няма да се оправи културата! Няма и за философия да мисли народа, защото е гладен и жаден. Народът гладува, пенсионерите си броят последниет стотинки, а в същото време Костов и неговата клика тънат в разкош.

Този комунистически агент-провокатор и национален предател донесе безбройни злини на българите. Костов прикри всички комунистически престъпления, подари "Нефтоним" на болшевиките, а "Балкан" на Гад Зееви. Той и приятелчетата му окрадоха милиарди, докато народът гладуваше. Само за тези престъпления трябва да бъде вкаран в затвора с доживотна присъда.

Само осъждането на престъпника Костов ще спаси народа от загиване. Само тогава народа ще може да мисли за култура и философия. Разбери това, Грънчаров, разбери най-сетне!!!

Анонимен каза...

Из печата често се споменава, че сменно Иван Костов като финансов министър е спомогнал да не се открие къде са парите на Живков, Дойнов и другите висши номенклатури от преди 10-ти. Евгени Бакарджиев казва, че Костов е провел приватизацията така, че най-добрите заводи са отишли в червени ръце. Явно агент-провокаторът Костов е изпълнил успешно мисията си. А генерал Богомил Бонев каза по телевизията и къде се е намирала секретната агентурна школа, завършена от бившия ни премиер. На територията на днешна Украйна.

Очевидно Иван Костов е главното действащо лице в плана за превръщането на висшата комунистическа номеклатура във финансова олигархия - най-голямата и най-важна далавера в историята на българския комунизъм!

Иван Костов предварително е бил определен да бъде човека, който в близките години след 1989 ще поднесе на комунистите парите на тепсийка. Един ден всички ще разберат тази истина!

Ангел Грънчаров каза...

Костов е виновен и за разгрома на прекрасните социалистически психиатрии, та сега нема къде да идеш да се лекуваш! Вечен позор на толкова безчовечния злодей Иван Костов! :-)

Анонимен каза...

Браво, горното е точно в десятката :)))

Анонимен каза...

Ей вие, костунгери продажни, лакеи комунистически, иска ви се да затварят несъгласните с вас в психиатрии, нали! Значи който разобличава престъпленията на бандита Костов, е луд, така ли?

Ех, Грънчаров, Грънчаров, пачавро комсомолска, добре си усвоил комунистическита табиети в болшевишка Русия.