Представена публикация

За всички, които се интересуват от моите коментари, беседи и от дискусиите, в които участвам!

Съобщавам, че всеки, който иска да следи моите всекидневни коментари и анализи, може да го прави като посещава редовно моята страница във фе...

петък, 7 август 2009 г.

Земетресението стана до морето, което хубава поличба за новите управляващи: и природата сякаш им помага!

Иван Бедров е написал в блога си кратка бележка, озаглавена Един час на премиера Бойко Борисов в Шабла, богато илюстрирана със снимки, на които се вижда как облеченият с дънки и лека блузка и с ръце в джобовете премиер обикаля Шабла и се грижи за пострадалите. Като видях тия нови и така похвални прояви на премиера не се сдържах да възкликна ето това, което надлежно написах там като коментар:

Най-хубавото според мен е, че земетресението стана в самото море, близо и непосредствено до плажовете и курортите. Поради което е изключително удобно на управляващите: хем да си почиват на морския плаж, хем между другото да демонстрират и топла загриженост към преживелите ужаса на земетресението. И журналистите също по това време са на море, така че и отразяването на събитията, както се вижда, е перфектно!

Това е хубава поличба за новите управляващи: и природата сякаш им помага!

Забелязал съм, че лятно време всички управляващи много обичат всякакви активности, но все разгръщащи се в най-източния край на България: трудят се там така яко, че пръски навсякъде хвърчат.

Е, не от морската вода, а от пот де, да не ме помислите, че злословя…

(Забележка: Снимката взех от блога на Бедров.)

3 коментара:

Анонимен каза...

Дребнави заяждания..

Ангел Грънчаров каза...

Защо да е заяждане, просто размишлявам?!

Ако една власт почне да преценява мислите на гражданите по повод на нейни действия като "дразнещи" и "дребнави", то такава власт се е подхлъзнала към авторитаризма: нима само хвалебствено трябва да се пише за властта у нас?! Ако даже най-безобидни и шеговити забележки се преценяват като "дребнави заяждания", какво ли ще означава властта да се критикува съвсем сериозно и твърдо?!

Анонимен каза...

Властта ще си помисли, че "шеговитото овчарче" пак се пъни с шеговити забележки. И никой няма да обърне внимание. Както на другото овчарче