Представена публикация

За всички, които се интересуват от моите коментари, беседи и от дискусиите, в които участвам!

Съобщавам, че всеки, който иска да следи моите всекидневни коментари и анализи, може да го прави като посещава редовно моята страница във фе...

петък, 28 ноември 2008 г.

Покана за третата интернет-конференция: Велико Търново, 17-19 април 2009 г.

Горе-долу преди 1 година се проведе първата среща на блогърите в България, малко след това се проведе и първата ни конференция, която по-скоро беше блогкамп.

Ето, че дойде време и за третата такава, която ще е малко по-сериозна и като организация, и като програма, и като местоположение.

Кога: 17-19 април 2009 година

Къде: В центъра на България - Велико Търново (близо е почти до всеки град, а блогъри има не само в София)

Как да участвате:

1. Ако искате да предложите лекция - с голямо удоволствие ще я приемем - ето как да го направите.

Лекцията може да е демонстрация, работилница, разходка в парка с говорене, видео-занятие или всякаква друга форма, която вашето въображение може да реши. За да стане качествено събитие, имаме нужда от качествени лекции, а и сме се погрижили за лекторите си…

2. Ако искате да станете спонсор - без да давате и една стотинка, можете да видите, какво предлагаме за нашите медийни партньори.

3. Ако искате да участвате, като зрител или като участник от другата страна на лекторската маса, вижте как можете се регистрирате; ако се регистрирате до 30.12.2008 получавате и подарък.

4. Ако искате да бъдете един от спонсорите на този поток, можете да видите какво ще се случи и как точно да ни спонсорирате от тук.

Ще се радвам, да се видим във Велико Търново. Разпространете новината, ако желаете.

Богомил "Бого" Шопов



Вижте и чуйте и най-новото в моя видеоблог HUMANUS. Технологичният прогрес трябва да се насърчава!

1 коментар:

Анонимен каза...

Грънчаров, запиши ме за конференцията. Смятам да дойда и да те разоблича - нека всички научат, че ти си един лъжец, манипулатор и измамник.

Безпокоя се само да не би да сте решили да проведете конференцията под патронажа на Генералния Секретар на ОФ на ДСБ, Командор Костофф. Ако е така ще си помисля дали да участвам, защото, боя се, че простосмъртните ми очи не ще издържат блясъка, който се излъчва от Ореола на Горепосочения Светия.

Затова моля да ме информираш своевременно дали Командор Костофф ще е Патрон на конференцията, или не.

С уважение,
Влечугото