Представена публикация

За всички, които се интересуват от моите коментари, беседи и от дискусиите, в които участвам!

Съобщавам, че всеки, който иска да следи моите всекидневни коментари и анализи, може да го прави като посещава редовно моята страница във фе...

неделя, 19 юли 2009 г.

Президентът Гоце Първанов бил освиркан в Карлово, граждани му искат оставката

Препечатка от PlovdivMedia: Първаноглу ефенди, викаха атакисти на президента

Близо 60 привърженици на “Атака” посрещнаха в Карлово държавния глава Георги Първанов с викове “Първаноглу ефенди”, “Турски президент” и “Оставка”. Това стана минути преди началото на тържествената заря-митинг по случай 172-рата годишнина от рождението на Васил Левски.

Кордон от полицаи прегради пътя на атакистите, които бяха решили да последват държавния глава при обиколката му из центъра на града. Още при пристигането му в Карлово стана ясно, че Георги Първанов няма да държи слово пред паметника на Апостола на свободата на площад “Васил Левски”.

Г-н Първанов е решил да не прави никакви изявления. А само да уважи с присъствието си тържествения митинг-заря”, обявиха от пресслужбата на президентството.

Близо час преди тържествената заря площад “Васил Левски” се напълни с карловци и гости, включили се в националния поход от Плевен до града на Апостола, както и симпатизанти на “Атака” и на българския национален съюз “Гвардия”./Труд

2 коментара:

demokrat каза...

:) A какво друго да е отношението към Кръсника на "етно-религиозно-корпоративния модел Гоце". Неогеодализъм, спахийската система, при която военната е заменена с икономическа.
България каза НЕ- а Кръсника и ако думите чест, достойнсто и съвест значат нещо би следвало да си подаде оставката като президен и да се оттегли от политиката въобще.

Анонимен каза...

E ZA6TO TURSKIQ PREZIDENT , PEDOFILA GOCE PARVANUGLU OTIDE DA OSKVERNI PRAZNIKA V 4EST NA APOSTOLA .