Представена публикация

За всички, които се интересуват от моите коментари, беседи и от дискусиите, в които участвам!

Съобщавам, че всеки, който иска да следи моите всекидневни коментари и анализи, може да го прави като посещава редовно моята страница във фе...

вторник, 10 март 2009 г.

За България явно идат добри времена, щом хиените така прочувствено вият

Днес НИС на СДС ще решава въпроса дали СДС да участва в коалиция с ДСБ. Знае се, че има една групичка в СДС, която поде най-яростна и гнусна кампания против лидера на ДСБ Иван Костов, минирайки по този начин възможността да се създаде коалиция между двете традиционни десни партии. Явно тази групичка има зъб на Костов и няма да миряса, докато не торпилира коалицията, щото, от друга страна погледнато, не Костов им е същинския проблем, а съвсем други зависимости: това са хората на Бисеров, човека на Доган, който навремето направи доста поразии в СДС, докато Костов не го изрита да иде при господаря си.

Този, който най-много се плаши от възможността Костов да участва в едно бъдещо дясно управление е Ахмед Доган, а в негово лице и целия ченгесариат на ДС, включително и президента Гоце Първанов. По тази причина тия тия дни се потрошават доста пари, за да се води пропагандна война из слугинските медии срещу ДСБ и Костов; Бареков най-много намаза тоя път от тия пари, ето, чувам, вчера пак бил поканил одиоза В.Филипов, и през цялото време не правили друго, освен да плюят по Костов. Така че вече се създаде голяма партийно-медийна коалиция против Костов и автентичната десница, която се вдъхновява от парите на Ахмед Доган и останалия ченгесариат на ДС. Защо мразят толкова Костов ли? Ами ще ви кажа, въпреки че не е толкова трудно човек и сам да се сети.

Има защо да ги е страх и да го мразят: ако го обичаха, щеше да е като тях, но щом го мразят, аз лично съм спокоен. Защото е важно какви са тия, които ги тресе такъв див страх от Костов, и които, респективно, така бясно го мразят. Всички в един глас крещят срещу Костов, като се тръгне от Гоцето, мине се през неговия тартор Сава Доганович, повърви се през всички ония нещастници от СДС, които навремето при Костов бяха на възлови постове (когато някой е силен, всички се навъртат около него, скимтят като палета и мило му въртят опашчици!), ала после успяха да му забият ножа в най-решаващи моменти, тук също е Петър Стоянов, който без Костов щеше да види президенския пост през крив макарон, ала сега не спира да плюе тоя, който го издигна във висините, тук са разните му Бакърджиевци, Богомил Боневци и пр. врабешки плюнки, които след като забиха ножа на Костов директно пристанаха на Майкъл Чьорни (той пък колко пара потроши по медиите за да финансира 10-годишната оплюваческа кампания против Костов!!!), и т.н., и прочие - та щом всички тия най-всеотдайни професионални оплювачи на Костов, драги ми наивни избирателю, щом те са "добрите", аз пък предпочитам да си остана с "лошия" Костов; пък за вас не знам, правете каквото искате и каквото прецените според акъла си...

Докато пиша тия редове, от телевизора мазният Бареков с гнусно изкривени уста, от които обилно капят лиги, чете дума по дума и най-старателно всички публикации срещу Костов, които могат да се намерят из слугинските олигархично-ченгесарски медии. Какво ли не прочете, и словоизлиянията на политически трупове като Бакърджиев, и мрънканиците на некадърниците и продажниците из СДС, които днес ще напънат да торпилират бъдещата коалиция (горкият М.Димитров, днес ще се реши дали става от него лидер и смислен политик, и дали няма, ако догано-ченгесарската напаст в СДС успее да го победи, да се провали още в самото си начало като лидер на СДС!), та Барековчо успя да изчете, както се полага, и всички писания против Костов в агентборовия вестник-парцал "Труд": явно доста големи парички играят, та на тоя плужек Бареков така яко му текат лигите!

Аз обаче се чудя на следното: нима им е толкова малко акъла на тия поръчители на поредната кампания срещу Костов, че не разбират, че ефектът на подобни кампании, когато се прекали и преиграе, и когато се мобилизира слугинаж, състоящ се все от мазни плужеци като Бареков, та че ефектът на такива кампании няма как да не е тъкмо обратен, няма как да не е бумерангов?! Много е важно кой е този, който казва нещо: човекът с неизвратена чувствителност, като види гнусно плюнчещия се плужек Бареков, няма как по тая причина да не обикне тоя, срещу който мазнярят Бареков се плюнчи така старателно - ето, нима дори и това нима не могат да разберат?! Е, вярно, една част от природонаселението, който е известна с немисленето си, няма как да не клъвне на всичко, което й се каже, но все пак аз лично смятам, че не може цял един народ да е все с най-извратена чувствителност, та да не усети това, за което говоря. И се оказва, че - според народната поговорка: "Волът рие, рие, ама хвърля пръста все на гърба си", или според тази: "Недей да плюеш срещу вятъра!" и пр. - поръчителите на кампанията срещу Костов де факто му правят най-голяма услуга: така и последният човек ще разбере, че щом толкова го хулят, явно крайно много ги е страх, и най-вече щото има за какво да ги е така страх.

Самият Костов е опитен и умен човек и политик, разбира тия неща - и затова съм уверен, че няма да достави тая неописуема радост на ченгетата и на комуноидната руско-българска олигархия да се оттегли точно в тоя момент. Той е стар боец и вече е така силен и мъдър, че няма да го прекършат, така че напразно глупците се морят толкова. Пък и моралното предимство е на неговата страна: като те хулят най-гнусни плужеци като Бисеров, Бакърджиев, Доган, Бареков, Кеворкян, Слави Учиндолский, Тошо Тошев-Бор и пр., няма как да не ти се покачат акциите в морално отношение.

По тази причина аз съм оптимист, и смятам, че нещата се развиват, макар и трудно, към добро: защото Костов в една бъдеща дясна правителствена коалиция след изборите е гаранция, че в България най-после, и то пак в най-решаващ момент на икономическа криза, ще се поведе една съвсем рационална икономическа политика, страната ще възвърне доверието си у европейските институции, ще потече потока на субсидиите от Европа, България ще бъде отново най-здраво прикрепена към орбитата на западния демократичен свят, а пък руско-българската ченгесарско-комуноидна олигархия, която ни управлява досега, този път ще си остане с пръст в устата и най-безпощадно ще бъде натикана там, където й е мястото.

Ето от това най-вече ги е страх, а не, че Костов, представете си, бил "много льош човек", бил "зъл гений", бил "разцепил славното СДС" (откъде-накъде ченгетата сега са се загрижили толкова за онова единно СДС, което, впрочем, Костов създаде, и от което така безумно трепереха по времето на неговото управление?!), бил толкова "крайно вреден" за България, че сега трябвало да изкупва "стари грехове" (та Костов на няколко пъти в най-тежки моменти спаси от тотална разруха страната, ако това е "грях", Бог да ни го поживи!) и пр.

По тия причини аз съм напълно спокоен и смятам, че нещата се развиват добре, хуленето на Костов съвсем си е в реда на нещата (ако почнат да го хвалят тия, аз тогава веднага лично най-сурово ще го прокълна!), и че за България идат добри времена, щом хиените така прочувствено вият от неописуема мъка заради чакащото ги...

ОЧАКВАЙТЕ НОВАТА МИ КНИГА, която ще изглежда така:

15 коментара:

Анонимен каза...

Грънчаров, вече си станал за смях на всички!

Я да видим какво е написал един човек за тебе:

"Абе не хранете трола! Философ бил… философ — трънки. От такива “философи” в уеб на моменти ме е срам да казвам, че съм философ.

От бръщолевенията в мрежата на такива като него сигурно днес, преди два часа на един семинар един професор ми каза “ох, блогове, аз такива глупости съм чел в иначе уж академични блогове, че хич не ща вече да помирисвам блог”."

Анонимен каза...

Абе ние няма да храним Трола на Костов, ама няма той гладен да остане. Нали все се вре по десебарски коктейли и вечеринки. Явно добре си похапва там!

Анонимен каза...

Грънчаров, ти вече доста костовашки мурафети си попил, мой човек. Ами да, който с крадци и мошеници тръгне - такъв става!

Я да видим какво е написал един прозорлив българин за твоя милост:

"Аз акцентирах върху крадльото, защото ми писна да гледам как разни псевдо-учени крадат както си искат, но твърдят, че са велики

Вече — нулева толерантност"

Анонимен каза...

Ей, Грънчаров, ти направо ме просълзи:

"Ние, философите, пишем книги не да печелим пари от тях, а с книгите си просто подаряваме на хората безценни богатства: идеи, истини, ценности."

Да, наистина, твойте псалми и песнопения в прослава на Месията, да се свети имто Му, са точно безценни богатства!

Алилуя! Алилуя! Алилуя!

Анонимен каза...

"...Този титан на мисълта. Този колосален лост, който тласка човечеството по пътя на прогреса. Този Вучков на блогосферата
(още осем книги и ще го надмине даже)...."

Му-ха-ха-ха-ха!

Анонимен каза...

Нападките ви срещу Николай Бареков издават безсилие и са почти толкова жалки, колкото писанията на Лайното горе.

Анонимен каза...

Не е приятна миризмата на лайна, наистина. Неблагородно е някакси, значи!

Къде-къде по изискано е да отпиваш маркови вина на малки глътки и деликатно да отхапваш късче сьомга.

А миризмата на Лайно разваля апетита, това е 100процента сигурно!

И все пак аз, Лайняното Влечуго, ще се влача по дирите на Философа-Марксист и ще го подигравам до дупка.

Защото Костовата Подлога не заслужава нищо друго!

Анонимен каза...

"Ние, философите, пишем книги не да печелим пари от тях, а с книгите си просто подаряваме на хората безценни богатства: идеи, истини, ценности."

Да, наистина, псалмите и песнопенията Грънчарови в прослава на Месията, да се свети имто Му, са точно безценни богатства!

Алилуя! Алилуя! Алилуя!

Анонимен каза...

Г-н Грънчаров, ще започна с това, че съм от крайните привърженици на ДСБ и също не понасям лигавия Бареков. Но искам да ви направя забележка. Не изпадайте в неговото положение с обратен знак - никой не обича хвалебствията. Защото правите лоша услуга и на Иван Костов и на ДСБ. Оставете Бареков да прави каквото иска. Понякога е по-добре да премълчите, вместо да настройвате хората срещу ДСБ.
Весела Йорданова

Анонимен каза...

Яяяяяя, цялата бойна фаланга на Позитано се е прехвърлила тука.
Смях и простотия, простотия и смях.
Поздравления, г-н Грънчаров, за да организират толкова бойци-лайномети срещу вас,значи кражбите са неизброимо големи, страхът още по-голям..

Ангел Грънчаров каза...

Г-жо Йорданова, интересно ми е на какво основание все пак смятате, че съм бил настройвал хората срещу ДСБ? За кои хора става дума? Ако ми отговорите, ще Ви бъда крайно благодарен, щото до момента сте доста неубедителна и говорите сякаш наизуст, издавайки някакъв предразсъдък и предубеденост спрямо мен...

Ангел Грънчаров каза...

Да допълня нещо: това, което Вие наричате "хвалебствия", са мои оценки, които точно отговарят на истината за това какво е правил за България Иван Костов. На мен най-много ми е скъпа истината, а не този или онзи, както на Вас изглежда се чини. Затова ако ми посочите място, където се отклонявам от истината, и "лаская" незаслужено Костов, ще се покая и щи Ви поискам прошка...

Анонимен каза...

"..ефектът на подобни кампании, когато се прекали и преиграе, и когато се мобилизира слугинаж, състоящ се все от мазни плужеци като Грънчаров, та че ефектът на такива кампании няма как да не е тъкмо обратен, няма как да не е бумерангов?!"
Това искаше да ти каже г-жа Йорданова, ама трябва малко ум за да се разбере...

Анонимен каза...

Г-н Грънчаров, нямах предвид дали казвате истината или не. Вече казах, аз съм от крайните привърженици на ДСБ.http://veselaj.blog.bg/viewpost.php?id=296840#comments
Просто ефекта, който постигате с груб език и думи като плужеци, хиени и т. н. Целта е да се привлекат хора, които не знаят нищо за Костов, а вие само ще ги отблъснете. Хората нямат нужда от крясъци, нито "Осанна", нито "Разпни го". Съжалявам, че пиша като анонимна.
В. Йорданова

Ангел Грънчаров каза...

Г-жо Йорданова, аз не съм политически пропагандатор или партиен активист, за да съм си поставил за цел да привличам някакви гласове; аз съм философ и за мен значение има само истината. Представата Ви относно това как може да се привлече или отблъсне някой към някаква кауза (съжалявам, че трябва да Ви го кажа) е крайно елементарна. Не виждам никакви "крясъци" в текста, които са Ви се причули, а пък относно това какви думи ("груби думи", казвате: аз не си представям какво значи това; думите биват верни или неверни!) ще използвам, изборът си е само мой; не приемам някой да ме наставлява как било трябвало да пиша; ничии поръчки не съм и няма да изпълнявам; Вие си пишете както искате, аз ще пиша както аз искам, това устройва ли Ви? Все пак, съгласете се, ако почнем да пишем еднакво, ще станем крайно скучни :-)

Благодаря за разбирането!