Представена публикация

За всички, които се интересуват от моите коментари, беседи и от дискусиите, в които участвам!

Съобщавам, че всеки, който иска да следи моите всекидневни коментари и анализи, може да го прави като посещава редовно моята страница във фе...

събота, 2 май 2009 г.

Битката срещу СДС в този момент е израз на голямата война за запазване на европейската ориентация на България

Младият лидер на СДС Мартин Димитров, чието принципно, смело и твърдо поведение напоследък - и то в условия на една крайно мръсна война главно срещу него и сподвижниците му в СДС! - ме кара да го уважавам все повече и повече, е написал в блога си изключително важна статия, която е добре да се прочете от колкото се може повече хора.

В статията си е представил крайно любопитни факти от поведението на ония доганови продажници вътре в СДС, които оня ден достигнаха най-ниското си падение - като с фалшифицирани документи и против легитимното ръководството на СДС си саморегистрираха някакви свои листи за участие в изборите. С чак такива мерзости в българския политически живот аз лично се сблъсквам за първи път.

Като коментар към статията на г-н Димитров там написах следните съвсем искрени думи:

Бъдете все така твърди и ние, десните хора и граждани, ще бъдем с вас! Не се огъвайте пред наглите и продажни мекерета, които се резилят така главно защото биват вдъхновяват най-вече от доганови и от московски пари.

Наистина битката срещу СДС и десницата в този момент е израз на голямата война за запазване на европейската геостратегическа ориентация на страната. И по тази причина неевропейските политически сили у нас, обединени около Г.Първанов и Ахмед Доган (примерни агенти на ДС, сиреч на КГБ), ви обявиха тази толкова подла, мръсна и яростна война.

Но истината е с вас, което означава, че ако не се огънете, победата ще бъде наша! На всички европейски мислещи български граждани, които за свободата, достойнството и просперитета на България са готови да дадат всичко!

1 коментар:

Анонимен каза...

Никога не съм виждал другарите така изплашени. Дано СДС и ДСБ победят в тази битка със силите на неокомунистическата олигархия.