Представена публикация

За всички, които се интересуват от моите коментари, беседи и от дискусиите, в които участвам!

Съобщавам, че всеки, който иска да следи моите всекидневни коментари и анализи, може да го прави като посещава редовно моята страница във фе...

петък, 26 юни 2009 г.

Копчето на "изборния асансьор", водещо ни към европейски просперитет, успех и достойнство на българските граждани и българската нация: натиснете го!

2 коментара:

Ангел Грънчаров каза...

Приятели на блога!

Ваш е изборът как да подкрепите автентичната десница на България в лицето на Синята коалиция:

1. Да се включите като застъпник/представител на коалицията в изборните секции.

2. Да убедите трима НОВИ познати да участват в изборите.

3. Да разпространите печатни материали - можете да ги намерите в щабовете на Синята коалиция или на сайта www.vremee.org

4. Да разпространите "синьо писмо" до свои близки и познати, които са съпричастни със синята идея. Писмото ще бъде на разположение през последната седмица преди изборите.

5. Да се включите в агитацията на "шатрите" на Синята коалиция заедно с кандидатите на Синята коалиция.

6. Да ни подкрепите така, както смятате, че ще е най-разумно и подходящо според вас.

Вие можете да стигнете до хората, там където щабовете са безсилни.

Бъдете наши достойни представители и в последните дни направете вашата лична кампания за Синята коалиция.

Бъдете с нас и утре (събота) на пл. "Св. Александър Невски" на митинг концерт на Синята коалиция от 18:00 ч., и в деня на изборите, за да тласнем страната си обратно в европейския път към законност и благоденствие.

Бъдете с нас и след изборите, в трудните дни на преодоляване на кризата и в дните на градеж. Бъдете част от силна, европейска България.

С вяра, че заедно ще извървим пътя до успеха: Ангел Грънчаров, редови представител от екипа на доброволците за Синята коалиция

Анонимен каза...

Леле, колко са объркани хората! Аз се отчайвам, ако стане така да говоря с някого за политика. Никаква политическа култура или образование. "Костов толкова окраде България..." Не мога да разбера тия хора слепи ли са, ако Костов толкова е грабил, то какво да се каже за сегашните управляващи!? Според мен цялото поколение е сбъркано, а следващото ще бъде още по-зле заради отвратителното образование. В частност на политическото образование трябва занапред изключително много да се набляга, за да не бъдат хората толкова неориентирани. Това, което го правите в часовете си, го правите само Вие, сещате ли се! Тези, към които се обръщате сега, са го изпуснали, а младите в момента го изпускат!