Представена публикация

За всички, които се интересуват от моите коментари, беседи и от дискусиите, в които участвам!

Съобщавам, че всеки, който иска да следи моите всекидневни коментари и анализи, може да го прави като посещава редовно моята страница във фе...

понеделник, 12 януари 2009 г.

Серго, върви си! Ser Go Home!

ДСБ започва кампания за предсрочно сваляне на правителството на Сергей Станишев. Кампанията ще бъде под надслов “Серго, върви си!/Ser Go Home!”. Това обяви Петър Николов от ДСБ-София на пресконференция на тъмносинята партия, предаде репортер на Агенция “Фокус”.

Кампанията е аналогична на тази при посещението на Владимир Путин в България – „Путин – Go Home”.

ДСБ призовават своите симпатизанти да излязат на протестни действия на 14 януари пред парламента от 11 часа. Протестите са организирани от студентски организации, земеделски производители и неправителствени екологични организации.

Според Петър Николов, Русия на Путин е все по-малко демократична държава. Правителство на Сергей Станишев е сервилно и не може да отстоява българските национални интереси, защото той самият до преди 10 години не е бил български гражданин.

От ДСБ припомниха, че Румен Овчаров е този, който е сключил договора с „Газпром”. От ДСБ обявиха награда за този, който издири и намери Румен Овчаров. Освен това – те искат среща с общинските съветници със СДС. Ивайло Йонков обясни, че на тази среща опозицията трябва да изготви обща позиция за бюджета на Столична община.

Абонирайте се за първия и единствен блогърски вестник! Подкрепете свободната мисъл и свободното слово в България тъкмо когато те са в немилост!

17 коментара:

Анонимен каза...

Костов,няма ли най-сетне да разбереш,че хората не ти вярват вече!Твоята демагогия наистина е по-префинена от демагогията на Гьобелс,но въпреки всичко електоратът ти се “сви” до реститутите и част от тези,които се облажиха от твоето управление.Вярно,ти им пусна само трохички от бандитската приватизация,която извърши за 3-4 години главно в свой интерес,но те и на това са предоволни,защото преди това бяха голи като пушки.Но хората вече те ненавиждат заради излъганите си надежди,защото видяха,че “ТВОЯТА” демокрация е много по-лоша от тоталитарното минало до 1989 година! В интерес на истината,твоето управление не беше по-малко тоталитарно,Командире!Така,че,спри се най-сетне и се махни от политическата сцена!Като най-богат българин имаш с какво да се занимаваш,въртейки награбеното.Или те е страх,че като паднеш,ще започнат да ровят из далаверите ти и нещата ще започнат да се разкриват.Хеле пък ако някои ги притиснат и започнат да “пеят”!Засега Софиянски отърва затвора,но времето е пред нас-българите са наясно,че мястото на цялата твоя кохорта е там - Бакърджиев,Антоан Николов,Ал.Божков,Муравей Радев,Надежда Михайлова,Никола Николов,Йордан Цонев,Христо Бисеров,Добрин Митев,Йордан Соколов,Любомир Павлов и т.н. и т.н.Списъкът е доста дълъг,но свинските черва като започнат веднъж да се разплитат,няма спиране!

Ангел Грънчаров каза...

Змията пак почна да плюе отровата си :-) Къде се загуби бе, антикостовистко влечуго, за малко си помислих, че заради некадърност работодателите ти са те уволнили. А ти се завръщаш пак със същите плюнки, пак като развален грамофон си повтаряш все едно и също. Дай нещо ново де?!

Анонимен каза...

АНОНИМКО КАЗА:
Като най-богат българин имаш с какво да се занимаваш, въртейки награбеното. Или те е страх, че като паднеш, ще започнат да ровят из далаверите ти и нещата ще започнат да се разкриват.Хеле пък ако някои ги притиснат и започнат да “пеят”! Засега Софиянски отърва затвора, но времето е пред нас - българите са наясно, че мястото на цялата твоя кохорта е там - Бакърджиев, Антоан Николов, Ал. Божков, Муравей Радев, Надежда Михайлова, Никола Николов, Йордан Цонев, Христо Бисеров, Добрин Митев, Йордан Соколов, Любомир Павлов и т.н. и т.н.Списъкът е доста дълъг, но свинските черва като започнат веднъж да се разплитат, няма спиране!

ИВАН ЙОРДАНОВ КОСТОВ КАЗА:
Вдясно има една малка олигархия, която даже не е истинска. Но тя наистина много се бои от ДСБ и специално от мен. Има хора, които ги е страх повече от мен, отколкото от БСП. И са прави.

- С какво толкова сте ги изплашили?

- С това, че в един минал момент аз можех да им взема главите на всичките. Но избрах България да отиде колкото може по-напред. Тях ги оставих, но със сигурност сега ще имам време да се оправя и с тях, ако ние управляваме. Те това си го знаят.

- Понякога не съжалявате ли, че ги оставихте на мира като премиер?

- Аз с този въпрос ще си остарея. Направих голям компромис и голяма жертва Само бъдещето ще покаже дали си е заслужавало. Но в момента аргументите, че не съм бил прав, надделяват. Защото виждам какво се случва, виждам мафията обединена. Виждам ги тези всичките, крадливите, как са се организирали и колко партии са си направили. Но ако България тръгне отново на европейския път, ще е ясно, че жертвата ми е била оправдана. Защото на обикновен език Европейската комисия ни казва - няма да има прошка за вас!

Блог на Павел Николов, астрофилолог каза...

Анонимен по стар болшевишки тертип говори от името на хората, без те да са му дали това право. Така и болшевиките (аз не употребявам думата комунисти, мисля, че тази е по-точна) някога говореха и действаха "в името на народа", а всъщност се бяха впили като кърлежи "във вимето на народа". Това, че някой не вярва на някого, не означава, че може да приписва невярата си на всички хора. Между другото, прави впечатление, че всичките тези говорещи от името на всички са все анонимници. Защо ли се крият? Защото са страхливци безподобни, едно мнение не могат да кажат, като застанат открито с истинското си име.

Анонимен каза...

знам, че не е много философско и не подхожда на тона на блога и все пак:
- КУР ЗА БЕСЕПЕ, ДВА ЗА КАГЕБЕ!

Анонимен каза...

Чрез изключително несправедливата приватизация, по спуснат му откъдето трябва списък, той превърна червените барони и техните подставени лица в класа на новобогаташи. На всичко отгоре и за огромно съжаление, неспособни да въртят пари, а единствено да ги трошат за псевдолукс и перхидролено-силиконови хубавици с мек акцент. По този начин вместо да приеме закон за декомунизация и да постави партийните величия и техните семейства на местата им (според мен в резерват), Костов ги обогати. Той замени принципа на справедливостта, с участие на нормалните хора в очастествяването, с партийно оцветена шуробаджанащина. От нея се облагодетелстваха приближените му послушници (Надежда и Камен Михайлови, Христо Бисеров, Александър Божков, Евгений Бакърджиев, Йордан Цонев, Марио Тагарински, Стефан Софиянски, Богомил Бонев, Любомир „Пъпката” Павлов…). Ала те се оказаха нищожен брой в сравнение с тълпата от алчни потомци на убийци и разбойници, които навремето национализираха. А този път техният Командир постави не на старт линията, където бе народът, а десет метра преди финала на стометровата приватизационна дистанция. Нямаше как състезателите от отбора на номенклатурата да не спечелят бягането, чиято финална лента бяха предприятия, банки, магазини, ресторанти – цялата икономика. Национализаторите приватизираха! Дори изкривените умове на Маркс и Ленин не биха могли да измислят толкова фантастичен сюжет. Уви, у нас той се състоя, превърна се в действителност. Посочете ми поне един нормален човек или „реститут” (поредната обида във веригата от злословия по адрес на старата патриотична буржоазия), които е забогатял по почтен начин, и на часа ще оттегля думите си. Да, другарят Костов заслужено бе наречен Мавъра. Не толкова заради цвета на кожата и небцето си, а поради своите тъмни дела в полза на комунистическата номенклатура.

Анонимен каза...

Псевдо-демократа моргавел, трябваше отдавна да си е подал оставката след многократно загубените избори, както правят лидерите на партии, по белите страни, за да дойдат нови лица, но не той е вечен. Командира съсипа производството, даде началото на края на АЕЦ-а, разпродаде почти всичко за жълти стотинки, не остави нито една българска банка, продаде нефтохима на Лукойл, съсипа националният ни авиопревозвач! Съд и затвор за Костов и неговата клика!

Анонимен каза...

ЕВКСИНОВГРАДПРЕС СЪОБЩАВА:

Румен Овчаров сбира слънце в Бразилия. Очаква се там да отиде и Иван Костов.

Бившият министър на икономиката Румен Овчаров, който е и сред най-запознатите с газовия договор, е на почивка в Бразилия, упорито твърдят слуховете из червената парламентарна група. От осведомени източници стана известно, че Овчаров подготвя там хациенда за себе си и друга, съседна на нея, за Иван Костов. И двамата били решили да напуснат България и да се установят завинаги в Бразилия.

Овчаров щял да бъде в парламента едва на 14 януари, а от избухването на кризата насам депутатът е с изключен мобилен телефон. Проблемът не го интересувал, защото сега Овчаров е шеф на комисията по бюджет и финанси и подписът му не стои под договора с "Газпром". Костов пък, след като продаде "Нефтохим" на Лукойл, също не се бил чувствал съпричастен към енергийната криза, защото сега не е министър председател.

"Овчаров празнуваше Нова Година в Рио де Жанейро, на плажа Копа Кабана. Каза ни, че газовата криза не го интересува, защото не е министър на енергетиката", потвърждават пред вестник "Класа" депутати от левицата. Къде е празнивал Нова Година Костов не е известно.

Анонимен каза...

Както доста хора изтриха от паметта си ужасите на т. нар. социалистическо общество, така загърбиха спомена за времето, когато Командирът бе тъй възневидян, че едва се намърда в Парламента. И имаше защо.Тъй като нормалните хора не очакваха нищо от „бившите комунисти”, скупчени в БСП, БЗНС, някакви социалдемократи, псевдолиберали и т.н. Убедено вярваха в Костов и неговите „пророци”. Загърбиха първата Божия заповед и си създадоха кумири. А това се заплаща и то прескъпо.Костов, когото – да не крием истината – в края на 1996 и началото на 1997 г. Ахмед Доган почти зорлем изкара на площада, обеща: „Няма да ви предадем.” И освен това – съд за виновниците за националната катастрофа. В деня след като положи клетва като министър-председател побърза да хвърли обещанията си в „кръглата папка”. И запретна ръкави да изпълнява заветите на своя патрон Андрей Луканов и на господстващите в сянка висши дейци на издигналата го партия-майка. Асистентът по марксистка политикономия, кандидат-членът на БКП, съпругът на партийна секретарка Иван Йорданов Костов свърши черната работа на номенклатурата.

Анонимен каза...

Шибани костовисти,заслужавате това което ви надроби Комамдира
Да повторя:

-доцент по политикономия

-със съпруга партиен функционер

-продал нефтохим за 90 милиона при положение че румънците 1 година след това продадоха по малка рафинериа за 3,5 милиарда

-Аферата Сапио

-Сам приватизирал Гамакабел, Винпром Пещера (негов е в момента), и разпродал каквото му дойде за без пари.

Това трябва да се знае за да не се повтарят грешките от преди. Българинът забравя супер бързо!

Анонимен каза...

Този безумец Ив.Костов не си ли дава сметка, че той самият и неговото правителство не придвижиха нито на йота някакво решение за диферсифициране на доставките на природен газ за България! С какво право грачи сега?

Ангел Грънчаров каза...

Нека анонимникът да си каже за пореден път - за 2678936700865289487 път, броя ги точно! - и мот-а-мо, зума по дума, целия репертоар, щото иначе може да се пръсне от нерви :-) Пък и службата (ДС) ще му удържи от заплатата ако не го каже :-)

Анонимен каза...

Тактиката на комунистите е те да атакуват и да принуждават десните да се защитават, за да не се отвори дума са собствените им грехове, затова не би трябвало да се обръща внимание на брътвежите им. Но все пак:

Добре де, Анонимко е десен, ама не харесва десния Костов, защото не бил гонил достатъчно комунистите (което впрочем е вярно, друг е въпросът дали това беше възможно в конкретната ситуация) и защото Костов бил корумпиран (което не е вярно) и защото някои десни се облажили покрай него (което е вярно, но което вероятно беше неизбежно, за да не падне правителството и да се постигне голямата цел: НАТО и ЕС). Наистина Костов беше шеф на СДС и правителството, но СДС не се състоеше само от него. Като отявлен десен Анонимко не може да си няма любимци в СДС, които да нямат греховете на "много лошо човек Йорданов Костов" и на които може да се има пълно доверие. Та кои са тези умни и неопетнени десни? Чакам имена.

Ангел Грънчаров каза...

Залагам една кофа картофи че ще каже Йордан Цонев и Христо Бисеров, също и Богомил Бонев; и тримата са любимците на ченгето Кеворкян, на който наш Анонимко подражава! Залагам картофи, щото имам повечко от тях тази година, родиха се хубави картофи в моето село...

Анонимен каза...

Г-н Грънчаров,
Много му е "изтъркана плочата" на "твоя човек".Няма ли кой да му напише нещо ново.

Анонимен каза...

Е-е-ееехх, нищо ли не вдянахте за 18 години?? Няма"десни", няма "леви" в България. Нито "жълти" или пембени.... Има мафия и групировки, на които и едните и другите слугуват (освен на собствените си интереси)

Не ви ли омръзна тоя филм?
Самата система на избор и управление е безнадеждно компрометирана.Тя се възпроизвежда независимо от изборните резултати.
Ако ще метем, нека изметем всичкия боклук, не само един или два цвята!

Анонимен каза...

Да, наистина няма десни и леви, преди и задни, горни и долни в България. Въпреки това не всички са еднакви, както пропагандно се твърди. Истинската разделителна линия минава между мафия и немафия. Така че цялата мафия трябва да се измете, но да остане немафията.