Представена публикация

За всички, които се интересуват от моите коментари, беседи и от дискусиите, в които участвам!

Съобщавам, че всеки, който иска да следи моите всекидневни коментари и анализи, може да го прави като посещава редовно моята страница във фе...

вторник, 28 април 2009 г.

Не е леко не само на управляващите със слугински манталитет, не е леко също и на слугинските медии, прислугващи им най-усърдно

Ако сте забелязали, по темата за "световния енергиен форум" на Първанов, а също и по свързаната с него епопея на руските енергийно-газови-атомни претенции към България - и произтичащите от тях главоболия на коленопреклонно-верния руски слугинаж сред нашите управляващи - аз не пиша, понеже тия теми най-внимателно ги следи журналистът Иво Инджев. Съветвам ви, прочетете публикациите му от последните дни, за да разберете степента на унижението, което преживяха и тепърва ще преживяват беззаветно-верните на Матушката слуги сред нашия управляващ елит.

Вие вече знаете какво стана, предполагам: Путин не благоволи да дойде на гоцевата енергийна среща в София, Газпром засили претенциите и диктата си до невъзможност, Дмитрич беше привикан в Москва, там Медведев го унижи като не го прие, малкият, почти разреван, отишъл да разглежда книжарница, а пък Путин, след всички унижения, господарски го потупкал по рамото, та белким подлизуркото Дмитрич не се разреве хептен и преглътне сълзите си. Абе пълна трагедия са тия наши управляващи, няма какво повече да се говори, всичко го казва само една дума, която, макар и турска, е твърде точна, верна и изразителна: РЕЗИЛ! И една друга дума е подходяща: нашата дума СРАМ!

Ето малък откъс от последната публикация по така обозначената тема, а именно статията, наречена Москва вярва на сълзливи - шамаросва ги!

Но, уважаеми зрителю, ако случайно си проспал основното внушение в централните новини на централния пропаганден орган на властта, вникни в следното съобщение, собствено производство на тази „сделана в СССР” пералня на властовия имидж, която пере със собствен препарат (наричан „собствени източници”). Ето така е сервирана новината за това, че България е била унизена в Москва чрез имперския отказ българският премиер да бъде приет от руския президент:

„Източниците твърдят, че от руската страна е било проявено разбиране и преговорите ще продължат”.

Ясно. Най–напред наказват, но след другарския хленч на наказания, към неговото страдание се проявява разбиране и му се позволява да целуне височайшата ръчица, която го е зашлевила. От тях да мине!

Това е положението. Не е леко, както забелязвате, не само на управляващите със слугински манталитет, не е лесно и леко също и на слугинските медии, слугуващи най-усърдно на слугите с управляващи функции в българския елит, които търпим вече толкова години да унижават страната ни с най-безсрамен и пошъл слугинаж, с най-тъпото угодничество пред господаря им Путин, каквото едва ли някога и някъде другаде в историята може да бъде открито.

Та в тази връзка искам да ти напомня, драги ми български избирателю, че имаш възможността на идващите избори с гласа си да поправиш тази аномалия, да спреш този резил - стига, разбира се, да съзнаваш унижението, стига да имаш известно съзнание за национално достойнство. Избирателите като мен, за които вече е нетърпимо България да бъде унижавана от руските подлизурковци на власт у нас, знаят за кой да гласуват: за СИНЯТА КОАЛИЦИЯ, която на дело е показала, че когато е на власт, България бива уважавана даже и от "големия руски брат", т.е. страната ни само тогава се държи най-достойно и партньорски с всички. Както и трябва да бъде.

Забележете, казах уважавана, а не унижавана - макар думите да са близки, разликата е огромна и изключително съществена!

2 коментара:

Анонимен каза...

Махни-махни! А уж в Европейския Съюз с какво уважение се ползва България!Открито в лицето им се смеят. Уважението не може да бъде спечелено по заповед, на каквото и да е ниво.

Анонимен каза...

Ако има нещо яко в Путин, това е, че поставя лайното Сергей на мястото му. Тук Серго се репчи, но кремълските гоблини му показват точно къде му е мястото - в килима, на колене.
Като вярно куче.