Представена публикация

За всички, които се интересуват от моите коментари, беседи и от дискусиите, в които участвам!

Съобщавам, че всеки, който иска да следи моите всекидневни коментари и анализи, може да го прави като посещава редовно моята страница във фе...

четвъртък, 27 август 2009 г.

В САЩ почина негодникът Тед Кенеди

(Препечатка на публикация в сайта на "Демократическия съюз" в Русия: В США скончался негодяй Тед Кеннеди)

В публикацията "Гласът на Америка" по повод смъртта на известния негодник Тед Кенеди пише:

"... привежда документи, доказващи, что сенатор Кенеди се е опитвал да установи доверителни отношения със съветския лидер Юрий Андропов, за да могат съвместно да противостоят на външната политика на Рейгън - Кенеди бил неин принципен опонент."

Юрий Андропов, бивш глава на съветската политическа полиция, след това диктатор на СССР, защото СССР напълно официално си беше диктатура, уж на "пролетариата".

"Доверителни" - тоест тайни, негласни, скрити от американския народ, и от руския също. Американски сенатор тайно установява контакти с чуждестранен диктатор - и с бивш главатар на съветската полиция на мисълта. И защо прави това?

Ами за да вреди на своя собствен американски президент, Роналд Рейгън, свободно избран от народа, за разлика от Ю.Андропов. Всичко това Тед Кенеди прави, за да нанесе ущърб на Съединените щати. И с това също така да вреди и на руския народ, който се опитваше да се освободи от комунизма.

А ако в СССР депутат от Върховния съвет тайно, така да се каже, "доверително", се беше свързал с началника на ЦРУ, за да противостои на агресивната съветска външна политика, по аналогия с Тед Кенеди, това как щеше да изглежда?

Тед Кенеди беше негодник, и за неговото негодничество прекрасно говорят "доверителните" му отношения с чуждестранния диктатор Ю.Андропов, за нанасяне на ущърб на американския и руския народ.

(Забележка: Преведох този документ неслучайно: когато Кенеди и Андропов са установявали своите тайни доверителни отношения за да противостоят на президента Рейгън, който се мъчеше да унищожи световния комунизъм, моя милост беше студент в Санкт Петербург, Русия, в "Империята на злото". Кенеди, следователно, е работил тогава и срещу моя личен интерес на жертва на комунизма; по тази причина се присъединявам към определението, което г-жа Новодворская му дава: да, той е бил негодник. Няма нищо лошо в това да наречеш негодника негодник, пък макар и посмъртно. Това, че Хитлер, Ленин, Сталин са покойници нима ни пречи да ги наричаме с далеч по-обидни квалификации?!)

Няма коментари: