Представена публикация

За всички, които се интересуват от моите коментари, беседи и от дискусиите, в които участвам!

Съобщавам, че всеки, който иска да следи моите всекидневни коментари и анализи, може да го прави като посещава редовно моята страница във фе...

събота, 4 април 2009 г.

Щедро платени от ченгесарската олигархия презрени мекерета денонощно работят срещу дясната коалиция

По повод на мой отдавнашен постинг (Важно питане, отправено към лидера на СДС Мартин Димитров) в Свежо.нет открих, че някой си Кръстев е написал наскоро следния бесно-патетичен коментар:

Кръстев преди 12 часа рече: Поредният безгръбначен лозунгово картонен СДС вожд, това пролича още от коалицията с националните предатели начело с обществения престъпник Костов. Всичките са провалили се политиканстващи нещастници, които никога не са имали визия за управление, а единствено апетит за безкрайно плюскане доказва го собственото им положение и това на държавата във всичките й аспекти. Морално е да искаш да си във властта единствено ако можеш да направиш нещо полезно и добро за обществото, а не както тези искат само за да могат да доят обществото и да пречат на неговото развитие. Тези паразити и безпринципни предатели, чиято безмерна наглост би изумила и камък сами си вярват на лъжите с които мамят електората. Повечето от тях много добре съзнават какви нищожества са в професионален план. На обикновена държавна службичка не биха могли да се облагодетелстват според алчноста си, затова ламтят за пожизнено депутатство! В крайна сметка Мангалската визия ще измести безгръбначния и ще овладее останките на СДС, впоследствие ще започнат безкрайните безобразия, които сме виждали досега и постепеното разлагане на ГЕРБ докато отново дойдат откровените и неприкрити като ДСБ и СДС комунистически престъпници... О, времена, о, простаци... и вие, и ние нещастни косвени жертви!

Виждате каква патетика е вложил в думите си тоя писач - в тях е налице почти същата енергия, която може да се открие в писъците на някои провинциални и други пишман-лидери на СДС (вдъхновени главно, разбира се, от пари на мафията и на Доган: то, аслъ, Доган, Гоце и другите ченгета като тях са мафията!), които тия дни така сърцераздирателно реват, сякаш са ощипани по най-непристоен начин невинни госпожици - понеже явно не се виждат на бленуваните места в депутатските листи.

Ах, тия пусти кандидат-депутатски листи, що глави са изяли те: и ето сега в тия дни може да се види как във всички партии тази мръсна пяна, състояща се от безпардонни кариеристи, изплува на повърхността и яростно натиска, за да се набута в някоя заветна листа, и то на по-предно местенце, разбира се. Та на М.Димитров хич не му е лесно в тия дни, на Костов също не му е леко (и в неговата собствена партия има доста кариеристична паплач, то къде ли я няма тази вездесъща паплач!), ала трябва да издържат - и то тъкмо в името на България, на нейното европейско бъдеще.

А по повод сърцераздирателните писъци на тоя луд Кръстев написах там, разбира се, следната реплика:

Ангел Грънчаров рече: Кръстев, унесъл си се и пишеш пълни простотии. Тия "политици без визия" като "обществения престъпник Костов" промениха из основи България и я направиха страна, достойна да бъде член на НАТО и ЕС. Така че истеричните ти крясъци, които откривам в твоя коментар, ми говорят, че си крайно объркан човек, абсолютно неакеватен спрямо политическите реалности в страната. Поради което бих те посъветвал да се консултираш с психолог и дори с психиатър: ти, човече, сякаш не си от този свят, ти живееш в един вътрешен лудешки свят, който няма нищо общо с реалния. Най-доброжелателно ти го казвам: погрижи се за здравето си та белким мирясаш и се успокоиш. Желая ти здраве и успех!

Този малък епизод е показателен: интернет-форумите и блоговете кипят тия дни и нощи от изцепките на подобна арогантна паплач, която се упражнява в любимото си занятие: плюене по Костов, по десницата, ето, вече почнаха да плюят и по М.Димитров, след като се видя, че той няма намерение да рипа по свирката на синята олигархия-клиентела в СДС (както правеше П.Юруков), ами иска да прави сериозна, отговорна политика в името на България.

Ясно е, че тази интернетна паплач е добре стимулирана с пари на ония, за които дясната коалиция е смъртна опасност; а пък някои, възможно е, да го правят и от простотия, ама чак толкова извратени хора, чини ми се, вече няма. Т.е. остава хипотезата за съвсем небезкористна акция на платени от ченгесарската олигархия аморални интернетни драскачи. Дали има още шарани, които ще се хванат на въдиците им? - ето на този въпрос не мога обаче да си отговоря. Вие как мислите?

Търсете по книжарниците новата книга на философа Ангел Грънчаров ИЗВОРИТЕ НА ЖИВОТА: вечното в класическата и модерната философия, изд. ИЗТОК-ЗАПАД, февр. 2009 г., 520 стр.

[Прочети >>>]

Как да си купя тази книга?

7 коментара:

Анонимен каза...

Някой си "Грънчаров" се е заел с безнадеждната мисия да вдъхва нов живот на комунистическото чучело Иван Костов.

Абе, Грънчаров, то първо не е ясно дали наистина си "Грънчаров", или си агент под прикритие на службите. Първо разкрий истинската си самоличност, пък после давай акъл на другите!

Казваш, че си учил философия в ленинградския университет. Ами как ще докажеш, че си бил точно там, а не в някаква тайна школа на КГБ (също като твоя любим вожд Костов)?

Имаш ли някакъв документ, че си учил в университета? Я кажи имената на няколко професори, дето са те учили на философия! Я си покажи студентската книжка!

Я кажи дали някои българи, учили наистина там, могат да потвърдят, че в ленинградския университет е имало студент Ангел Грънчаров!

И как стана така, че си изучил философията само за три години? В университета се учи пет години, мой човек. А три години се учи в шлолите на КГБ!

Истинският Ангел Грънчаров по това време е бил в затвора, а ти си един негов дубльор, подготвен от службите с цел залъгването на народа!

Разбра ли сега какво стана - хитрита лиса с двата крака в капана!

Ти си един самозванец!

Разобличен си вече!!!

Ей това е истината!!!

Анонимен каза...

Мнооо си прост ве: а кой му написа книгите на тоя Ангел Грънчаров? Ако не е учил философия как тогава ще напише тия философски книги? Май си свъсем превъртял вече

Анонимен каза...

Има кой да му пише книгите. Те, службите си имат писачи, с лопата да ги ринеш!

Но нека все пак (лъже)Грънчаров докаже, че е бил студент в ленинградския университет. Къде му е студентската книжка? Къде му е дипломата? С кои българи е учил заедно? Може ли поне един да посочи?

Казвай "Грънчаров", не чакай помощ от началниците!

Анонимен каза...

Не знам, има някои неща, които човешкото съзнание не може да проумее. За мен остава загадка що за нещастник би правил това и какъв смисъл намира в него... Да следи и неуморно да си пуска неговите работи... Дали мисли, че въобще от писанията му има някакъв ефект ?

Анонимен каза...

Аз пък се питам що за нещастник ще гледа със зяпнала уста манипулатора Грънчаров и ще се превъзнася по неговите псалми в прослава на Вожда и Месията!

А имат ли ефект писанията, или не - не е толкова важно. Важното е неуморно да бъдат разболичавани лъжите, с които "философът-марксист" заблуждава хората!

И той ще бъде разобличен!!!

Анонимен каза...

мислех да коментирам нещо, но видях, че Лайното пак се е изходило в блога. Лайно, умри.

Анонимен каза...

туй Лайно си е на щат тука и получава заплата за тия плювни така че не се чуди човекът и той душа носи и семейство трябва да храни :-)