Представена публикация

За всички, които се интересуват от моите коментари, беседи и от дискусиите, в които участвам!

Съобщавам, че всеки, който иска да следи моите всекидневни коментари и анализи, може да го прави като посещава редовно моята страница във фе...

четвъртък, 4 декември 2008 г.

Соца Гоце пуца и цоца...

Г-н Иво Инджев тази сутрин е написал статията … И се зъбим на Тирана, в която продължава да описва "подвизите" на любимия ни президент, разпрострели се напоследък в едно огромно в географския смисъл пространство, започващо от Патагония и стигащо чак до Татарстан, Узбекистан и... Тирана! Него другаде не го и канят вече, ала където го поканят, все ще произведе някой фурор било с подло-издайнически думи, било с бракониерска стрелба по забранени за убиване редки кози.

Прочетете тази статия, както и вчерашната му, в която се описва скандалния му подвиг по убиването на забранен от закона козел или коза, което той успял да извърши - оти он, сирищническиот херой, е най-велик ловец! - чак в Узбекистан. Ето линк и към упомената статия от вчера: Омертата около Първанов се пропука в… Узбекистан. Сигурен съм обаче, че вече сте ги прочели, но може и някой да не ги е прочел, та нека да иде да ги прочете, няма да съжалява.

Също така изключително интересни и интелигентни са и коментарите. Приятно е човек да беседва с такава отбрана и мислеща компания. Аз там вчера написах само тази реплика:

Май наближи момента тотално дискредитирания ни президент, недостоен за поста си, да го принудим да даде оставка. Все пак националното самочувствие на българина стои по-високо от материалното благополучие или от тъпи страсти на ловджията-президент-лъжец…

... а пък днес, под новата статия на г-н Инджев, си позволих да направя малко по-дългичък коментар:

И какво излезе сега: Гоце Първанов, оказва се, не е български президент, ами е служител на руската компания Газпром, посланик на руската нефтена империя, пълномощник на государя Путин и завеждащ делата в Задунайската губерния на Руската авторитарна империя, която, по едно недоразумение, е и… член на Европейския съюз! Това, че Гоце Първанов не живее в този свят и в тези световни и светови реалности съм го изтъквал многократно, той е изкопаемо от една съвсем друга епоха, което не може да бъде адекватно на съвременността.

Същинският скандал не е обаче, че Гоце Първанов е такъв - той, поклонникът на Ленин и Сталин, сърдечният приятел на скъпия друже Милошевич, ембарговият партньор на Саддам Хюсеин не може да бъде нещо друго! - скандалът обаче е в това, че ние, българите сме допуснали това недоразумение да ни бъде натрапено за президент на България, та с всяко свое действие и бездействие да ни излага и позори пред целия свят!

Но вижте, господа, колко жестоко справедлива е иронията на историята: няма друг, който да може така умело и ефикасно да дискредитира “вечната дружба” на “малката България” със колониално-авторитарния северен колос, да показва истинския лик и морал на комуноидите-бракониери, разпасали се безскрупулни и аморални самозванци, олигарси и мафиоти - и по този начин, без да си дава сметка какво прави и какво става, пък и без да иска, да работи за компрометирането на оня толкова отвратителен комуноиден стереотип, който самият той въплъщава!

Ето това показва, че наближава времето тази гнус сама да погребе себе си в собствената си мерзост, по ирония на самата история, а пък ако и ний, българските граждани, си мръднем поне малко пръстчето, това ще стане много по-рано!

Дай Боже да се пробуди този народ, да възопие от подлостите на управниците си, да изиска и наложи превръщането на България в достойна европейска и просперираща страна!

(Забележка: Заглавието на тази тема го взаимствах от някакъв анонимен народен гений, който пръв го е формулирал, а пък Радо го припомни в блога на Инджев. Аз там написах по този повод: “Соца пуца и цоца” е много хубав девиз на БСП и гоцевистите, ще го взаимствам за заглавие за да напиша нещичко по темата; благодаря на анонимния народен автор!)

Вижте и чуйте и най-новото в моя видеоблог HUMANUS. Технологичният прогрес трябва да се насърчава!

3 коментара:

Анонимен каза...

Линк към оригиналната статия:
http://www.ferghana.ru/article.php?id=5978

Dobrata

Радо каза...

Можеш да отвориш линка, та да видиш и снимката, под която е въпросният коментар - "социалният президент" доволно наднича през мерника на някакво автоматично пушкало.

Радо каза...

http://www.segabg.com/online/article.asp?issueid=2985&sectionid=16&id=0000111