Представена публикация

За всички, които се интересуват от моите коментари, беседи и от дискусиите, в които участвам!

Съобщавам, че всеки, който иска да следи моите всекидневни коментари и анализи, може да го прави като посещава редовно моята страница във фе...

сряда, 22 април 2009 г.

Пред тази колосална наглост на БСП-ДПС и техните мекерета в главата ми се върти само една крайно пиперлива и цветиста българска псувня

Парламентът днес прие 8% изборна бариера за коалиции - с гласовете на БСП, ДПС, АТАКА и партията на църното ягне Яне. Ако някой си е мислил, че АТАКА и Яневците няма да се гушнат един ден с ченгесаницата ДПС, а също и с майката-кърмилница на българския мутро-комуноиден олигархизъм, именно БСП, ето, опровергани са, гушнаха се, и не само се гушнаха, ами и даже лекичко се цунаха о влажните устни. И дори не само се цунаха, ами после, овладяни от развратен унес и ухилени, мръсниците публично, пред очите на всинца ни, се и сношиха, съвокуплиха се де (да не казвам истинската дума!). Гадост, мръснишка отврат, живо политическо порно е това, драги ми български търпеливци!

Това, че играят едно театро за тъпи лапнишарани в избирателния корпус, мисля че вече го разбраха в тия дни доста и от самите лапнишарани. Нищо чудно след изборите Доган и Волен да станат коалационни партньори, а пък църното ягне Яне ке им стои диван-чапраз и даже ке им пали чибучките. Разбира се, над всичко стои дъртата блудница БСП, чиито мили чада са всички тия примерни и изпълнителни ченгета-мекерета.

Може много да се пише по това, което стори днес тази толкова лакома за власт, но и шарена като циганска черга коалиция, но ми се чини, че няма особена нужда. Всички вече знаят, че тая лъжливо-крадлива компания (мераклиите за парички Волен и Яне също ги турям там, щото съм убеден, че и църното ягне Ягне, и самият фюрер Волен са зели доста хубави парички за тая мръсна поръчка с 8-те процента, която успяха да свършат без никаква скрупул!) се гласи да окраде гласовете на голяма част от избирателите. Щото, като на някоя коалиция не й стигнат гласовете, тия гласове ще бъдат прибрани от комунистите и от Доганчо; на Яне и на Волен им стигат и паричките само. Доколко е нечестно това не ми се говори: то е все същото ако примерно състезателите по бягане на старта не тръгват от една линия, ами на някои им се позволи да са доста по-напред. Защото дали някой от състезателите ще се нарича "коалиция" или "партия" няма никакво значение, те са все играчи, и за тях трябва да важат едни и същи правила. Аман, нямам думи вече, наглостта на досега управлявалите ни и новоприсъеднинилите се към тях мекерета е безгранична и вече просто ми се повдига от нея.

Понеже не ми се говори повече, съветвам ви да прочетете коментара на Иво Инджев на тази тема, озаглавен Въпрос с повишена чудност. Добър коментар е написал и Иван Бедров: Те надделяха* или падането на маските. Прочетете тях, на мен не ми се пише, щото в главата само ми се върти една крайно пиперлива и цветиста българска псувня; но ще се удържа - ей-така, заради едната култура, а и щото тоя блог го четат доста млади хора, на които съм възпитател и преподавател по философия, а иначе като едното нищо бих им я теглил. Заслужават си я де, ама има нещо по-добро, с което можем да ги накажем за наглостта.

И то е: на изборите да отрежем квитанциите на тия наглеци, и то така, че за дълго да забравят за властта и да не могат да припарят до нея поне 10 години. Толкова години са нужни България отново да си стъпи на краката след 8-годишните изпълнения на крадливия комунистически ченгесариат, който допуснахме да се облажи яката от властта - и който краде така, както само той може. А да бъдат разкарани БСП и ДПС от властта има само един начин: да подкрепим с гласа си десницата, да подкрепим СИНЯТА КОАЛИЦИЯ, да подкрепим Костов и другите, които вече са държали БСП и ДПС изправени в ъгъла и подсмърчащи за властчица, с обилно течащи лиги - точно това стана когато СДС управляваше през периода 1997-2001 година. И сега може да стане, но това вече зависи само от нас, от избирателите. Лично аз своя глас, казал съм, не крия и ще го повторя, ще го дам на сините: това правя от 20 години вече и никога не съм съжалявал.

Търсете по книжарниците новата книга на философа Ангел Грънчаров ИЗВОРИТЕ НА ЖИВОТА: вечното в класическата и модерната философия, изд. ИЗТОК-ЗАПАД, февр. 2009 г., 520 стр.

[Прочети >>>]

Как да си купя книгата?

3 коментара:

Анонимен каза...

Само едно :puke:!

Анонимен каза...

СДС трябва да преглътне гордостта си и да се направи регистрация само през ДСБ, както партиите от Напред ще направят пред ВМРО и хиените около Яне през РЗС. Ний по-тъпи ли сме?

Анонимен каза...

Преди 1989 БКП имаше осигурени твърдо 67% от мандатите в тоталитарното НС (останалите бяха на БЗНС и "безпартийни"). Има нещо като неписано правило и след промяната БСП и нейните производни - ченгета, продажници, изнудвани и пр. - независимо от всякакви избори да имат винаги МИНИМУМ 67% в парламента. Нищо чудно, че при важни за тях гласувания другарите винаги са в състояние да мобилизират мнозинство. Предполагам, че в сегашното НС истинските демократи, на които може да се разчита при всички обстоятелства, са не повече от 10-20 души. Така че в някакъв смисъл след 1989 има и големи промени, но в дълбочина за съжаление нещата до голяма степен са консервирани.