Представена публикация

За всички, които се интересуват от моите коментари, беседи и от дискусиите, в които участвам!

Съобщавам, че всеки, който иска да следи моите всекидневни коментари и анализи, може да го прави като посещава редовно моята страница във фе...

вторник, 18 ноември 2008 г.

Невероятни разкрития за бандитския характер на ДПС

Аз нямам думи, прочетох и не вярвам на очите си! Прочетете го и вие: Как се правеха обръчите от фирми около ДПС - разговор с Керим Караали, от 14 Ноември 2008, петък, 2008 година. Невероятни разкрития от един турчин, който с тия разкрития като едното нищо си сложи сам главата в торбата.

Не зная, но ако имаме прокуратура на място, с тия разкрития Доган може да бъде натикан в затвора. Дошло е времето най-после и едно мутро-комуноидно ченге от ДС да влезе в затвора. Фактите са достатъчни: ДПС е сгазило лука и то отдавна, и то много яко...

Г-н Главен Прокурор Велчев, що се правите на разсеян? Или таварищ Гоце Първанов ви е изкомандвал да си мълчите като... Гоце?!

Вижте и чуйте и най-новото в моя видеоблог HUMANUS. Технологичният прогрес трябва да се насърчава!

6 коментара:

Анонимен каза...

Г-н Давидов,

Пиша ви във връзка с Вашия коментар, пуснат в блога на Радо на 18 ноември:

"Не е прилично в “чуждата” къща да се карате! И двамата си имате блогове, правете го там! Как може да си помислите, че под темата „Защо ще успеем да подобрим положението в България?” може и трябва да се джавкате."

Г-н Давидов, Вие явно сте възпитан човек и се стремите да бъдете учтив и любезен с всеки.

Моето възпитание е далеч по-лошо от Вашето и затова ще Ви уведомя, че аз не се "джафкам" с Грънчаров, а го изобличавам като манипулант, лъжец и измамник. И правя това именно с цел подобряването на положението в България. То не може да се подобри докато очакваме нещо добро от пропаднали и компрометирани политици, като Костов, и от техните блюдолизци и слуги.

Одавна разбрах, че с лицето Грънчаров никакъв разумен диалог не може да се води. Въпросният господин просто е заучил един набор от клишета и ги повтаря непрестанно. Ако някой му противоречи веднага бива наречен "ченге", "червен", "платен агент" и прочее. Нахалството му стигна до там, че започна да учи на демокрация и антикомунизъм дори своя съименник от Ботевград, който е бил политзатворник преди 10 ноември. (За тази своя наглост "философът" беше "благословен" по нашенски от изстрадалия си съименник.)

Самият философ-марксист Грънчаров, както и сладникавите му прозрения, разбира се, са твърде нищожни, че да им се придава голямо значение. Грънчаров просто е един от многото лъжци и манипулатори, старателно изопачаващи най-новата ни история и подбутващи ни фалшиви "спасители". Но Грънчаров явно е амбициозен, иска да е Оберманипулатор, и така успява да изпъкне сред събратята си.

Да ви занимавам повече с въпросната персона мисля, че е излишно.

Благодаря за добронамерения Ви коментар. Ще остана, все пак, на предишната си позиция. Защото с лъжците и мошениците може да си в добри отношения, само ако самият ти си лъжец и мошеник.

С най-добри пожелания,
Влечугото

(Това е прякорът ми, лепнат от философа-марксист)

Анонимен каза...

Грънчаров, ето нещо ново и свежо, което намерих за теб. Чети със здраве!

"Въпросният Ангел Грънчаров е комунистическо същество, а не философ. Тоя комуняга е учил по Тошово време в СССР. Сменил е няколко партии - БКП, СДС, ДСБ... Изхвърлен е и от форума на ДСБ. От него извира само безкрайна злоба към нормалните хора и самовлюбеност, присъща на най-големите комплексари, какъвто е той. Тоя не заслужава никакво внимание. Патологичен случай."

http://teodordetchev.blog.bg/viewpost.php?id=232308

Анонимен каза...

Грънчаров, интересни неща се намират в нета за теб, интересни...

Хайде, дискутирай! Нали много искаше да дискутираш!


"Петър
27 September , 2007 at 12:52 pm

Грънчаров клони към лудост… преподаваше ми по психология… или някъв такъв отнесен предмет в техникума. Луд е. Ако е същия де…"



И после:


"Отворено писмо до Ангел Грънчаров

Уважаеми г-н Грънчаров,

Вчера, след като поредният мой коментар в блога Ви изчезна, спам филтъра Akismet започна да се държи странно. Убеден съм, че заслугата е Ваша. Писна ми от Вас и неспособността Ви да носите на критика. Писна ми да плюете и злословите, а когато отсрещната страна се опита да се защити в коментарите след публикациите да маркирате написаното като СПАМ. Това противоречи не само на всякаква online етика, но и на общоприетата.

Вероятно ще кажете, че лъжа но и двамата знаем за какво става въпрос. Веднъж вече, след подобни изпълнения от Ваша страна, успях да убедя Akismet, че съм добър човек. Втори път нямам намерение да си губя времето с глупости заради провинциалния даскал по философия. Не съм Ваш ученик, за мое щастие не съм бил, а никога не бих пуснал децата си в училището, в което работите. Успял сте да развиете онези уродливи качества, заради които половината хора не подкрепиха учителите в стачката им. Между другото така и не излязохте с обяснение защо по време на тази стачка говорихте за учителите в трето лице. И продължавате да го правите.

Не се отричам от това, което написах в неделя. Но, вярвайте ми, не мога цял живот да бъда добронамерен към човек с изкривена психика. Щом това поведение Ви носи душевен покой - продължавайте в същия дух. Радвайте се на цифричките, които няколкото брояча Ви показват, макар, че след изключването Ви от няколко блог-агрегатора вече не са толкова големи. Бях от малкото хора, които намираха по една добра дума, които Ви критикуваха не с цел да Ви унижават, а да Ви помогнат. Не заслужавате.

Дори да ми напишете нещо в блога си, няма да го прочета. Моля имайте предвид, че всякакви лични контакти (независимо от средата и формата) помежду ни не са желани от моя страна. Присъствието Ви в Интернет на адреси съдържащи gfurnadzhiev.info - също. Бих комуникирал с Вас само ако, и то точно защото ми плащат. Сбогом"

вярвай в мечтите си каза...

Всички са в мафията. И Доган и Сергей Дмитриевич и Велчев. Те просто си пазят гърбовете!!!

ceco каза...

widqha "Berowoto" prawitelstwo izbqgaha ot balgariq da ne se qdoswat kato gledat kak komunisti-dc slugbi-predateli turci ograbwat truda, ne moq a na mote roditeli i dqdowci za celiq im giwot: uspeh dano tezi deto sa ostanali w balgaria sa po rodolubci ot men i uspeeqt da gi izriatt ne ,4e go warwam ama se nadqwam......... kasmet

Анонимен каза...

Опасявам се, че огромната част от българските, мексиканските, турските и пр. гастарбайтери на са политически, а чисто ИКОНОМИЧЕСКИ гастарбайтери, т.е. те не са отишли да работят в други страни поради несъгласие с политическата система в своята страна, а водени от груби материални съображения. Убеден съм, че ако бъдат поставени пред алтернативата „живот в утвърдена демокрация и заплата от, например, 200 лева” или „живот в България, Мексико, Турция и т.н. със заплата, примерно, 2000 лева”, те без колебания ще предпочетат последното. Че дори в Северна Корея биха живяли, ако се плаща добре. А не би трябвало да е така. Не затова сме демократи, защото демокрацията ни прави по-богати, а защото свободата стои по-високо от всички материални съображения. Дори да беше така, че демокрацията и свързаната с нея свободна пазарна икономика да бяха икономически по-неефективни от диктатурите, „плановата икономика”, мафиотските системи и пр., пак бихме избрали свободата. За щастие е обратното, свободата по принцип носи благоденствие. Но не това е главното. Вярно е, разбира се, че днес демокрацията в Б-я е формална и един антинароден режим ограбва плодовете на труда на българския народ. Страхувам се обаче, че ако хипотетично утре режимът намери ресурс да направи заплатите на българите, да кажем, 1000 или 2000 лева, но кражбите, корупцията, мафията и злоупотреbите продължат, никой няма да се оплаква. Напротив, всички ще са доволни и никой няма и да помисли за работа в чужбина. Така че приказките срещу Беров, Виденов, Доган, Симеон и Станишев са само това – приказки. В действителност гастарбайтерите не се интересуват от свобода и демокрация, а от бира, хладилници и коли.