Представена публикация

За всички, които се интересуват от моите коментари, беседи и от дискусиите, в които участвам!

Съобщавам, че всеки, който иска да следи моите всекидневни коментари и анализи, може да го прави като посещава редовно моята страница във фе...

събота, 27 юни 2009 г.

Гърлата на червените кърлежи са бездънни като черните дупки във Вселената

Здравейте, мисля си че българската наглост край няма - за съжаление. Честно казано мен хич не ме интересува кой и дали е гей (частният живот на подобни хора не ме вълнува), но... Ето точно тук идва голямото НО - всеки е свободен да прави каквото си иска, освен в случаите, когато пречи (да не употребявам по-силна дума) на някого, а да не говорим на цяло едно общество.

А тия червените кърлежи нямат насищане, драги читатели. Техните гърла са бездънни като черните дупки извън земната гравитация. Ако трябва да перефразирам известната мисъл на Айнщайн, то ще кажа че не само човешката глупост, но също така и българската алчност са безкрайни константи в нашето съвремие. Няма такъв филм просто, Холивуд само може да мечтае за подобни сценаристи.

Аз искам да запитам как от всички сфери на живота ни нито една не се разви в правилната посока - нито инфраструктура, нито образование, нито здравеопазване, нито нищо... говоря точно за последните четири, че и повече години.

Иначе тръгнали да ми говорят за приватизацията - ами кой я измисли и започна тази мъглява и уродлива приватизация бе, драги червени недоносчета, м? Да не би да е бил Костов, или пък аз може би? Хайде не ми се правете на интересни, още по-малко на спасители на българския народ!!

Тук искам дебело да подчертая, че аз в никой случай НЕ СЪМ фен на Костов и няма да бъда никога!!! Та нека се върна към темата - годините на приватизацията бяха много смутни за държавата ни като цяло - навярно повечето от вас си спомнят това. Нооо 12 години по-късно какви са ви оправданията, "другари"? Навярно сте забравили, че към днешен ден България е член на НАТО и Европейския съюз. Сега сетихте ли се?!

И какви са ви извиненията за несвършената от вас тонове работа? И не стига това, ами тормозите, досаждате и продължавате да лъжете нагло цялото общество със скучните клишета, наследени от вашите, лоялни към тоталитаризма, родители и прародители. Не ви ли е поне мъничко срам? Това се чудя аз.

За мен има две причини - или сте абсолютни Лъжци (с главно Л); или наистина си вярвате, че сте прави и сте полезни на мен и моите сънародници - тук обаче очевадно сте слепи. Дори не слепи - мисля, че когато няколко човека виждат реалността, в тотално различни измерения отколкото тя е валидна за няколко милиона души, то според мен причината е някъде около вашите Варолиеви мостове (това не е в близост до Бузлуджа!).

Та какви сте, мили другари - лъжци или умствено недоразвити индивиди? Твърдо вярвам, че в нито един от двата случая мястото ви не е в Парламента, нито където и да е било другаде в управлението на това общество. Странно защо вие се мъчите толкова усилено и настървено да решавате моята съдба, след като аз не мога да ви понасям дори, а камо ли да поверя бъдещето си във вашите ръце?! Кой съм аз ли? Един обикновен български избирател от Европа (не от Анадола)!

Искам последно да спомена, че ми писна от безхаберното червено лицемерие.

Не се притеснявайте - Костов е наказан от мен с пълната ми апатия към неговата личност точно заради нещата, за които носеше отговорност преди 10 години. Няма нужда да ми го припомняте, аз все още НЕ СЕ ГУБЯ НА АКЪЛ, което не мога да кажа за голямата част от вашите избиратели.

Но покрай това помня и други нещица... Например датата 10 януари 1997. Аз помня за разлика от поддръжниците ви. Имайте малко срам от децата си поне. Ако аз имах такива аморални родители щях да си тегля куршума още в утробата на майка ми.

Както и да е... Коментирах накратко своята гражданска позиция.

(Автор: Анонимен читател на блога)

15 коментара:

Анонимен каза...

На Дърева не можеш на малкия пръст вода да донесеш.Добре че,апологетите на Костов сте наи великите и нраватвено извисени.Добре са ви научили на ласкеиство в Ленинград.За ваше нещастие аз съм от поколението което знае кои ходеха да учат в Съветския Съюз.

Ангел Грънчаров каза...

Кои ходеха да учат в СССР, таваришч? Я скажи да видим, щото ний не знаем? Добре че сте вий, таваришчите, та за всичко да ни учите как следва правилно да мислим! Таваришч Дърева е една от вас, бессмертная учителница на человечеството по каммунистическага мишления...

Анонимен каза...

Съжалявам,не владея руския като вас,
в Стопанска Академия "Д.А.Ценов" не наблягахме на него.Ангел Грънчаров е роден на 28 март 1959 г. в гр. Долна баня, Софийска област. През 1983 г. се дипломира по специалността философия в Държавния университет в Ленинград.
По-добре от мен знаете кои учеха там.

Анонимен каза...

Гордеите се че,и премиера е като вас съветски възпитаник.Хаиде няма нужда точно такива като вас да ни дават тон
в живота,имаме си акъл достатачно.

Анонимен каза...

Анонимен, ти малоумен ли си (прощавай за въпроса) или тълкуваш написаното от мен както ти дойде?! Това да не ти е българското законодателство, което се прави с милион вратички, та да може различните адвокати да го тълкуват по различен начин - според зависи как е угодно някому? Хайде ако обичаш не ме занимавай с догадките си, че ми писна 20 години от такива експерти като теб! Превърнахте я на учебен полигон нашата държава. Резултатите какви са - всеки го усеща на собствения си гръб. Един съвет от мен - излез и се поразходи малко извън пределите на България и СССР, та да видиш за какво говоря. Жалко, че на такива като теб им е останала единствената възможност само да говорят и хулят безпричинно и да си мислят, че с това са някакъв връх в обществото. И най-последното изречение го изтълкувай по буквалния начин! Спри да ме намесваш в някакви политически глупости и да тълкуваш както ти хрумне, защото написаното тук не е цитат от Библията! Може би не си го учил в училище, но нека ти кажа че в съвременния свят ПОЛИТИКА И ГРАЖДАНСКА ПОЗИЦИЯ СА ДВЕ РАЗЛИЧНИ НЕЩА!

Ангел Грънчаров каза...

Анонимния, дето се гордее, че и Дмитрич като мен бил "съветски възпитаник", забравя, че за разлика от мен той е също така и съветски гражданин - разликата е огромна. Аз пък не съм "съветски възпитаник", а съм възпитаник на Санкт-Петербургския университет, който за негово сведение не е основан от комунистите, а от Ломоносов (ако му е известно кой е тоя Ломоносов!), и по тази причина беше и е едно най-елитно учебно заведение, гордост на Русия. По тази причина в Русия тогава ходеха да учат все най-талантливи българчета като мен, щото тогава "Лениград" беше нещо като Окфорд за съветско-социалистическия лагер. Смятам, че тоя анонимник не вини мен за възникването на тоя лагер, щото когато той е възниквал, аз не съм би роден... ебаси идиотите са тия анонимници-комунисти!!!

Анонимен каза...

Роден съм 1968г.С.А. "Ценов" е саздадена от един капиталист господине.През 1936г.Учехте там подмазвачите,комунистическите наследничета.

Ангел Грънчаров каза...

Не, тук, у нас, в пуцовете и рабфаците към вузовете, "учеха" разни комсомолско-комунистически нагаждачи като теб, та получаваха даром "висше", а там ходехме да учим ония, които чувствахме призвание за истинска наука :-) По плодовете се познава кой какво е прадставлявал. Ето, аз станах писател, а ти стана анонимен доносник и щатен оплювач по блоговете.

Не усещаш ли поне, драги завистливецо, че си досаден като кърлеж?!

Анонимен каза...

Да наи добрите ходехте там.Наи добрите нагаждачи и подлизурковци.Много трябва да си зле за да наречеш този ВУЗ ПУЦ.Марксиско-ленинската философия ти е изпила мозъка.Оавен да драскаш празнословия за друго неставаш.Толкова си и писател.Жалък си затова че не те обидих с нищо,но явно не можеш да се надскочиш в злобата на бесилието си.
Няма как да сам рабфагаджия,1988г се уволних.И постъпих в института.Карлеж си ти драги.За разлика от теб аз създавам материални блага,и живея добре благодарение на принадената стоиност.Благодарение на нея осигурявам прехрана на 75 човека.
Драскаи си колкото си искаш,освен духовно, ще си бъдеш винаги и материално беден.Днес е неделя, просто имах време за губене.В останалото време работя.И плащам данъци за да се издържат кърлежи и паразити като теб.
Пожелавам ви усмихната седмица,и по малко злоба.Успех.

Ангел Грънчаров каза...

Видим факт е, че не си успял да научиш правописа, ала си научил перфектно марксовите теории за "принадената стойност" :-) Жив и здрав бъди, не мога да разбера защо се занимаваш с такива незначителни хорица като мен, след като си успял благодарение на марксовите теории от комунист да станеш капиталист!

Анонимен каза...

Съжалявам,но точно на фолософ по образование не смятам да обяснявам, че принадената стоиност не е марксиско откритие.Вие също имате правописни грешки понякога,не смятам това за проблем.

Анонимен каза...

Да речем,че сте ми симпатичен.Освен вас и Максим Горки и аз съм роден на дата 28.03.

Ангел Грънчаров каза...

Може да не съм голям специалист по максизма като Вас, но си спомням добре, че откриването на принадената стойност комунистите приписваха на Маркс, както и всичко останало, да речем основаването на света, произхода на живота и човека и прочие; Ленин пък беше основател на Петербург и прочие :-)

Анонимен каза...

При всички случаи сте по голям специалист по марксизма от мен.Аз никога не съм го изучавал.Няма как по
Брежневото време в Лениград тогава,да сте учили друго.Марксиската политикономия на социализма която преподаваще ващия кумир Иван Костов,не съм учил.Просто я махнаха като дисциплина.А за принадена стоиност говори още Аристотел.Научно я обосновава Лука
Пачиоли и Даниел Дефо.Същият които написва романа Робинзон Крузо.

Анонимен каза...

Лека седмица и до следващата неделя.