Представена публикация

За всички, които се интересуват от моите коментари, беседи и от дискусиите, в които участвам!

Съобщавам, че всеки, който иска да следи моите всекидневни коментари и анализи, може да го прави като посещава редовно моята страница във фе...

понеделник, 27 април 2009 г.

Прелюбопитно: защо Копринка Червенкова вече харесва Явор Дачков?

Отговорът на въпроса в заглавието е прост: ами харесва Копринка Червенкова Явор Дачков не за друго, ами защото този Явор Дачков вече постоянно, дето седне и дето стане, плюе по Иван Костов! Значи той вече мрази Костов, а харесва... кой мислите? Ами харесва не кой да е, а самия Жан Виденов! Който иска да разбере подробностите около новата любов на Копринка Червенкова, нека да се зачете в интервюто, наречено "Явор Дачков, журналистът, който искаше да бъде лечител". Което обаче нищо не казва за основанията на нововъзникналата люта ненавист на Явор Дачков спрямо Костов. Те са тайна. Също прелюбопитна, но нетрудна за разгадаване тайна. За основанията на тайната и греховна ненавист на Дачков към Костов може само да се досещаме. Примерно, те са свързани с пари, с мнооого пари. Сакън, не мислете лошо за журналиста Дачков: и той е човек, и той има нужда от пари. Стига толкоз. А ето сега и самото интервю:

Копринка Червенкова: Нека започна така: аз едно време хич не те харесвах. Мислех си, даже съм го и писала, че не си никакъв журналист, а най-банален политически агитатор. Сега обаче те харесвам. И не мога да разбера – аз ли съм се променила, или ти? (Продължава ТУК)

Търсете по книжарниците новата книга на философа Ангел Грънчаров ИЗВОРИТЕ НА ЖИВОТА: вечното в класическата и модерната философия, изд. ИЗТОК-ЗАПАД, февр. 2009 г., 520 стр.

[Прочети >>>]

Как да си купя книгата?

Няма коментари: