Представена публикация

За всички, които се интересуват от моите коментари, беседи и от дискусиите, в които участвам!

Съобщавам, че всеки, който иска да следи моите всекидневни коментари и анализи, може да го прави като посещава редовно моята страница във фе...

сряда, 23 септември 2009 г.

От комунистическите наглеци Бокови няма спасение: сега ще тормозят вече и ЮНЕСКО, сиреч, целия свят!

Аз съм казал основната си мисъл в заглавието. Просто изпитвам погнуса от тия наглеци. Не само от Бокови, но от Бокови особено. И от Пирински. И от Станишеви. И от Живкови. И от Такови. И от Велчеви. И от кои ли не. И от сите. Синчетата, щерките и внуците на цялото им Политбюро са на най-възлови места в цялата ни държава, а сега, виждаме, напират вече и към Европа и към целио свет! Аман от тая напаст! Хей, хора, що спите: как ли ще се отървем от тая напаст, кажете ми де?!

По тази причина не мога и не ща да пиша. Гадно ми е. Аман от наглостта им на тия Бокови. Сега чак до ЮНЕСКО се довлякоха: да тормозят с наглостта и с лъжливостта си целия свят вече.

Младите не знаят, но братът на "новата шефка на ЮНЕСКО" (!) (която сама, впрочем, беше заместник-министърка на външните работи на Жан Виденов!) се прочу с най-голямата наглост, която комунистически мозък изобщо някога е могъл да измисли; именно, когато го запитаха репортери какво ще каже, ще поемат ли комунистите вина за стореното, он, остроумецът, отвърна:

"Какви вина?! Ний поемаме вина само с мезета!"

А ето какви сладникави думи, от които струи колосално лицемерие и комунистическа наглост, е благоволила да произнесе новата шефка на ЮНЕСКО:

„Объркана съм. И съм много щастлива. Много съм щастлива, че успяхме. Успяхме всички заедно. Изключително благодарна съм на медиите, защото в известен смисъл те вярваха в мен повече, отколкото някои други. Изпитвам изключително голямо удовлетворение, защото мисля, че на България й трябва успех. Сега го постигнахме и това ме кара да се чувствам горда и доволна. Подарявам този успех на България. Ние заслужаваме по-добра съдба, ние сме хора много стойностни, много качествени, в никакъв случай не сме по-лоши от другите. Знам, че можем."

Гнусотия пълна! Отврат! Нека Западът да им бере срама като се опитат сега тия наглеци да окрадат и ЮНЕСКО. А вероятността, че ще се постараят да си покажат рогата, т.е. лъжливата и крадлива същност и там, е стопроцентова. Те, знайно е, срам от нищо нямат. Е, нека сега сестрата да вземе брат си в ЮНЕСКО. Щото той май е безработен. Е, труди се, предполагам, под крилото на Гоце, ама нека и он да излезе на световната арена. И да се маха оттука - завинаги! Аман вече от тия: не наядоха ли се, не накрадоха ли се, не налъгаха ли се, не налицемериха ли се?!

Младите не знаят, но бащата на брат и сестра Бокови беше един от най-приближените на комунистическия диктатор на България. Не ми вярвате, нали?! То си не е за вярване, ала е точно така. Запомнете от мен: за комунист невъзможни неща нема! Туйто! Нагли са до колосалност, до абсолютност, до безкрайност, до абсурд! Думите на езика не стигат да се каже колко са нагли. Те са самата наглост! Майната им най-после!

24 коментара:

Анонимен каза...

Избра я светът.Елена Костова що я не предложиш.От партиини секретарки като нея не повдига ли ти се.

Анонимен каза...

Не предлагАт Елена Костова, защото не може да краде толкова, колкото Бокови

Анонимен каза...

Ne predlagat drug, zashtoto ne sa tolkowa mnogo horata s tolkowa soliden gryb zad sebe si. Koito widi biografiqta i mu stawa qsno, che cql viwot e bila na dyrvawnata qsla... Prosto prochetete.

Inache i velaq uspeh.

Ангел Грънчаров каза...

Успехът на такива като Бокова е загуба за България, особено морална: нима има хора, които още не съзнават, че не можем да изнасяме за света комунизъм и да си мислим, че правим кой знае какво?!

Анонимен каза...

Ето това са Бокови - лелката ще възпитава света, а собствения си племенник не може.

Това е положението:

"Синчето на шефа на кабинета на Станишев и съветник на Гоце Филип Боков остана на свобода след зверския побой над родителката си"


http://www.vestnikataka.com/?module=displaystory&story_id=21437&edition_id=325&format=html

Една от емблематичните "прояви" на Боков-джуниър бе на 4 юли 2003 г., когато бе заловен в Бургас с крадено русенско пежо 306. В колата
ченгетата откриха пистолет "Макаров" с изтрити номера


и 18 къртача за разбиване на автомобили. Георги Боков бе арестуван за 24 часа и после освободен след заповед от София. Той е бил освободен тихомълком от бургаския арест след устно разпореждане от София, разкри тогава районният прокурор на Бургас Любомир Петров.

Анонимен каза...

На вън няма да питат коя партия е Бокова. Ще знаят, че е българка. Аз се радвам за успеха й. А Запада не направи грешка, тъй като срещу нея бе един антисемит и цензор, затварящ медии в Египет. Дори да гледате все комунизма, по-добре от ислямския фундаментализъм и антисемитизъм. А и нашия комунизъм е в миналото вече. Поздравления за Ирина Бокова!

Анонимен каза...

"А Запада не направи грешка, тъй като срещу нея бе един антисемит и цензор, затварящ медии в Египет."

Ako tova e konkurenciqta za tozi post to za kakwo goworim.

Виктор каза...

Господин Грънчаров, по манталитет и светоглед не се различавате особено от един талибан. Може би затова сте останали просто един интернет графоман, а госпожа Бокова постигна такъв успех за цялата ни нация.

Анонимен каза...

г-н Грънчаров,

Срамота!

Нищо, че блогът Ви е на трето място по посещаемост, пак е срамота!

О неразумний и юроде, ... предполагам, че нататък го знаете!

Анонимен каза...

Прав сте Аноним!
С такива като г-на Грън-бръм-чарова,
ще вържем та се невиде...
Едно око видя у българина и него гледа да го извади...
Горко ни от такива апологети...
Мама мия...България!

Анонимен каза...

Ей интернетен динозавър, това че си правен с обратната страна на ... или си бил събиран с лъжица от чаршафа не ти дава право да пишеш такива глупости - все пак Бокова, каквато и да е комунистка, за нея сега не са гласували бабичките и циганите, а целия свят.
Така че - скрий се и се хвани с нещо смислено.

Анонимен каза...

НИЕ БЪЛГАРИТЕ ДОКАЗАХМЕ МАКСИМАТА, ЧЕ В НАШИЯ КАЗАН НЕ ТРЯБВА ДА ИМА ДЯВОЛИ! ХА НЯКОЙ СИ Е ПОДАЛ ГЛАВАТА ОТ КАЗАНА И НИЕ ЩЕ СИ ГО ДРЪПНЕМ ДОЛУ! КАК НЕ ВИ Е СРАМ! ТОВА Е БЪЛГАРКА! ВМВСТО ДА СЕ РАДВАТЕ, ЧЕ БЪЛГАРКА Е СПЕЧЕЛИЛА ПОСТА ВИЕ ПАК ПЛЮЕТЕ! ПРЕСТАНЕТЕ С ТЕЗИ ПРОСТОТИИ! СТИГА ТОПЕНЕ!
ЕДНА БЪЛГАРАКА

Анонимен каза...

Sus miliardite levove koito kradiaha na vulni ot bulgarite - ot 80te do vchera,s tiah sega si kupuvat postove za da produljat da kradat. tova e istinata za klikata koiato ostavihme da ni krade. ne se zablujdavaite - PAK OT BULGARIA SHTE KRADAT. shte chakame da izmrat i togava shte jiveem - sami vijdate che niamat na kogo da zaveshtaiat ograbenoto.kuraj bulgari,samo oshte nyakakvi si 50 godini i vsichko shte e ok.

Анонимен каза...

to i ciganina asan kazva po sveta che e bulgarin, dokato krade i luje i prodava jena si....tochno zatova kudeto i da otidem,samo kato kajesh ot kude si i ti obrushtat grub, vse edno che ne sushtestvuvash(koeto e po priemlivata im reakcia) ili puk te proveriavat kakvo prestuplenie moje da si napravil... ako ne mi viarvate - probvaite se v italia, gurcia,francia,i kudeto i da e drugade da kajete che ste ot bulgaria, ei taka - silno i gordo... i sami shte vidite... kolkoto do gospojata, da ia pokania li v atina, na ploshtad omonia,v subota vecher da obiasniava gordo na minuvachite ot kude e? e, ako doide kato Unesko i govori polovin chas tan na ploshtada - pone 10 000 bulgarki, koito rabotiat v gurcia shte pochnat da jiveiat po- dobre.

Ангел Грънчаров каза...

В Свежо до момента има 57 коментара: http://svejo.net/home/link_summary/412403-Ot-komunisticheskite-nagleci-Bokovi-nqma-spasenie-sega-shte-tormozqt-veche-i-IuNESKO-sirech-celiq-svqt-?page=4#comments

Ангел Грънчаров каза...

Апропо, Бокова не е българка, тя е комунистка. Отечеството на комунистите е СССР. Нищо българско няма и не може да има в един образцов комунист като Бокова. Комунизмът в тази фамилия се предава генетически, т.е. е неизкореним. Баща й беше комунистическия български Гьобелс по време на диктатурата до 1989 г.

Ангел Грънчаров каза...

Чета на едно място, че Бокова си била купила апартамент в Париж, който имал площ 600 квадратни метра. Господа комунисти, коментиращи по-горе: как вашата червена партийна другарка си изкара тия парички за да си купи огромния парижки апартамент?

Анонимен каза...

Грънчаров,
Що не станеш кадровик на целио свят - па да го туриш целио свят на мястото си. Между впрочем американците натиснаха за Бокова.

Анонимен каза...

САЩ и Франция подкрепиха Бокова. Що се отнася до коментарите са синята агитка за случилото се, все едно чета коментарите на фенове на ЦСКА и Левски. Явно всичко в нашата държава е ЦСКА-Левски. България остава някъде много назад...

Анонимен каза...

Браво бе, Грънчаров!
виж си думите:
Ангел Грънчаров каза...

Апропо, Бокова не е българка, тя е комунистка. Отечеството на комунистите е СССР. Нищо българско няма и не може да има в един образцов комунист като Бокова. Комунизмът в тази фамилия се предава генетически, т.е. е неизкореним. Баща й беше комунистическия български Гьобелс по време на диктатурата до 1989 г.

Да ти припомня един стар виц за сахаров, питали дали не е Цукерман ...и с право:
отечеството на комунистите е световното юдеомасонство...
А ти все пак наместо да търсиш под вола теле, скрий си завистта и не търси глупави претексти: БЪЛГАРКА Е ГЕН.ДИРЕКТОР НА ЮНЕСКО ...е, не си ти...преглътни го!

Анонимен каза...

А ти що го дири в Съветския съюз,значи и ти не си човек марксиско ленински философе.Аман от съветски въспитаници учещи ни на морал.

К. Николов каза...

Момичето, което раздаваше капачки за буркани на първите избори след '89 година за да победи любимата и Партия, сега е шеф на ЮНЕСКО ??
Момичето, чийто баща изпълняваше поръчките на Москва кой да мине под куршума на (анти)"народния съд" победи..
И кой може да обясни, защо "ГОЦЕ" Първанов водеше със себе си по света другарката Бокова за да я запознава със известни политици и да я прави популярна ??
Как така безпартийният президент на всички българи изведнъж се завърна с всичка сила на Позитано 20 ?? С какви пълномощия, с кое конституционно право ??
И защо еврокомисарката г-жа Валднер оттегли веднага кандидатурата си за ЮНЕСКО, щом в австрийската преса споменаха, че е участвала в правителството на националиста Хайдер.
Къде е достойнството на другарката Бокова, като знае прекрасно, че ръцете на баща й бяха целите в кръв ??
Свидетели ??? Има ги десетки.....
Комунист и достоинство ???.......

Анонимен каза...

Значи вие, К. Николов, пред българката предпочитате антисемитите от Египет и Австрия... леле мале...

Анонимен каза...

По-добре антисемит, отколкото комунист. А арабин-антисемит звучи като евреин-антисемит, т.е. глупости на търкалета. А мислете, като пишете.