Представена публикация

За всички, които се интересуват от моите коментари, беседи и от дискусиите, в които участвам!

Съобщавам, че всеки, който иска да следи моите всекидневни коментари и анализи, може да го прави като посещава редовно моята страница във фе...

четвъртък, 25 декември 2008 г.

Нека в този свят ден да се помолим Божията благодат да ни вдъхне сили и да ни подкрепи в делата ни!

На всички мислещи, ангажирани, съвестни, обезпокоени за бъдещето на България и добри хора, посещаващи моя блог, искам да честитя светия празник Рождество Христово!

Нека да си пожелаем да сме много по-решителни и действени, та на дело да защитим ценностите, в които вярваме - и едва тогава, благодарение на нашите усилия, България ще стане такава, каквато искаме да бъде. Нека 2009 година да бъде годината, в която младата българска демокрация преживее свой нов мощен подем и възход, което е възможно само ако заедно успеем защитим своите най-големи постижения - и като личности, и като нация, и като държава.

Нека ние, хората, обединени от толкова великите европейски и хуманни ценности на свободата, демокрацията, автентичната човешка нравственост, да продължим да работим за една достойна, просперираща и силна България в Европейския съюз! Нека да се помолим Божията благодат да ни вдъхне сили - за да успеем в начинанията си. И да постигнем мечтите си и в човешки, и в граждански, и в съвсем личен план.

Вижте и чуйте и най-новото в моя видеоблог HUMANUS. Технологичният прогрес трябва да се насърчава!

2 коментара:

Анонимен каза...

Весела коледа! :)

Анонимен каза...

ЧЕСТИТА КОЛЕДА ПРИЯТЕЛЮ !!
Благодаря за благородните ти усилия
да помогнеш за несбъднатите мечти на българина !!
БЪДИ ЗДРАВ !!

К. Николов