Представена публикация

За всички, които се интересуват от моите коментари, беседи и от дискусиите, в които участвам!

Съобщавам, че всеки, който иска да следи моите всекидневни коментари и анализи, може да го прави като посещава редовно моята страница във фе...

петък, 24 юли 2009 г.

Трогателна мъжка обич и любов, заради която не пречи да спретнем едни нови избори: колко му е, за любовта всички жертви са позволени?!

(Снимката е открадната от сайта Актуално.ком.)

17 коментара:

Анонимен каза...

Милиционерски чутори...

Анонимен каза...

За щастие заради мъжката позиция на "Атака" и страхът на РЗС от избори, до нови такива няма да се стигне. Просто сините ще прекарат поредния мандат в опозиция, този път в приятната компания на БСП и ДПС.

Ангел Грънчаров каза...

Таваришч, някой те е излъгал, БСП и ГЕРБ не са опозиция на ГЕРБ. Ти, както и 1 600 000 човека, сте повервали, че те са различни, а те са все едни и същи. Ке го разберете туй скоро, много скоро.

Да живей монолитното единство на нацията, простиращо се от крайно лявата "Атака", минаващо през ляво-олигархичната БСП, през "либерално-мутренската" ДПС, стигащо до "десно-центристкия" ГЕРБ, и свършващо с "консервативната дясна" партия РЗС ("Ресторанти, закусвални и държавна сигурност")! Българио, майчице родна, доживя накрая пълното си единство, майко наша! Да се прегръщаме и да ликуваме, братя и сестри българе!!!

Ангел Грънчаров каза...

По същата тема една позоция, която споделям: http://www.mediapool.bg/show/?storyid=154760

Анонимен каза...

Вие сте напълно изкукуригал. Всички тези вопли, за да махнете един достоен историк от властта.
Няма да стане.

Ангел Грънчаров каза...

"Достоен историк" казвате! :-) Смешно е, защото ако е историк, що дири във властта?! Ако е достоен, що прави при ченгетата?

То и Гоце, така погледнато, на същите основания, също е "достоен историк", понеже двамата са все бойни другари от органите на ДС...

Апропо, разбирате ли смисъла на думата "достойнство"?!

Анонимен каза...

Да. Когато са те били с резултат 35.92 на 4.16 - разликата в резултатите между Димитров и кандидата на СК в Бургас - достойно е да наведеш глава и да признаеш волята на хората.

Ангел Грънчаров каза...

За истината, както и по моралните въпроси не се гласува. Безусловното преклонение пред волята на "болшинството", чието мнение се обявява за свято и винаги право, се нарича болшевизъм. А болшевизма няма нищо общо с демокрацията. Негови привърженици са все стари комунистически динозаври и ченгета като Божо Димитров...

Анонимен каза...

С подобен съкрушаващ резултат на изборите през 1933 година на власт в Германия дойде Хитлер. Какво стана след края на управлението му с Германия и избралите го немци - знаем добре.
Огромна част от гласувалите за него загинаха по време на войната, останалите бяха принудени да живеят в разделени семейства за повече от 40 години. Източната част на Германия беше окупирана почти половин век.

Анонимен каза...

Господин Грънчаров, а когато едно малцинство налага волята си със сила над мнозинството, това е Инквизиция. В демокрацията правата на малцинството се зачитат, но няма как то да се качи на главата на мнозинството, че и да скача отгоре.

Ангел Грънчаров каза...

Малцинството на ничия глава не се е качвало, то само си казва преценката; това, че болшинството у нас по болшевишки маниер се дразни само от факта на съществуване на малцинство, е проблем на самото болшинство; впрочем, бат ти Бойко не е мнозинството, той също е малцинство, само е "най-едрото" малцинство, а се е надул като пуяк, мислейки си, че е някакво абсолютно мнозинство...

Анонимен каза...

Последното е вярно. Затова трябва ГЕРБ да управлява с партията, която има най-малко претенции към нея. Това е "Атака". И така вече ще има патриотично мнозинство, което ще уважава големия наш историк Божидар Димитров.

Ангел Грънчаров каза...

Кое по-точно му е "голямото" на таваришч Телериг? Уточнете, конкретизирайте, моля? Така е много лесно да се говорят общи приказки. Кажете, посочете: голяма му е устата, голям му е стомаха, конкретизирайте, моля, за да знаем...

Анонимен каза...

Голям историк, популяризирал историята сред хората у нас, продал стотици хиляди бройки от своите книги. Вие колко сте продал? Пет-шест? Поне хиляда бройки продадени имате ли?
Смешно старче, сте вие, Грънчаров. Нима очаквахте народа да не реагира на храчките ви по адрес на големия историк Димитров?

Ангел Грънчаров каза...

Ти ли си "народа"?! Тюх да му се не види: да се мислиш за "народа": явно съвсем те е хванала жегата и те е ударила право в мозъка!

Тури си малко лед на главата и нищо чудно да осъзнаеш, че ти си един човек, а "народът" са неколко милиона, следователно, няма как само ти да си "народа"!

flydutchman каза...

тук имат присъствие само гласове от пустинята!!!добре че създадоха интернета че да мрънкате и тук!преди беше на мода телефонните обаждания за изразяване на недоволството в теле предавания!Не е въпроса да гледате новините като настъпени жаби и да пишете жалки коментари и да си мислите че сте откриватели на световната конспирация!Дайте пример на автора който е написал коментар и на вас не ви допада!Действието му е майката!

flydutchman каза...

Нещо усещам тук.....че което съм написал ще се побликува след одобрението на собственика на блога?????за какво става въпрос???