Представена публикация

За всички, които се интересуват от моите коментари, беседи и от дискусиите, в които участвам!

Съобщавам, че всеки, който иска да следи моите всекидневни коментари и анализи, може да го прави като посещава редовно моята страница във фе...

събота, 3 януари 2009 г.

На изборите сме длъжни да подкрепим силите, които са решени да работят за европейска, свободна, демократична, достойна и силна България!

По темата Протестиращите студенти и граждани и дясната опозиция трябва да си подадат ръце, да си обединят силите започна дискусия, която трябва да продължи. Там един разтревожен мислещ гражданин, нарекъл се joo, ме запита за следното:

Здравейте и от мен. Ако мога да изкажа своето скромно мнение на "обикновен" българин бих казал - браво, да, вярно е че интересите на народа трябва да бъдат винаги над личните емоции и тем подобни, вълнуващи нашите управници. Но от краткия поглед върху разговора ви не можах да разбера защо г-н Костов е толкова "чист" и готов отново да се намесва в управлението при положение, че мнозина биха изказали мнение днес в България, че той не е оправдал доверието им когато е бил на власт. Коментари от сорта "той крадеше от държавата" се приказват почти от всеки. Може ли да му се има доверие и защо?

Аз му отговорих нижеследующото, и понеже считам, че отговорът ми би могъл да представлява по-широк интерес, интерес и за повече хора, затова го отделям и в отделна тема, която може да бъде забелязана по-лесно сред публикациите на блога:

На последния господин бих искал да кажа следното, понеже вярвам, че е мислещ човек, който обаче се е оставил да бъде подведен.

Първо, кой направи така Костов да бъде най-гаднярски охулен и оклеветен? Не знае ли добродушният и лековерен господин? Аз ще му кажа кой: агентите Димитър (Кеворкян), Бор (Т.Тошев) и също "народният трибун" Слави Трифонов, като трябва да отбележим, че на всички тия за кампанията "Анти-Костов" щедро плати... кой мислите?... ами плати им знаменитият Майкъл Чьорний! Ако господина е склонен да вярва, че казаното от тия типове е вярно, аз не мисля така, и за мен по тази причина кампанията срещу Костов е атестат за честността му. Ако тия същите биха го хвалили, щях да се позамисля дали не е омърсен и той, но щом така единодушно го хулят, плюят и храчат по него, явно човекът е чист.

Второ, господинът да е чул нещо лошо да се казва по медиите за най-големите престъпници у нас? Не е чул, няма и да чуе, тях даже правосъдието ги оправдава. Само Костов е най-лош, най-крадлив, това е втълпено на общественото мнение, нали така, ето, и самият лековерен господин вярва на тия приказки?! Е, добре, защо като Костов е толкова лош и черен, не вземат да го осъдят и да го натикат в затвора, защо се задоволяват само с вестникарски и медийни кампании, а не го натикат в затвора, щом като имали "неоспорими данни" че бил крал и пр.? Щом не натикаха досега в затвора толкова омразния им Костов, а само безсилно плюят и ръмжат, явно този "злодей Костов" просто е набеден от враговете си, които нямат факти за злоупотребите му. Което значи, че Костов няма злоупотреби, щото у нас за всеки, който е злоупотребявал, точно се знае и винаги може да се изнесе информация за кражбите му. А Костов толкова силно го мразят, че ако имаха и най-нищожна информация за някакви негови злоупотреби, веднага щяха да я извадят, за да му отмъстят и да го натикат в затвора.

Мразят единодушно "злодея Костов", пита се, кои по-точно го мразят, които насаждат омраза към него, а също и защо толкова го мразят? Ами явно е накърнил нечии интереси, явно не им е играл по свирката: уважаваният господин да е чул нещо лошо да се говори, примерно, за Гоце Първанов? Пита ли се той защо мафията толкова силно обича Гоцето, и така единодушно мрази Костов?! Щото Гоце Първанов е много любвеобилен, обичлив, тъй ли?! А Костов е недостоен да бъде обичан, така ли си мисли добродушният господин? Той обаче не се ли замисля поне за това: кажи ми кой те хвали, за да ти кажа какъв си?! Гоце го хвалят същите тия, дето ругаят Костов. Гоце се знае и от последното дете вече колко е зловредно същество, ала медиите ни го представят като обичлив, чист и невинен - защо ли?!

Костов осем години не е на власт, а се знае и от същото това последното дете, дори и кучетата у нас вече знаят, че Костов е най-виновен за всичко! И това се натрапва тъпо и упорито, всеки ден, денононощно - защо ли? Защо ли мафията, която плаща тези кампании, така мрази Костов? Ами явно има защо да го мрази! Ето, тази именно безсилна злоба и омраза на мафията и на ченгесариата срещу Костов, за мен и за хора като мен е атестат, че Костов е чист - и че е достоен за уважение. Костов така изтика мафията до стената, принуди я да скърца със зъби безсилна срещу него, явно мафията не можа да го купи, ето по тази причина когато падна, пък и преди да падне, даде луди пари на медиите, за да му отмъсти и да го унищожи. Не успя, поради което Костов е още заплаха за българо-руската управляваща ни сега мафия. По тази причина още пръскат пари за да поддържат огъня срещу него. Купиха даже и най-близки до Костов хора, които да почнат да го хулят (д-р Н.Михайлов примерно) по медиите. Какви изводи от всичко това си прави уважаваният благодушен господин?

И на последно място защо ги е толкова страх от Костов бе, драги ми господине, питате ли се поне за това?! Нали Костов има, както твърдят поръчковите социолози от типа на Андрей Райчев, само накакви си там мижави 2-3% подкрепа, нима е толкова опасен?! Що не ги е страх от някой друг, ами тъкмо от Костов най-много ги е страх? Обясни ми това ако можеш, нали Костов отдавна е повален, нали е слаб, нали е разбит - защо въпреки това ги е толкова страх от него?! Аз ще ти кажа, ако ти не се сещаш - ами страх ги е защото знаят добре, че само Костов е реална заплаха за мафията! Затова ги е толкова страх мафиотите, които по времето на Симеона и Дмитрича си изживяха нещо като златен век, ала сега от алтернативата Костов отново да дойде на власт направо ги тресе! Ето по тази причина са готови мило за драго да дадат, само и само Костов да не бъде допуснат до властта.

А аз пък, бидейки обикновен, но умен български гражданин, на основата на всичко казано по-горе, си правя извода, че няма на кой друг да дам доверието си, освен на Костов. Длъжен съм да подкрепям Костов, защото Костов на власт, по гореуказаните причини, е добро за България, щом същото това е зло за мафията, за ченгетата от ДС, за Гоце, за Моце, за Бор, за Хлор, за Путин (и за путинисти у нас като Гоце, Моце, Бор и Хлор и пр.), за Русия! Да, колкото и чудно да се струва на лековарните граждани, но и матушката Русия доста пари изпотроши да плаща на медиите да се плюе по Костов! Що така ли? Ами щото този злодей Костов има наглостта да извади България от зоната на влияние на Русия, и я натика в ръцете на омразния Запад! Ето за това Русия и нейните мекерета от рода на споменатите ченгета от ДС и КГБ (Гоце, Моцеи, Бор, Хлор и пр.) никога няма да простят на Костов!

Аз пък, като гледам как беснеят срещу него, си правя извода, че техният бяс е най-добър атестат за Костов. И по тази причина смятам, че Костов на власт е добро за България и за нас, българите, щом е такова голямо зло за мафията, за ченгетата и за мутрите!

Ами това е, накратко, драги ми добричък господине, моят отговор по Вашата забележка и на Вашия въпрос. Надявам се съм дал достатъчно пища (храна) за ума Ви, останало можете сам да го осъзнаете като се позамислите, и сам да си изведете другите изводи. Аз Ви казах някои от най-главните изводи, които мислещият българин, който не иска да е пълен наивник, отдавна си е направил.

И на все повече хора ще им се наложи спрешно да си направят тия изводи, та да можем на изборите да направим верен избор. Иначе ако продължаваме да се оставяме да ни работят медийните ченгета, ако не скъсаме с наивността си, ако се подведем да гласуваме за кой да е, само да не е за "лошия Костов", горко ни тогава, жална ни майка! Не ми се мисли какво ни чака ако не подкрепим Костов и опозиционните сили, които са склонни да се коалират около Костов, и то единствено с мисълта за европейска, свободна, демократична и силна България - и против нейните врагове!

Вижте и чуйте и най-новото в моя видеоблог HUMANUS. Технологичният прогрес трябва да се насърчава!

31 коментара:

Ангел Грънчаров каза...

Нещо важно за размисъл по тема, близка до тази: http://www.kafene.net/analysis.html?fb_1101652_anch=5304767

Анонимен каза...

До Иван Костов - комунистическата курва:

Ей, най-сетне ще ти го турят, точно както си го изпроси, като затри дясното! Нека ти е хак Мангал Костов и на теб и на гадните гаргамели костунгери. На ти тебе признание вожд на гъза ми!!! В същност твойта песен е изпята Гадняр Костов, най-презирания българин от всички времена.

Сън нема да те ловне оттук насетне. Нека да ти се сбъднат най-лошите нощни кошмари!!!

Анонимен каза...

Иван Костов е нашият Месия! Да се слави името му, имението му в Драгалевци, жена му комсомолска касиерка и турските му държавни ценни книжа! Хвала тебе Ваньо, хвала тебе Костов!

Анонимен каза...

Явно десеебарите и реститутките са раззвъняли телефоните - "аман, заман, плюят командира - на крак да му излижеме храчките от мутрата". И като се започна едно лизане... не ти е работа. Абе реститутковци, ще му изтъркате задника на мангала Костов от лизане. То бива партийна преданост, ама чак толкоз лизане...

Анонимен каза...

ivan kostov raboti protiv Balgaria i v Balgaria. Toi e tainoto orazie na chervenata mafia. Izigra si roliata i sega veche ne e nuzen na cherveniat monarhokom(kapital)izam. Toi doprinese za tova chervenata mafia da e oshte na vlast kakto nikoi drug. Chudno zashto dosega agenta "goce" ne go e nagradil s nai visokite staroplaninski ordeni. BKP/BSP/DPS?NDSV/....triabva da mu izdignat pametnik i vseki den po niakolko pati da se moliat za nego.

Анонимен каза...

Къде е тръгнал този бозав мангал Костов? Какъв парламент, те ще го гледат за винаги през крив макарон. Най-голям хитрак излезе МУРАВЕЙ - напълни си гушата, що нещо примъкна и сега? Няма го, не се показва, покри се, защото ще разлае кучетата. А мангала пак се пъне да го смятат за КОМАНДИР! Глупак, отнесе половин България и мисли българите за тапунгери, които нищо не разбират и той пак да комадери. И катуна около него, същия сорт.

Анонимен каза...

Сещам се по-скоро, че Мангала Костов продаде БГА Балкан за около 200 млн долара т.е. колкото струва един от самолетита.
Много други неща се сещам- наглите седесарски физиономии, когато разграбиха и разпродадоха цялата ни индустрия, благодарение на което сега 2 млн. българи са в чужбина пари за пенсии, пътища болници и т.н. няма и всички в Европа ни се смеят.
Това се сещам аз за нагклеца Иван Йорданов Костов, който както като Софиянски ми се хили като путка от екрана.
Разстрел заслужава Костов, той простата му жена и десетки подобни седерасоиди "демократи", които ебаха майката на държавата и обрекоха милиони българи на глад, мизерия и позор!

Анонимен каза...

Костов, папка зеленчук!
Учил е във Кременчук!

Школа има - КГБ -
всички ни да преебе!

Демократ се пише той -
циганин лъжец от сой!

Бразилия, Бразилия -
сега се цели в нея!

Ще види ли Бразилия,
преди да остарее?

Анонимен каза...

Като най-върл враг на народа и мерзавец от класа Иван Костов би трябвало наистина да се страхува за кожата си и сериозно да разгледа вариантите за укриване в Бразилия:

1. Hasienda de la Democracia en el Comandante

Ако изберат да живеят в лукс Елена и Иван ще могат да притежават частна армия, истински роби, и ще могат да отвличат американски туристи за да си присаждат органите им. Лошото е, че за да отвлече Костови за да ги съдят у нас, може и да бъдат наети бразилските гангстери, а ако намери някоя ултралява организация каквито бъкат в Южна Америка тя ще свърши безплатно работата.

2. Favelas del Rio de Janeiro

Много по-удачен вариант обаче ми се струва семейство Костови да потънат в Рио де Жанейро като заживеят като средно бразилско семейство в някой квартал от разбичкани бараки, наричан фавела, където напълно ще се слеят с мургавите, изгърбени от работа бразилци. Иван Костов даже изговаря р като истински бразилец.

3. Амазонската джунгла

Най-безопасният вариант е Костови да избягат в Амазонската джунгла при някое индианско племе което никога не е влизало в контакт с белите хора. Единствената опасност е някои любопитни учени да снимат от самолет племето и тогава сигурно ще са много учудени от гигантските каменни статуи на Иван Костов.

Анонимен каза...

Ами, кой продаде БГА Балкан за жълти стотинки, бре Иване. А и защо сега всички ние трябва и да връщаме на Гад Зееви още пари- нали уж си "най-успешния"премиер? Ами нещо за твоя приятел по крадене Муравейчо, ами Булбанк дето я хариза на Италия заради дъщеря ти? Всичко се помни, Иване. Нищо не е забравено, ако разчиташ на това.

Анонимен каза...

Ivane, sled kato obra BALGARIA chrez:BGA,,BALKAN,,BU
LBANK,,petrolnia biznes i fondatsiata na ELENKA i T.N. ,ti tragna da kradech kolelo ot detsa!!!KADE E FONDATSATA Ivane?KAK E CHORNI GARGAMELT4O? ZASTO PRETSAKA PENSIONERITE Kostov?Ti si dete na pakala Ivan4o.

Анонимен каза...

Драгалевския крадец, мангала Костов ще остави завинаги в народната памет като символ на кражбата,алчността и лакомията!

Анонимен каза...

Какво ни го пробутвате тоя мангал Костов! Нали при неговото правителство корупцията, като основно занимание на администрацията, беше издигната на незнайни висоти.

Анонимен каза...

Костов премина във фазата на активна психопатия. Според писачa в този сайт той е “велик” и е изпреварил своето време. Съдбата на тези, които са изпреварили своето време винаги е била една и съща - принудени са да изчакат останалите на определените за целта места. Откакто свят светува тези места са не повече от три. Понеже не съм чак толкова кръвожаден и не смятам да стигам до крайности, мисля че е по-скоро за затвора, но той хитреца си е избрал най-уютното от трите - лудницата.

Анонимен каза...

Костов е агент на ГРУ. Завършил е висша школа за подготвка на кадри на ЦК на КПСС, летял със самолети от селскостопанската авиация в Украйна, така им викат вече селскостопански… Има задача от КГБ да държи безпомощна опозицията в България, е успя, мръсникът, унищожи дясното. Все някой ден ще излезе истината за този национален предател Костов и тогава ще ви питам тъпи десебари.

Анонимен каза...

Костов е борец за правда!

В периода 1982-1984 г. той пребивава в Москва, където е в партийната школа на ЦК на КПСС и подготвя дисертацията си. Преди това изучава делтапланеризъм в Кременчуг, Украйна. На г-н Костов му се събират няколко години следване в СССР, за които той не обича да говори, защото скромността го краси. Познавайки дефектите на комунистическата система отвътре, той си поставя за цел да я разруши из основи. Изпращането му за дълги години в затвора и после в концлагер не пречупват волята му за борба до победен край. Това е нащият Лех Валенса, това е нашият Вацлав Хавел. Нека всички ние да следваме указанията на г-н Костов, нашият учител и Вожд.

Анонимен каза...

Костоваци, разбрахме вече, че за всички постове в държавата трябва да ангажираме Драгалевския ви Бог , както и да върнем Член Първи и да променим текста , като впишем , че вашата секта ДСБ трябва да бъде първа ръководна сила във всички сфери на живота у нас. А на всеки , който не е съглсен да се пускат разбеснели костоваци, пророци и носители на словото Божие Костово, които с пяна на уста да громят всеки еретик, който обори божественото им право да са абонирани за демокрацията.

Коставаци, Станка Шопова стана милионерка благодарение на факта че парите на БСП от куфарчетата бяха добре приемани от Костов и неговите министри. Да сте чули някой от тези с куфарчетата да е имал проблеми през 1997 - 2001. Надали ще се сетим за много случаи. Като се изключат Стопанска банка и Златни пясъци, подарени на Славчо Христов, купувачи на всичко друго са бившите комунисти с парите от куфарчетата. Или пък руснаци или руски евреи от Израел - ударението е на руски, не на евреи.

Костоваци, вашият Бог Мангал Костов завършва политикономия през 1974г. През същата 1974 г. няколко месеца учи за летец в Селскостопанската авиация в Кременчук, Украйна. Започва работа като аеролог в Института по хидрология и метеорология - София. През 1982 г. завършва вечерно математическо моделиране на икономическите процеси в СУ „Св. Климент Охридски”. Бил е началник „Планов отдел” в Завода за преработка на хартия - София, от 1979 г., старши асистент по политическа икономия във ВМЕИ „В-Ленин” от 1982 до 1992 г. През 1982-1984 г. е на специализация в Москва във Висшата школа за повишаване на квалификацията към ЦК на КПСС. Работи като експерт към Валутната комисия на Политбюро на ЦК на БКП. Не ви ли е вече ясно всичко???

Костоваци, познавам кухнята на ДСБ. Познавам банята и тоалетната. Знам от какво е измърсено бельото в пералнята. Виждал съм и хола. Сега гледам фасадата отвън, но като знам какво имя вътре…….

ИДВА МИ ДА СИ СЛ0ЖА ПРОТИВОГАЗ!!!!

Анонимен каза...

Те Костов и Костовица купиха България и нас направиха крепостни селяни, вие се чудите още! Че то беше от ясно по-ясно! Не им завиждам - кога ще им остане време да си обикалят имотите, не знам! Да му мислят те, а и винаги идва или Видовден или Великден! Ако не за тях, за поколенията им! ВИНАГИ! Няма ненаказано зло, особено такъв смъртен грях като ЛАКОМИЯТА!

Анонимен каза...

Дъщерята на Костов купи за жълти стотинки два имота на “Златни пясъци”

С два големи апартамента на пъпа на “Златни пясъци” се сдоби дъщерята на Иван Костов – Яна. Готовият вече апартамент е част от луксозния комплекс “Иглика – 1”, а другият в момента се строи и е не-помалко престижен – в хотел “Златна котва”, съобщи в. “168 часа”. За единият плаща 45 000 лева, за другия – 42 500 евро.

Инвеститор и на двата жилищни комплекса е “Златни пясъци”АД, в чийто Надзорен съвет е някогашното лице на кръга “Олимп” и шеф на СИБанк Славчо Христов.

Именно Славчо Христов стои зад скандалната приватизация на туристическия комплекс “Златни пясъци”, която мина под великодушния поглед на тогавашния премиер Иван Костов.

Приватизационната сделка, бе толкова скандална, че Костов хариза на приятеля си Славчо Христов освен хотелите в комплеска и цялата инфраструктура – улиците, тротоарите, ВиК и ел.съоръженията. Стигна се дотам, че и пречиствателната станция е в ръцете на златните приватизатори и, която обаче е далеч да поеме капацитета на заприличалия на бетонен социалистически квартал курорт.

Сделката за първото жилище, информира “168 часа”, намиращо се в комплекс “Иглика – 1” е направена преди една година. Тогава Яна Костова купува готовия апартамент с площ 114 кв.метра за ...45 000 лева!

По същото време брокерските къщи твърдят, че на такава цена не могат да се закупят и 60 квадрата в туристическия комплекс.

Апартаментът на щерката на Иван Костов е на 50 метра от морето и тя го закупува от строителния предприемач Алдин Бочуков и съпругата му. Сделката е изповядана на 11 април 2007 година.

Жилището е на втория етаж с точна площ 114,36 кв.м., включващо коридор, антре, дневна с кухнески бокс, баня с тоалетна, още една баня, както и просторна тераса. Във всички апартаменти дограмата е трипластова, има перфектен теракот и ламинат, а стените са украсени с пана. Жилищата се продават и с корпусна мебел за всяка стая.

В началото на 2008-ма година Яна Костова решава да удари кьоравото още веднъж и в края на януари купува апартамент “на зелено” в новостроящия се хотелски комплекс “Златна котва” на “Златни пясъци”.

Този път Костовата щерка взима апартамент от 138,89 кв.метра за “колосалната сума” от 42500евро!

В момента само два месеца след покупката, цените в същия комплекс са следните – за 65 квадрата се иска около 116 000 евро, 100 квадрата вървят за 177 000 евро, а жилище от 110 кв.метра, колкото е на Яна Костова струва точно 199 000 евро.

Според брокери, цената, която е платила богопомазаната дъщеря на опозиционния лидер, който днес громи корупцията, е толкова, колкото за две тераси.

“168 часа” е потърсил за коментар Яна Костова, но тя се намирала в Италия, а Иван Костов чрез пресаташето на партията си ДСБ отговаря лаконично: “Без коментар”.

Анонимен каза...

До Иван Костов

Корумпиран измамнико, време е да се извиниш ти и твойта 2% банда на България и най вече на ощетените и измамени от теб българи! И като го направиш това публично по телевизията и вестниците, тогава някои от предишните ти гласоподаватели ще се върнат обратно при тебе. Но най-добре ще е да бъдеш затворен до живот в тясна килия!!!

Анонимен каза...

ДУМИ ДУМИ...ЗАСРАМИ СЕ ВЕ КОСТОФФ! КОЛКО ПЪТИ ИЗЛЪГА БЪЛГАРИТЕ И СЕГА ПАК ЛИ?! НЕ ТИ ВЯРВАМЕ,ТИ СЕ ЛЪЖЕЦ И КРАДЕЦ,СЪЩО КАТО КОМУНИСТИТЕ,САМО БОЯТА ТИ Е РАЗЛИЧНА И ПРИЛИЧАШ НА МАНГАЛ

Анонимен каза...

Ангеле,
на тоя анонимния му бръкна в гъза, за 11 секунди изстреля 20 постинга.
Много добре са го въоръжили.
Петър Каменов

Ангел Грънчаров каза...

:-) Туй ченге си повтаря урока, на да внимава да не се повтаря, щото го изтрия. Иначе нека да стои, да видят другите какви идиоти и мръсници са против Костов и какви опашати лъжи тиражират и по ченгесарските вестници, и по интернетните форуми и блогове. Най-голям враг на тия отрепки са те самите и по тази причина ги оставям да бълват простоиите си. Впрочем, дежурният за този блог е само един, това че сменя кирилицата с латиница и обратно не може да заблуди никой че са повече... много прости били тия ченгета бре?!

Анонимен каза...

Анонимчикът си заслужава всички тарикати,дето го яхат, то при толкоз простотия, дето бълбука в главичката му е напълно закономерно все минат да се чуства и призракът на Костов да го спохожда непрекъснато.

Анонимен каза...

Е, г-н Грънчаров,как добре разлая кучето. А пък аз не мога да се нарадвам на написаното. Взех,че го изпратих по електронната поща на децата ми,коит са в чужбина /така знам,че със сигурност ще го прочетат - не го пращам,за да ги агитирам,те мислят като мен,но нека и те да се насладят на чудесното писание/. Ана Грег

Анонимен каза...

Мда, стараят се ченгетата...да лъснат отвсякъде:) Нека повече хора прочетат горните откровения та ако случайно още се намира интелигентна персона, политически последовател на червената глутница, да разбере най-сетне с какви субекти дели каузата си.
Впрочем трябва да си призная, че в начереието на избори 2005 имах минимални колебания ДСБ или СДС и точно благодарание на подобни плювни, включително и от "сини", направих своя избор, за който не съжалявам и до днес.
Дени

Анонимен каза...

МИКОООВ,
Много ти тъпи ченгетата!
Инспектор:
ДЮ ДЮ

Ангел Грънчаров каза...

А на пламенния антикостовист искам все пак да отвърна най-любезно=

Драги господине, разбирам усилията Ви да оневините БСП, като пръснете и поделите вината й между повече политически субекти; вероятно стогодишната партия Ви се отблагодарява щедро за усилията в тази насока, така че дерзайте! Ала едва ли някой ще Ви повярва, абсолютните наивници у нас вече са на свършване...

Разбирам също, че Вашата ненавист към Костов също едва ли е толкова алтруистична, имате му зъб неслучайно. Нему, на премиера-реформанор, много хора имат зъб, примерно таварищите Майкъл Чьорний, ченгетата Кеворкян, Гоце, Бор и кой ли не, все от този род личности с "най-високи морални качества".

В тази връзка аз по едно време развих следната теза в една от моите книги: щом тия, ченгетата де, които мразят Костов и го плюят неистово из медиите, са добрите, то аз в такъв случай предпочитам да остана с "лошия Костов". Та така ще отговоря и Вам. Пък както искайте ме разбирайте.

Имам чувството че или сте доста объркан, или пък умишлено разпространявате нелепици, та да вредите на колкото се може повече хора, опитвайки се да ги правите колкото се може по-объркани, апатични, отчаяни. За такива неща партията-кърмилница щедро се отблагодарява с парични знаци...

Анонимен каза...

Русия няма никога да прости, че Костов не разреши въздушен коридор и предотврати десант на руснаците в Косово !!
Единственият български политик след 1944 година, дръзнал да се противопостави на руските интереси у нас, и да защити българските интереси, както и европейските.
Представяте ли си част от Косово, окупирана от руснаци.Та те нямаше да мръднат от там и с атомна бомба да ги гониш. Каква кагебистка рана щеше да кърви на балканите. Руска територия насред Европейския Съюз..
Та, лесно е да се сети човек защо и куцо и сляпо и сакато ченге плюе по Иван Костов, разбира се срещу добро запащане.
Истината е, че руснаците не се примиряват с неговото присъствие в политиката.
К.Николов

Анонимен каза...

г-н Грънчаров, Вашите твърдения се потвърждават от коментарите - ХА - ХА. Аз ще гласувам за ДСБ - ОТНОВО.

Анонимен каза...

62% не гласуваха на предните избори, основно защото Костов е "единствената "реална" """алтернатива""""