Представена публикация

За всички, които се интересуват от моите коментари, беседи и от дискусиите, в които участвам!

Съобщавам, че всеки, който иска да следи моите всекидневни коментари и анализи, може да го прави като посещава редовно моята страница във фе...

понеделник, 3 август 2009 г.

Моята най-сурова и безпощадна, но напълно справедлива критика на поведението на журналиста Иво Инджев

Господин Инджев, за първи път ще Ви критикувам, и то най-твърдо, искам да кажа, че съм твърде много разочарован от Вас! Зели сте да пишете за първите (от)стъпки на кабинета "Борисов", зели сте да придиряте за некакви си там дреболии, а вижте Ваши колеги що правят: Върхове на подмазваческото изкуство: Николай Бареков лиже обущата на Бойко Борисов - абе нема ли да му дадат некой пост на туй момче бе?!.

Ами срамота е туй Вашето най-после, някакъв си младок да Ви надцаква така, засрамете се поне малко де! У нас в наше време журналистиката е станала нещо съвсем друго, Вий живеете с най-допотопни представи за журналистика: я го вижте какви ги върши Бареков я?! Ами като не земате пример и стимул от него, ще си седите безработен, ще си пишете в блога, ще Ви окръжава малка групичка фенове тука, а вижте Бареков с какъв замах само гради бъднините си: продуцент, собствен канал нищо чудно да му подарят, и какви ли не чудесии!

Тъй се прави в наше време, г-н Инджев, такива са времената сега, а пък Вий си стойте бела врана сред съсловието си и си пишете за "първите (от)стъпки на кабинета "Борисов": как пък можахте да го измислите това?! Как пък не Ви беше поне малко срам, а?!

Та искам да кажа, че съм разочарован най-решително от Вас, от Вашето поведение: да си позволявате да критикувате кабинета "Борисов" още отсега! Бареков предлага цели 12 месеца българската журналистика да си трае, а Борисов да си ги прави каквито му скимне! Е, журналистите в тия 12 месеца може да четкат с четки костюма на Борисов, да му лъскат обущата, да им придават гланц с кадифе, и други текива работи могат да правят, ама всичко друго е недопустимо според Барекова и е даже неморално!

Ето туй наричам аз Бареков замах, а Вашето какво е: дреболии некакви, и дребнаво придиряне! Изложихте се хептен, туй ще Ви река и с това ще завърша! Поправете се овреме, че ще съжалявате. Ако можете де, щото ми се види, че сте безнадежден случай. Като мен самия, но аз съм особен, непоправим случай, крайно тежък. От мен пример не вземайте изобщо...

Няма коментари: