Представена публикация

За всички, които се интересуват от моите коментари, беседи и от дискусиите, в които участвам!

Съобщавам, че всеки, който иска да следи моите всекидневни коментари и анализи, може да го прави като посещава редовно моята страница във фе...

сряда, 13 май 2009 г.

Сензация: Бареков го е срам да каже за кой ще гласува!

"Журналистът" Николай Бареков - пардон, хиляди извинения за жестоката обида на българската журналистика, която подхвърлям като го наричам така! или тя не се обижда? тъй ли? бравос! - е станал вече интернетен маниак. Моето обяснение е, че славолюбивото момче явно получава състояния, близки до оргазъм, когато чете хвалбите на армията от подмазвачи, която набързо се образува в блога му. Хората с унизена съвест много обичат да ги хвалят, което е минимална компенсация за униженията, на които се подлагат с подлизурството си пред силните на деня.

Горкият Бареков, на кой ли вече не цалива газа?! Унижението му явно е пълно, след като сега му се налага да цалива и кльощавия задник на Яне Янев!

Някой го е запитал за кой ще гласува, и ето отговора на Бареков, който според мен като психолог е пълна картина на душевните терзания на едно образцово журналистическо мекере:

Аз гласувам винаги в Пловдив и след последния си избор още си хапя опашката от яд. Дълги години гласувах със синята бюлетина и днес имам право да съм изключително разочарован от поведението на нашите десни политици. Май най-добре е да се гласува с мисълта какво ще се случи след изборите, а не по симпатия. Рационалният, добре обмислен вот е далече по-десен, отколкото бюлетината за някоя от десетте десни партии в България. Оставам оптимист и вярвам, че скоро ще има автентичен десен проект и в България. Но няма как да стане още за тези избори. Лично аз не съм решил дали въобще да гласувам. Политиците имат още малко време да убедят хората като мен, а ние сме мнозинство.

Аз тук не ща да анализирам този отговор, който е една благодатна тема, и то само защото не ща да му правя тая услуга. Пък и отговорът му е до такава степен смешен сам по себе си, че не ща и да развалям чудесния комичен ефект със своите разсъждения. И Бареков, представете си, бил "десен" - това наистина е новина! И той, представете си, вярва, че "скоро ще има автентичен десен проект и в България". Сега нема, ала скоро че да има: както се хорати из Софийско, оти Барековчето веке е шоп (понеже се праи на човек от "големото софийско добрутро"!). И знаете ли кой че бъде тоя "автентичен десен проект", дето е легнал в сърцето Бареково? Не се сещате ли? Ке ви кажа.

Ами на "консерваторо Яне" е тоя "автентичен десен проект" - пардон, налага се да ида да повърна. Ще продължа като се върна...

... Ох, олекна ми малко! Та защо Барековчето, което иначе не страда от морални скрупули, не земе да изплюе камъчето, и да заяви, че ке подкрепи "комитата Яне"? Ами щото, представете си, даже и Бареков го е срам да рече, че ке гласува за гиди-гиди Яне, ваклата уфсъ. Оти и он знае, че ако Янето е "десен", я че земем да твърдим, че съм римскиот папа! Та сичко да си отиде на местото.

Айде чао, и лек ден. Като пиша тия думи, Бареков от екрана на БТВ почва да прави поредната си мърсотия: а именно да представя "истинското", "регистрираното в ЦИК" СДС. Поканил е в студиото си и някаква дебела жена-домакиня, която се представя за "седесарка". И, плюнчейки яко, се захваща да хвали мрънканиците на "президента Стоянов", който бил заявил, че СДС вече не било съществувало. Изкопаха и озъбения кон, само и само заверата да е пълна. Майната им на тия боклуци! Нека да умират от мъка, което значи, че нещата се развиват прекрасно: щом мерзавци като Бареков така прочувствено вият. Като пребити кучета вият. Техният жалостив вой е превъзходна музика за моето дясно сърце...

2 коментара:

Анонимен каза...

после покани и минчо минчев глигана, а накрая защитаваше казармата, та трябваше гостите лекари да му се карат. Този човек е позор!

Анонимен каза...

Нещастник е този Бареков.
Dobrata