Представена публикация

За всички, които се интересуват от моите коментари, беседи и от дискусиите, в които участвам!

Съобщавам, че всеки, който иска да следи моите всекидневни коментари и анализи, може да го прави като посещава редовно моята страница във фе...

петък, 13 март 2009 г.

Здрав смях: кошмарът на железобетонните глави, пълни с ръждясали чугунени петолъчки

На много места в интернет - всъщност, къде ли не! - се подвизава някой си "кфн Кабакчиев", както се представя. Пише огромни коментари, които никой, разбира се, не чете, и, подобно на вдъхновителя си бай Вучков, си повтаря все едно и също: едно си баба знае, едно си баба и бае. Все срещу Костов пише, побъркалият се "учЕн", и то пише така, че словесата му приличат не на друго, ами на най-рядка словесна... диария (простете!).

Та ето същият този тип, гледам, се подвизава доста натрапчиво в блога на И.Бедров, вижте какво е натворил напоследък там, всичко е осмърдял! Явно той е прикрепен към неговия блог, щото аз в своя блог си имам известното ви вече антикостовистко влечуго, което по подобен начин си повтаря все същите, напълно стандартни простотии, които все едно са произведени в един и същи отдел на Лубянка, СССР.

Рекох в крайна сметка да подразня горкия човечец, видимо страдащ от словесна диария (пак простете за думата!), барем да се посмеем на реакциите му след това, та написах с тази цел следните думи, ей-така, за джумбуш само:

Тоя луд псевдоучен кфн Кабакчиев превъртя съвсем, горкият човечец, съчувствам му! Животът му отново стана същи кошмар като разбра, че шанса така милата на сърцето му БКП да е на власт се стопи хептен!

Кошмарът на такива железобетонни глави, пълни с ръждясали чугунени петолъчки, става трижди по-голям като си представят, че Иван Костов отново ще е във властта да вади страната от кризата, в която за сетен път я набутаха пак комунистите и техните слуги, ченгетата на КГБ Доган и Симеон.

Всички знаят, че само Костов може да извади страната от кризата; особено добре го знаят платени антикостовистки плужеци като горкият Кабакчиев. И по тази причина така жално беснеят тия дни.

Сърцераздирателни вопли са техните, а пък за мен, признавам си, са същинска музика за душата ми! Така че, пиши, кфн Кабакчиев, пиши, пиши колкото можеш по-дълго, скимти, реви, сучи сополи, рони едри сълзи, тюхкай се, режи си вените ако щеш, боядисай с кръвта си цялата стая да е в пурпурно червено, петолъчки си нарисувай, моли им се, цалувай ги, моли се на Ленин и Сталин да спрат злодея Костов, иди и побесней малко и в лудницата, или направо заминавай докато е време за Северна Корея: каквото и да правиш, то е за здравия смях на публиката, която шутове като теб така великолепно забавляват!

Та продължавай все така таварищ кфн Кабакчиев, смело, упорито, тъпо, дерзай, не спирай!!!!!!!! :-)

Стой па се дръж сега какъв ураган от слюнки ни чака тепърва! Но пък и френетичен, лъчист смях ни чака нас, дето не сме болни като тия нещастници, напротив, наистина имаме основания да се радваме тия дне. Та заповятайте на шоуто! Надеждата му е да пробудя някоя искрица здрав разсъдък у акъла на тоя "учЕн", ала едва ли, безнадежден случай е той...

ТЪРСЕТЕ по книжарниците новата ми книга, която ще изглежда така:

ИЗВОРИТЕ НА ЖИВОТА [още >>>]

Няма коментари: