Представена публикация

За всички, които се интересуват от моите коментари, беседи и от дискусиите, в които участвам!

Съобщавам, че всеки, който иска да следи моите всекидневни коментари и анализи, може да го прави като посещава редовно моята страница във фе...

петък, 26 юни 2009 г.

Политическият циник Ахмед Доган е узурпатор на цялата власт у нас и най-долен осквернител на честта на държавата и нацията ни

Г-н Иво Инджев е написал хубава, съдържаща верни мисли статия, наречена Предизборен фрас. Не е зле всеки, на който не му е безразличен смисъла на случващото се около нас и с нас самите, да прочете тази статия на известния наш журналист с ясна и твърда, а също и принципна, ценностно обусловена позиция - понеже такива журналисти у нас комай почти вече не останаха.

Като прочетох неговата статия в душата ми се появиха някои нетърпеливи мисли и затова рекох да ги изразя в коментар - колкото и да е трудно човек с думи да изрази точното си отношение не само в този, но и в много други такива нелесни казуси. Ето какво написах там:

Съгласявайки се изцяло с горенаписаното, искам да добавя и това: с арогантното си изявление Ахмед Доган освен че фрасна в лицето непрокопсалата ни демокрация и всъщност с това се опита да я нокаутира, но същевременно и най-шумно се изхрачи и се изплю първо в лицето на Премиера Дмитрич, а после и в лицето на Президента Гоце Първанов. Защото той де факто им рече, че те не са нищо в държавата, са само фигуранти, а в него е цялата власт!

И забележете какво всъщност направи след това печалната двойка Гоце-Дмитрич. И двамата отказаха изявления и коментар! Което де факто означава: след като государят им Доган се изплю обилно първо в лицето на единия, а после и в лицето на другия, двамата взеха, че се облизаха с език и промълвиха "Я, каква прекрасна и чиста росица се изсипа отнякъде връз лицето ми?!" По-голямо унижение едва ли може да има, ала ето, че се разбра и от последния наивник, че и двамата нямат капчица достойнство. И явно дотам са закърнели чувствата им, че и екскременти да фърли в лицето им нашия наглец Доган, те пак ще се оближат и ще рекат най-вероятно: "Леле, какъв сладък шоколад падна отнякъде връз лицето ми?! Ммммм, превъзходно сладко, по-сладък шоколад не съм ял досега!"

А щом като лицата на българската държава са дотам унижени от тоя злодей Доган, че даже не чувстват нужда да го крият, поради което се правят на ударени - а нищо чудно и наистина да не усещат унижението! - представете си тогава колко повече сме унизени ние, понеже те все пак са лица, символизиращи нашата унизена и превърната в мафиотско феодално владение на Доган държавица. Срам, срам и гнус, но и потрес изпитвам, че явно и някои сред нас, избирателите, не усещат, че Доган колкото се изплю върху лицата на Гоце и Дмитрич, също толкова, ако не и повече, се изплю и върху нашите, на гражданите, лица. Щото тя, нашата държава, не е бащиния на Гоце и Дмитрич, а е наша, българска, на гражданите, държава. Който се гаври с държавата и с властта ни, той се гаври и с нас, гражданите на държавата ни.

Узурпаторът и осквернителят на нашата държава и нация, нашият унизител и презрител Доган се разгащи дотам, че най-безцеремонно ни обля в гнусна мерзост и мръсотия: и ний ли ще речем, че няма нищо, че гадостите му са я чиста росица, я превъзходен шоколадец?!

(Забележка: Моля за извинение че ми се наложи, за да изразя своята реакция и позиция, на места да изпадна в един не съвсем приятен за четене словесен натурализъм, но какво да се прави, възмутен съм до дъното на душата си и не намирам друг начин да изразя чувствата, които бушуват в недрата ми.)

1 коментар:

Анонимен каза...

Нормално е Господин Грънчаров,турците
гласуват, ние не.Ченгето инджев,пиша го с малка буква,наи малко има право да критикува колегата си Доган.