Представена публикация

За всички, които се интересуват от моите коментари, беседи и от дискусиите, в които участвам!

Съобщавам, че всеки, който иска да следи моите всекидневни коментари и анализи, може да го прави като посещава редовно моята страница във фе...

събота, 4 април 2009 г.

Доказано вредни за живота и здравето на българите

(Препечатка от блога на К.Манолов)

3 коментара:

Анонимен каза...

"Мартин Димитров да подаде незабавно оставка, за да бъдат спестени унизителните процедури по неговото предстоящо съдебно отстраняване. За това е призовал вчера на Национален съвет на СДС Николай Гацев, съобщи Агенция "Фокус". Гацев е председател на трети местен клуб на СДС-Оборище.

Председателят на местната организация е отправил открито писмо до Националния съвет на СДС, Общинския съвет на СДС – Оборище и лидера на синята партия Мартин Димитров. В писмото си Гацев припомня, че е сезирал ВКС по случая с Мартин Димитров.

"Невписването му от СГС, за което са преграждащи обстоятелствата, размиването на датата на влизането в сила на устава и предварителния му избор в режим на действие на стария устав. Това е било ясно на г-н Мартин Димитров, така че той няма как да каже, че не е знаел – дори има негови коментари по темата. Дори и до днес – 3 април 2009 година Уставът на СДС не е вписан, а няма как да се направи това със задна дата", пише Гацев.

Откритото писмо на Николай Гацев е било представено вчера на заседанието на Националния съвет на СДС. По време на заседанието беше одобрено споразумението за коалиция с ДСБ и разпределението на водаческите места в листите."

Анонимен каза...

Грънчаров, не разбра ли, най после? Никой в СДС не иска съюз с твоя Бог, Вожд и Учител, освен шепа самозванци и политически мошеници!

Никой не ще да си жертва репутацията, за да възкресява мумифицираното комунистическо чучело Иван Костов. Никой!!!

Колкото и да се плюнчите, колкото и да се мъчите, Костов и костовщината ще бъдат изхвърлени на бунището на историята!!!

Анонимен каза...

Тоя горкия явно е учил в милицонерската школа в Симеоново щом така добре знае фразата "бунището на историята" щото там са ги учили главно по произведенията на Сталин и Гошо Тарабата :-)