Представена публикация

За всички, които се интересуват от моите коментари, беседи и от дискусиите, в които участвам!

Съобщавам, че всеки, който иска да следи моите всекидневни коментари и анализи, може да го прави като посещава редовно моята страница във фе...

вторник, 21 юли 2009 г.

Блогът Humanus зае почетното второ място по посещаемост в авторитетна класация

Тия дни в класацията на Top Blog Log за посещаемост този блог успя да надмине блога Хубава жена и застана непосредствено зад първенеца, именно блога на Dockera, пълен с фотоси на разкошни цици, изискани, стилни изображения на разни манджи, на печени мръвки, сандвичи, наденички на скара, на други яденета, на жени с вибратори, натъкнати на съответното място, мъжки пениси, снимки, представящи всички видове секс и пр.

Както и да го погледне човек, второто място за моя доста по-различен блог е забележително постижение. За мен, припомням, класацията по посещаемост е меродавната - и най-демократичната също. На снимката виждате статистика на посещенията през последната седмица. Благодаря на всички приятели на блога за това, че допринесоха за този рекорд. Който е още по-ценен, понеже е постигнат през лятото, когато хората се натискат да стоят в плувни басейни и на морския бряг, а не в интернет.

Е, разбира се, роля за това постижение изигра може би това, че и аз днес сложих снимки на две голички жени с превъзходни цици. Някой веднага може да се хване за това. Само че има една подробност - и вчера, без циците, блогът също беше на втора позиция. Обикновено стои на трета позиция, зад блога Хубава жена, на който само името е достатъчно да накара нашенци масово да го посещават, да не говорим пък за снимките.

Черпя по една студена бира всички, които посещават този блог и се радват на второто място! Тия, дето скърбят, също ги черпя по една бира. И едните, и другите обаче трябва сами да си платят бирата, а аз ги черпя с идеята да се охладят с една хубава студена и режеща гърлото бира. Наздраве!

Няма коментари: