Представена публикация

За всички, които се интересуват от моите коментари, беседи и от дискусиите, в които участвам!

Съобщавам, че всеки, който иска да следи моите всекидневни коментари и анализи, може да го прави като посещава редовно моята страница във фе...

неделя, 10 май 2009 г.

Формалното отсъствие на СДС в регистрацията на СИНЯТА КОАЛИЦИЯ е “заслуга” на ДПС/БСП-мафията

Подкрепям напълно Синята коалиция!

Ние седесарите сме интелигентни хора и разбираме, че формалното отсъствие на СДС в регистрацията на коалицията е “заслуга” на мафията на ДПС и БСП и техните агенти - бивши членове на СДС Юруков, Радонов, Гацев и т.н.

Важното е, че нашите кандидати ще са в листите.

Важното е, че истинските десни избиратели ще има за кого да гласуват. Важно е да не се оставят безнаказани действията на Юруков, Радонов и останалите от тази банда.

Търсете им наказателна отговорност за документна измама. Заведете всички възможни дела или подайте жалби пред съответните контролиращи органи, включително и в европейските съдебни институции срещу българските институции, които си позволиха да нарушават българските закони в угода на ДПС и БСП - сметна палата, СГС, ЦИКЕП и т.н.

Обжалвайте евентуалната регистрация направена от Юруков. Ясно е, че ЦИКЕП ще допусне тази регистрация за да отнеме гласове от Синята коалиция - това е и целта на цялата тази кампания.

Затова непрекъснато обяснявайте, кой е СДС, и кой е Юруков. Не го жалете, точно както той не жали СДС.

Не оставяйте злото ненаказано за да не посмеят да повторят същата манипулация и за парламентарните избори.

Използвайте всички средства за да информирате ЕК и останалите европейски институции, че изборите в България не се провеждат при равни условия, не са честни и ще бъдат манипулирани.

В резултат от това съществува сериозна опасност голяма част от българите и основни политически партии да не признаят изборите, което ще постави под опасност стабилността на страната и респективно - на ЕС.

(Автор: СТ, коментар от блога на Мартин Диметров)

(Забележка: Написаното от този човек изразява изцяло и моите настроения и оценки на създалата се ситуация, поради което ням какво да добавя.)

Няма коментари: