Представена публикация

За всички, които се интересуват от моите коментари, беседи и от дискусиите, в които участвам!

Съобщавам, че всеки, който иска да следи моите всекидневни коментари и анализи, може да го прави като посещава редовно моята страница във фе...

неделя, 3 май 2009 г.

Най-последното нововъведение в блога

Известно е, че техниката в днешно време се мени не просто всеки ден, ами и всеки час. Ето че консервативен човек като мен, който се старае да е в крак с новостите, се опитва да прилага всичко най-ново, изпречило се пред погледа му.

Та ето че тези дни благодарение на моя приятел от Америка Стоян Динев, който основа своя ОНЛАЙН-ТЕЛЕВИЗИЯ (виж playera в менюто отдясно). Тя, впрочем, е изключително богата на превъзходна музика и на най-различни развлекателни филмчета, но има и по-сериозни намерени. Моя милост също се постара да се възползва от открилата се възможност: и ето, сега вече имам свой собствен канал ANGEL.G-tv (виж playera в менюто отдясно), където могат да се гледат най-интересните клипчета от моя видеоблог, претенциозно наречен ANGEL.G-tv. Но сега вече с пълно право мога да го наричам така - ANGEL.G-tv - защото дори е нещо повече от телевизия. Абе изобщо "медийната империя на гражданина Грънчаров" напоследък преживява невероятен възход, спор не може да има за това!:-)

Отдясно ще откриете Widget, където могат да се гледат в последователност всички лекции от два мои курса ("Българската народна душа" и "Ценностна идентичност на личността"). Абе изобщо техниката е напреднала дотам, че конвенционалните медии вече мога да идат някъде на тъмно и да ядат ряпа - или да вият като пребито куче. Например тук, в тази нова онлайн-технология ("телевизия"), можете да спрете дадено клипче, да си свършите някаква работа и после пак да продължите. И при това положение човек се пита: нима може да има нужда от вестници и телевизия при това страхотно богатство, което ни предлага американската измишльотина, наречена "интернет"!

Това е, приятно гледане и приятни размисли. А пък това нововъведение може да се развива, то има много възможности, от които тепърва ще се възползвам. Всичко ново ще става постепенно; неслучайно казах, че съм "консерватор-новатор", което значи, че дължа на значимото, вече достигнато от човечеството, но и съм открит към всичко ново, което може да обогати традицията. Такива сме ние, десните хора: от всичко най- много обичаме свободата. И сме изцяло открити към безбрежните хоризонти на живота - какъвто е за личността, която с пълно право може да се нарече свободна.

Затова ви призовавам: заповядайте, открийте духа си към свободата! Опитайте се да бъдете като нас - страхотно е! Само този е пътят, който ще ни доведе до невероятните богатства, до съкровищата, от които се ползва преданият на свободата си човек.

Търсете по книжарниците новата книга на философа Ангел Грънчаров ИЗВОРИТЕ НА ЖИВОТА: вечното в класическата и модерната философия, изд. ИЗТОК-ЗАПАД, февр. 2009 г., 520 стр.

[Прочети >>>]

Как да си купя книгата?

2 коментара:

Анонимен каза...

Поздравления!
Мирослав, Монтана

Анонимен каза...

Медийна империя :D