Представена публикация

За всички, които се интересуват от моите коментари, беседи и от дискусиите, в които участвам!

Съобщавам, че всеки, който иска да следи моите всекидневни коментари и анализи, може да го прави като посещава редовно моята страница във фе...

петък, 27 февруари 2009 г.

"Правдолюбецът" и "великий народний херой" Яне, или най-лесен тест за прогресиращо малоумие

Напоследък официалните олигархични медии са най-гостоприемни и се надпреварват да дават думата на една одиозна фигура в най-простолюдното чалга-ниво на политиката у нас, именно Яни Янев; този Яне е на път да замести Бойко Борисов и да му грабне титлата "всенароден любимец на олигархичните медии".

Тая сутрин научавам от устата на най-усърдния радетел и строител на Яневото безсмъртие, именно от лъжливата и лицемерна уста на Дудук Бареков, че срещу народний любимец Яне се подготвял смъртоносний атентат, поради което жалната му майка палела всеки Божи ден свещи на своя любим хероичний син Яне, та белким всемогъщий Бог го закриля във величавата титаничната битка, която наший новий спасител е подел.

Също така напоследък до Яне, изотзад гърба му, наднича една куриозна фигура в българската политика, която смени доста партии в надеждата да побитува още я като депутатец, я като министър, една фигура, която е известна на многострадалната родна общност най-вече с рядко срещащата се и феноменална обратна захапка на алчната за власт уста - имам предвид пчеличката Митко Абаджиев, дето хвърча да кацне на много партийни цветчета, но след като не я огря батбойковата снизходителност, успя да се метне на каруцата на янияневата партийка, в която членуват все ченгета. Та тия на двама смехотворни колоси на българската политика е отредена, както сега разбираме, крайно важната социологическа рол да бъдат преброени кръглите идиоти сред нашата родна българска популация или природонаселение. Ето, като пиша това, на стола при Бареков цъфва - познайте кой?! - ами цъфва Абаджийчето със скромно притворена устица с обратна захапка, за да изясни на простоватите си фенове, че колосът и народний херой-спасител Яни е застрашен от мъстта на, представете си, на така жадната за мъст и кръв родна ченге-комуноидна руско-българска олигархия, която тия дни щяла да изпие кръвчицата янева, та явно вече трябва да се погрижим какъв по-пищен паметник да му турим след като се обезсмърти в битката за народни правдини!

Жалка картинка е тази яниянева апологетика, дето се лее по услужливите олигархични медии, довела до това, че горкият Яне, който се прочу най-напред с купуване гласовете на най-простоватата избирателна публика на последните частични избори, сега е въздигнат до трона на "народен герой и избавител от игото на корупцията". Което се прави с най-ясна предизборна цел, също така и с оглед побаламосването на бюрократите в далечний Брюкселя, където се надяваме да има достатъчно наивници, за да поверват на мелодраматичната и съшита с бели конци комедия за български малоумници. Социолозите дават мощно рамо на подкрепа на народний херой Яни, поради което неговата партийка, основана от ченгето на ДС Георгий Марков, е на път да стане втора политическа сила - ако останем на нивото на шегата де, не иначе.

Но ако изходим от доказаното малоумие на една немалка част от родното природонаселение, нищо чудно популистът, дразнителят на родната простотия Яне да направи такъв пробив на изборите, че да му завиди дори Симеона, дори неръкотворний гений бат ви Бойка Борисова! О, небеса, пейте химни, о, българи, палете дебели свещи пред Бога та белким запазим за бъдното ни преуспяване като нация наший херой, щото злите сили сига искат да го утепат, та да изчезне и последната ни крехка надеждица някой да ни освободи от игото на корупцията, мафията, разбойничеството, от не по-малко страшната тирания на простотията, предполагам, също.

Та Яне изнесе такива данни напоследък, че горката ни държавица се тресе от скандали напоследък; благодарение на Янето как щяхме да узнаем за Мургина, за не знам още коя си и пр. (Абаджийчето сега нашироко и надълго обяснява на страшно уплашения Бареков, че имало бомба в "антонобиля" на Янето, величан тук като "г-н Янев"; знае как да се подмазва Абаджийчето, а пък лигите му за нов мандат в Парламента си текат преспокойно по ризата му в ей-този момент; Бареков пък нарежда да търсят по телефона под земя и небо самия херой Яни, щото тази сутрин е пропуснал да го покани на екран! Явно тия старания на Барековчето не са толкова безвъзмездни, явно някой му е платил доста щедро, щом така усърдно се престарава.) Леле, български народе, кой те в таз робска люлка люлее - и докога ще се оставяш да те правят на кръгъл идиот тия и такива жалки клоуни?!

Спирам, щото ми се догади и трябва да ида да повърна. Манипулацията е отново най-грандиозна, подхвърлят ни кьорфишек за балъци, а пък нашия родний малоумний народец зяпа с отворени усти, цъка с език, радва се, диви се на хероизма на своя трибун Яни на неговий оружиеносец Арабаджийчето с обърната джука, и бърза към храма да запали свещица, та белким всемилостивий Бог запази наш новий Ивайло Бърдоквата! Аман от простотия, любезни дами и господа, в тази многострадална и прогизнала от тъпотия и от грозни издевателства държавица...

Докога обаче ще търпите да се издевателстват над вас подобни чалга и ченге херои като Янето, които, впрочем, не са нищо друго освен кукли на конци? Докога ще търпите крайната наглост на ченгетата, дето ви правят на пълни малоумници, а?!

Абонирайте се за първия и единствен блогърски вестник! Подкрепете свободната мисъл и свободното слово в България тъкмо когато те са в немилост!

9 коментара:

Анонимен каза...

Не мога да ви разбера. Яне в последните месеци направи повече срещу корупцията, отколкото СДС и ДСБ за целия си мандат. Имам чувството, че вие не признавате право на никоя друга партия на съществувание, освен на СДС и, разбира се, любимата ви ДСБ. Аз пък бих бил много разтроен, ако убият един български политик, особено някой, който се бори с мафията. Иначе споделям мнението ви за Митко Абаджиев, макар да намирам подигравката към един човек заради външността му за безвкусна (Костов пък го наричаха циганин, защото е по-мургав). Не забравяйте обаче, че Митко Абаджиев, както и Пламен Орешарски, между другото, са все кадри на Командира.
Хората ще решат коя от опозиционните партии да направи скок и коя да остане в историята. Но дейността на Яне в последно време е изключително положителна!

Ангел Грънчаров каза...

Т.е. успели сте да се хванете на въдицата на кукловодите, които така настойчиво ви натрапват "смелия воин срещу корупцията" Яни! :-)

Запитали ли сте обаче се откъде героят Яни получава своята "сензационна информация"? Как смятате, кой му я подхвърля и с каква цел?!

Ако ми отговорите убедително на този въпрос, ще си призная грешката и ще си посипя главата с пепел...

Ангел Грънчаров каза...

Нещо по темата: http://www.youroukov.org/?p=184

Анонимен каза...

Юруков много добре го е казал, че Яни Янев е един "буфосинхронист", за съжаление и този така надежден политик Димитър Абаджиев се превърна в негов шут.

Анонимен каза...

Нормално е Пламен Юруков да го каже, след като Яне собственоръчно го изхвърли от СДС, разкривайки му жалките кафеджийски далавери. Г-н Грънчаров, вие отново разсъждавате крайно мнително. По същия начин обаче не се питате кой подхвърляше разработките на Атанас Атанасов, когато той свали Румен "Главътъ" Петков от поста на министър. Важен е крайния разултат. А крайния резултат е, че Яне Янев се справи с с Мургина, с Драшков и с Пламен Спетемата. И това е положително, безспорно е положително. Според мен обаче единствения начин да го признаете е наистина да го застрелят. Надявам се да не се стигне дотам.

Анонимен каза...

И още нещо. Лидерът на РЗС се казва ЯнЕ Янев. ЯнИ Янев е депутат от НДСВ.

Ангел Грънчаров каза...

Бъдете спокоен, няма да го застрелят Янето, нема такава опасност; щото он е от партията на тия, дето стрелят и дето издават заповедите да се стреля.

Аз обаче се питам каква ли част от избирателното тяло се състои от пълни наивници, които да се хващат на такива най-евтини ченгесарски номерца?!

Анонимен каза...

Чудно нещо - според вас всеки, който не е от ДСБ и СДС е наивник, който се хваща на най-евтини ченгесарски номерца. Санким, на СДС и ДСБ номерата им са пак ченгесарски, ама по-скъпички...

Ангел Грънчаров каза...

Само ченгета поддържат тезата, че "всички са ченгета"; както и само маскари поддържат тезата, че "всички са маскари"; което именно е опит за оневиняване на самите себе си, т.е. на действителните ченгета и маскари...