Представена публикация

За всички, които се интересуват от моите коментари, беседи и от дискусиите, в които участвам!

Съобщавам, че всеки, който иска да следи моите всекидневни коментари и анализи, може да го прави като посещава редовно моята страница във фе...

вторник, 6 януари 2009 г.

Екстремно: по нареждане на Путин Гоце разпалва международен скандал! Гоце трябва да си иде! За национално предателство!

14 коментара:

Анонимен каза...

Ето и една добра новина - закриват се около триста училища !!!С малка помощ от ЕС те бъро могат да се превърнат в места за излежаване на наказания. В същото време от Албания например могат спешно да се поръчат седем тира(според моя окомер) с раирани облекла. Смятам, че така създадените условия почти биха събрали цялата крадлива, престъпна и продажна (русоклозетолизка) паплач по нашите земи.
И още един съвет от мен - запасете се своевременно със брашно и сол и си изтеглете парите от банките - има голяма вероятност повече да не ги видите.Да, да, и Европа не може да помогне на твърдоглави комуноиди като нас..
Ако пък не отидете на митинга на 14-ти януари, сърдете се само на себе си, когато децата ви ще плачат от студ и глад.
Честита нова........криза(катастрофа)!!!

Ангел Грънчаров каза...

http://www.youtube.com/watch?v=J2f0uEMR3oU

Анонимен каза...

Путин завъртя кранчето на газа, защото не харесва Гоце. А не го харесва, защото е от Западния шоплук. В момента КГБ и Путин подготвят почвата за нов президент от Източния шоплук.

Анонимен каза...

Кой е този красавец дето ще ни отваря очите, та той самият е по сляп от къртица и не е наясно въобще със ситуацията. И клипче направил :))))))))

Анонимен каза...

Грънчаров,
кух си като грънца...

Анонимен каза...

Геле, излагаш се!!!

truth каза...

kakvo mu se sardite na 4oveka,6to ste slepi idioti i gazolizci,ne pliuvaite po drugite

truth каза...

kakvo mu se sardite na 4oveka,6to ste slepi idioti i gazolizci,ne pliuvaite po drugite

truth каза...

tova koeto se slu4va v moomenta go e imalo i v minaloto,vsi4ko e edin palen cirk.posle niakoy 6te kupi mng konkurentni sektori za jalti stotinki.4udia se kak nikoy ne pravi vrazka mejdu slu4iloto se v minalotobi tova koeto stava sega.vzemete i gledayte ''zeitgeist'' pak dano vi uvrat akalite

truth каза...

bravo gele dano ima hora i kato teb

Анонимен каза...

Грънчаров,
Страхотен манипулатор си. За тебе фактите нямат значение. Извеждаш си тезата без дори малко да разбереш за какво става дума. Първо прочети договора на България с ЕС. Там пише кога може да се предявят претенции за промяна. И никой никога не е казвал, че България СВОЕВОЛНО ще пусне реакторите. Има процедура, искане до ЕК, разглеждане и т.н. Обаче за пъзелчето ти е удобно България да наруши договорните отношения. За пъзелчето ти е удобно Русия да спре газа и след това великодушно да го пусне. Тогава "не мислещата част" ще запомни само че кранчето се е отворило и ще хукне към Русия. За отношенията на Русия и Украйна въобще не си в час.
С тези нескопосани приказки става подозрителен закъснелият ти революционен плам.

Анонимен каза...

За огромно съжаление,Гоце ще си изкара мандата!haralanov.blog.bg

Анонимен каза...

awe kak ne razbirate 4e vsi4ko e za strategi4eski interesi a nie 4e sme malka i zavisima durjava sme i tai 6te si ostane tolkova sme zle 4ee i ni si nqmame napredstava kolko 30 milqrda vun6en dulg kvo kato sme v eu pak 6te go platim da 3,4 blog zatvorihme gi 6otto sme duha4i kvo kato sme v nato da ne stava ne6to pak 6te ni izduhat za sekundi primer kipur ... turciq i gurciq sa v nato amm kvo ot tva .nato iam za cel da razoruji dadaena durjava uj 4e 6te q pazi i v udoben za neq moment da q prokontrolira a eu e prqko da upravlqva dadena durjva zad paravana na vutre6ni i turgovski spogodbi pramahvane na granicite i valuta zatrivane na istoriq i durjavanost i nacionalno samusuznaie na horata s cel tezi dvete eu i nato (otan) sa kato bude6tite severnoamerikansi suiuz afriaknski i asiatski s cel globalizaciq i upravlenie na naselenieto ok?? a za na6te politici te sa kradlivi bokluci moje bi samo 1 % ot tqh sa dostoini za parlamenta ostanalite sa pulnite marionetki podkupni nasrankovci koito se strahuvat ot sobstvenite si sunarodnici (narod na koito mu pisnalo ve4e)

Анонимен каза...

Още един псевдодемократ - бивш комунист недопуснат до сега до яслата на даржавната разсипия