Представена публикация

За всички, които се интересуват от моите коментари, беседи и от дискусиите, в които участвам!

Съобщавам, че всеки, който иска да следи моите всекидневни коментари и анализи, може да го прави като посещава редовно моята страница във фе...

сряда, 22 юли 2009 г.

Безумието е стандарт в България - не може да допускаме да ни управляват бандитите!

След изборите интернетната напаст от хулители на демократите и дежурни оплювачи по блоговете изключително се активизира. Интересното е, че същите тия набързо се преквалифицираха в подлизурковци пред Б.Борисов, но в същото време продължават по старому най-активно да плюят връз демократите. Ето един отговор на грозните попълзновения на тази напаст, който ми се вижда изключително достоен:

Колкото до политиката в България, вече през февруари и март обсъждахме, че тук в нашата страна въпросът не е, дали ние си гледаме работата и живота. Въпросът е, че някой друг ни гледа нашата работа и нашия живот.

ТИМ, докато са вървели изборите, тихо и тайно са платили някакви пари на областния управител на Варна Гоцанов и той им е "продал" земя от Морската градина във Варна. И сега те ще си мислят че тази земя е тяхна и ще я "защитават" от законните и собственици, гражданството на Варна и народът на държавата. Това е градска инфраструктура, коя пряко касае живота и работата на всеки един гражданин, който живее и работи законно в града си (аз съм в числото).

Не е ли ясно, че докато има бетонни сгради с бункери под тях, в които се барикадират хора с криминално съзнание, животът ни няма да ни принадлежи. Не може да ни управляват бандити. Не е резонно. Вече докараха държавата до вътрешна криза и през декември печаха десет милиона лева, за да си самоизкупят стоките от собствените си молове. Значи глупостта и тъпотата няма и 6 месеца памет, че сами се затискат под собствените си тежки пластове примитивизъм. Тук не става дума да се даде още един шанс, защото този шанс не се дава на отговорни хора, а на обществени убийци. Не искам да си приказваме дребни залъгалки.

... На това в медицината се казва автофагия - самоизяждане на празен стомах. Просто сте толкова добра дружина застъпници на идеята за вечния Пир, че няма защо да ви търси и събира човек. Сами се лепите като мухи на мед, вместо да си гледате собственото си безгрижие, както и го прокламирате неистово, сякаш някой ви го е отнел.

Характерно за тази "комуникация" е, че сами се набеждавате в глупости и обвинявате в набеждаването тъкмо тези, които нямат нищо общо с набеждаване. Да ти кажа, какво показва психическата анализа за това характеристично поведение. Ами простичко е.

Някой тук е очаквал, демократите в България да вземат властта и да НАКАЖАТ (това е вашето верую) комунистите, които сте подкрепяли винаги, че са ви излъгали и окрали живота и са ви смъкнали самочувствието и репутацията в степени. Уви, пак вие, така добре се погрижихте демокрацията да я няма в България и сега като виждате, че на власт дойдоха новите комунисти наедно с мутрите в България и вече си търсите "обещаното", сякаш някой ви го е обещавал.

Затова не се занимавате с безплодните си забавления, ами се мъчите отново да охулите някого и въртележката на глупостта никога да не спира. Затова и не изразявате мнение по темата на публикацията, а се заемате първо да я направите несъществуваща.

През това време Бойко Борисов назначава преди мандата си другарката Цецка Цачева за председател на НС и с мандата си една представителка на ТИМ за министър на земеделието. Според порнографското мислене тези факти не са факти ами злобарско изказване на загубили хора. Ами ние ви се нагледахме порнографи и чалгари. 20 години ви гледаме скопосията.

Всички опошлявания и осуетявания на демокрацията. Нагледахме се и на собствената ви саморазруха. И в края на 2008 МОЛ-овете се прехвърляха от едни тим-ръце в други с постоянно намаляща цена, а една банка обяви, че имала 30 хотела от неизплатени сметки. И безумен пигмей да го чуе това, ще запита: защо банката се хвали с този банкрутиращ факт, че задържа стремглаво амортизираща се собственост, вместо да прати платците в затвора и да им прибере парите от сметките, които са със сигурност в същата банка?

Безумието е стандарт в България. И сега трябва да ви траем и охулването и тъпоумието. Защо? Защото сме били толерантни и демократични, така ли? Вижде господа и дами порнографи и чалгари. Който се е заклел да бъде толерантен и демократичен с простащината, нека си изпълнява клетвата. Аз не съм давал клетва за такова нещо.

Затова, вървете на майната си с тъпизмите, глупостите и нахалното охулване, което предлагате тука за безвкусното си забавление на хора без житейски мотив. В канала. Който иска да става човек, той натиска на това и става. Който иска да стане порнограф и чалгар и той натиска на това и той става.

(Автор: Бойко Стефанов)

1 коментар:

Ангел Грънчаров каза...

http://templar.blog.bg/politika/2009/07/22/nujdata-ot-analiz.367778