Представена публикация

За всички, които се интересуват от моите коментари, беседи и от дискусиите, в които участвам!

Съобщавам, че всеки, който иска да следи моите всекидневни коментари и анализи, може да го прави като посещава редовно моята страница във фе...

понеделник, 18 май 2009 г.

Стоманено-бетонната съветска наглост, която излъчват откровенията дмитриевичеви от вчера

Малкият Дмитрич вече яко взе да трепери при мисълта, че тази любима играчка - властчицата - скоро и завинаги ще бъде изтръгната от нежните му ръчички. По-надолу препредавам избрани мисли от неговото слово при откриването на предизборната кампания на Коалиция за България за изборите за Европейски парламент във Велико Търново, които са твърде показателни за предстоящия душевен срив на съветския малчик, който за срам на България и българите беше наш управник цели 4 години.

От повечето мисли струи неподправен комизъм, поради което на мен не ми се налага да правя никакъв коментар. Разбира се, всеки ще почувства и стоманено-бетонната съветска наглост, която носят в себе си откровенията дмитриевичеви. Ето, полюбувайте им се:

"Днес се появяват нови месии, зад които не стои нито мисъл, нито управленска визия, нито воля, нито подготвени кадри и има риск страната ни да бъде върната назад към годините от 1997 до 2001 година."

"Това е алтернативата, която ни се предлага, и за съжаление тя намира потвърждение в поведението и позициите на ГЕРБ и тяхната ясна готовност за коалиция с крайната десница и Иван Костов."

"Гордея се, че за последните 4 години имах този уникален шанс да дам всичко от себе си за модернизацията на България."

"Тайната на успеха на Коалиция за България се крие в думите - обич, уважение и вяра. Ние обичаме България. Ние работим и ще работим за успеха на нашата страна. Основните опоненти на КБ само критикуват своята страна и политиката им като цяло се основава на негативизъм и омраза."

"Хората от левицата са доказали, че могат да защитават националната ни идентичност, да отстояват българското културно наследство в ЕС."

"Можем да гарантираме енергийната независимост на страната, учим се да гарантираме успешното усвояване на европейските фондове, колкото и трудно да беше в началото, и набираме все повече темп, така че всеки един българин да почувства ползите от членството на страната ни в ЕС."

"Ние не само ще спечелим изборите за Европейския парламент, но ще осигурим и бъдещето постъпателно развитие на България в изборите за национален парламент, защото тези два избора са пряко свързани."

"Кандидатите на Коалиция за България заедно с водача на листата - вицепремиерът и министър на външните работи Ивайло Калфин, ще свършат най-добрата работа за страната."

"В листата има хора с опит, с национален авторитет", каза още Станишев и спомена имената на историка професор Андрей Пантев.

Туйто. Ако някой се е задавил от смях или от гняв, да се свести и да дочете това, което искам все пак да добавя. На мен лично най-много ми хареса следния израз:

"... учим се да гарантираме успешното усвояване на европейските фондове, колкото и трудно да беше в началото..."

Това е велик евфемизъм, обозначаващ обстоятелството, че управляващите ни таварищи с най-крадлив доганово-комунистически манталитет, след като почнаха да крадат от европейските пари както те си знаят, но шашардисалата се от наглостта им Европа ги шибна с пръчка по ръцете, в един момент, както забелязвате, са почнали да се учат по-внимателно и майсторски да крадат от европейските пари - и сега властта им е нужна за да ни докажат майсторлъка си в краденето.

Значи властчицата им е нужна за да ни гарантират най-майсторско крадене, сиреч "гарантиране на успешното усвояване на европейските фондове". Ей за това откровение на Дмитрич требе паметник да се тури, щото явно наглостта му е от световно-исторически и колосален мащаб; ако не на друго, поне на лъжец случихме с тоя ненадминат и най-нагъл лъжльо Дмитрич! Сполай и хак да ви е, драги ми български търпеливци!

10 коментара:

RoujkaBG каза...

Тъжно и жалко е, че той не е сам.
Зад гърба му и отпреде му са си верните на Партията лапачи, които се грижат за собственото си и неговото благоденствие.

Преди 20г бяха бабите и дядовците им, днес са някълко пъти по- вече-синовете и внуците им.

Анонимен каза...

Мой човек,ще ти дам един съвет.Пий едно успокоително преди да започнеш да пишеш.Ще имаш по-голям успех.Съвсем сериозно говоря.Не се бъзикам.

Анонимен каза...

Дмитриевич да си купува кариран костюм и със сокола към затвора ...!

Анонимен каза...

Един коментар от Велико Търново.
Вчера, при откриването на кампанията, полицията беше отцепила района, като не се пускаха и пешеходци! Допускат се само хора от партията явно, хих! за да няма недоволни лица!
Да не говорим какво направиха на трафика на ВТ и колко недоволни туристи обикаляха около Царевец.
Най-интересното на въпроса защо е затрворено движението един ТЪП полицай ми отговори -"Аре карай, така сме си решили!"
Без коментар!
Мен ме тормози друго:
Как да спрем наплива на турци отвън да гласуват за МОЕТО БЪДЕЩЕ.
И на фанатизираните червени бабички и дядковци! - поне тези които Станишев не успя да умори:))))

Анонимен каза...

Това с напстта от атурция си е голям кошмар.Който може да го измисли е супер. Освен ексолозите да затворят границата заради птичи ,свински, луда крава грип или шап :))))

Анонимен каза...

Хубаво си го е казало момчето!!! само, че ннякои са с промити мозъци и много им харесва да бъдат слуги и гъзобърсалки на господарите си! Щом това ви харесва : останете си тоалетна хартия за чорбаджиите!!! А пък ние п- все пак сме мнозинство и ще победим!!!

Ангел Грънчаров каза...

Тоя последния всичко, що пише по повод на "ненашите", го е написал така, че изцяло подхожда за неговия идол таварищ Дмитрич - той именно е "гъзобърсалка" на своя господар Путин, и също е слуга на червените чорбаджии-олигарси пр. Дали пък не е написал репликата си за него, а пък аз нещо да не съм разбрал? :-)

Анонимен каза...

Bravo, bravo, uvazhaemi gospodine! Vashite komentari sa vinagi tochni i izkliuchitelno inteligentni! Izciqlo spodelqm vizhdaniqta vi i uvazhenieto vi kum Ivan Kotov!

Krasi Serguieva
Antwerpen
Belgiq

Ангел Грънчаров каза...

Благодаря Ви, госпожо, радвам се, че споделяме общи ценности! Дано повече хора се приближат до нашите ценности, което е предпоставка страната ни да се европеизира и по манталитет, по съзнание и разбирания, а не само външно...

Анонимен каза...

Цитат:
"Днес се появяват нови месии, зад които не стои нито мисъл, нито управленска визия, нито воля, нито подготвени кадри и има риск страната ни да бъде върната назад към годините от 1997 до 2001 година."

Коментар:
Тоя очевидно говори за себе си! И има пред вид ПРЕДИ 1997, а не след нея...

Цитат:
"... учим се да гарантираме успешното усвояване на европейските фондове, колкото и трудно да беше в началото..."

Коментар:
Всички - и българи, и европейци - видяхме колко сте се научили, щом като с усилващи се темпове Европа ни спира субсидиите!!!

Цитат:
"В листата има хора с опит, с национален авторитет"

Коментар:
Като пикаещия в плевенските фонтани бивш кмет на Плевен и бивш вътрешен министър - с безспорен опит в злоупотребите с алкохол и власт!!!

Цитат:
"Тайната на успеха на Коалиция за България се крие в думите..."

Коментар:
Ето тук вече наистина позна - успехът се крие в думите, а в делата се вижда провалът на тройната коалиция!

Цитат:
"Можем да гарантираме енергийната независимост на страната..."

Коментар:
Цяла Европа видя през януари 2009 г. коя страна в Европа е най-зависима от руските енергоносители!!!

Цитат:
"... учим се да гарантираме успешното усвояване на европейските фондове, колкото и трудно да беше в началото, и набираме все повече темп, така че всеки един българин да почувства ползите от членството на страната ни в ЕС."

Коментар:
Тук съм напълно съгласен със Серьожката, защото всеки ВАШ кадър, на когото сте гарантирали пари от еврофондовете наистина е видял полза от тях!

Цитат:
"Ние не само ще спечелим изборите за Европейския парламент, но ще осигурим и бъдещето постъпателно развитие на България в изборите за национален парламент, защото тези два избора са пряко свързани."

Коментар:
Тогава горко на Европата - тя да му мисли защо прие България в ЕС тъкмо когато начело на мафиотската ни държавица бяха баш мафиотите от тройната коалиция!!!