Представена публикация

За всички, които се интересуват от моите коментари, беседи и от дискусиите, в които участвам!

Съобщавам, че всеки, който иска да следи моите всекидневни коментари и анализи, може да го прави като посещава редовно моята страница във фе...

сряда, 10 декември 2008 г.

Ето така е в Америка, а как е в България, българи?!

В един много приятелски сайт (блог) е публикувана кратка информация, озаглавена Как е в Америка.... Сайтът (блогът) е изключително богат по съдържание, пък и в ценностно отношение, поради което ви го препоръчвам най-горещо.

Там и е българското радио на Америка (Bulgarian Radio of USA), което рекламирам съвсем безвъзмездно, защото то ме плени от първата минута. Плени ме и с превъзходната си, с вкус подбрана музика, и с личностното излъчване на водещия (Стоян Динев), и с ценностната чистота на позицията си. А ето сега публикувам дума по дума споменатата публикация, като й турих горното (компилирано от самия текст) заглавие:

Конгресмен от Ню Йорк е осъден на пет дни затвор за шофиране в нетрезво състояние от окръжния съд в град Александрия и присъдата трябва да влезе в сила от 19 декември. На практика кариерата на Вито Фосела е провалена след новината за шофирането в пияно състояние и от това, че той имал незаконородено дете, съобщава АП.

Губернаторът на американския щат Илинойс Род Благоевич и ръководителят на неговата администрация Джон Харис са арестувани по подозрения в корупция. Губернатор Благоевич е разследван за своите действия през последните три години. Проверява се всичко - от това как е наемал хора до това дали е помагал на свои приятели и спонсори, предаде вчера Ройтерс.

А как е в България, Българи?

Чуй и това: Как ще ги стигнем… американците?! (Пее Тодор Колев)

Вижте и чуйте и най-новото в моя видеоблог HUMANUS. Технологичният прогрес трябва да се насърчава!

Няма коментари: