Представена публикация

За всички, които се интересуват от моите коментари, беседи и от дискусиите, в които участвам!

Съобщавам, че всеки, който иска да следи моите всекидневни коментари и анализи, може да го прави като посещава редовно моята страница във фе...

понеделник, 12 януари 2009 г.

Смисълът на моята инициатива да заведа свои ученици на националния граждански протест на 14 януари



Абонирайте се за първия и единствен блогърски вестник! Подкрепете свободната мисъл и свободното слово в България тъкмо когато те са в немилост!

5 коментара:

Анонимен каза...

Гоу хоум в МОСКВА!

НДВОН 11 януари 2009

НДВОН /национално движение за връщане на ограбеното от народа/ е против всякакви действия на Иван Костов. Съветваме го да не прави резки движения. От същия ще бъде потърсена най-строга съдебна отговорност заради съсипващата приватизация, предаване на националните интереси чрез затваряне на АЕЦ и всички беди които е нанесъл като финансов министър и министър - председател.

Запор и пълна конфискация на неговото имущество и това на роднините му!

Проверка и разобличаване за сътрудничество с чуждо разузнаване!

Затвор и доживотна присъда за тези национални предатели!

ЩЕ ВИ КУПИМ БИЛЕТИ, КОСТОВАЦИ И РУСКИ МЕКЕРЕТА!!!

Ангел Грънчаров каза...

Побесней си малко, белким ти олекне :-)

Анонимен каза...

Псевдо-демократа моргавел, трябваше отдавна да си е подал оставката след многократно загубените избори, както правят лидерите на партии, по белите страни, за да дойдат нови лица, но не той е вечен. Командира съсипа производството, даде началото на края на АЕЦ-а, разпродаде почти всичко за жълти стотинки, не остави нито една българска банка, продаде нефтохима на Лукойл, съсипа националният ни авиопревозвач

Анонимен каза...

Действително образованието е на толкова ниско ниво, че се срамуваш да пишеш, че си учител. А учител беше престижна професия.

Анонимен каза...

Съжалявам, че навремето не сте ми преподавал. Ще се радвам, ако Ви видя на протеста, т.е. да Ви разпозная.
Един въпрос - ако някой от учениците не отиде не от липса на гражданска позиция или мързел, а защото има различни политически убеждения (невероятно, но факт - всеи още има хора, които се кефят на Серго), ще уважите ли това?
Дано Вашето предположение, че това може да е историческо събитие, да е вярно. Относно опасенията от ексцесии, БСП се чудят как да наплашат хората така, че да ги спрат от участие в протеста.