Представена публикация

За всички, които се интересуват от моите коментари, беседи и от дискусиите, в които участвам!

Съобщавам, че всеки, който иска да следи моите всекидневни коментари и анализи, може да го прави като посещава редовно моята страница във фе...

събота, 19 септември 2009 г.

Обнадеждаващ свеж повей и смела заявка за същностна промяна в задушната пустиня на българската политика

Да, аз така оценявам събитието, за което получих информация тази нощ, именно съвсем новаторското, модерното, толкова различно издигане на кандидатурата на г-н Т.Дечев за кмет на София. Което е хубав знак за същностна промяна на установилото се у нас аморално политическо статукво (за което се наложи да реагирам и вчера, и то тъкмо по повод на това как управляващата партия издигна своя кандидат за частичните кметски избори в столицата). А ето че съобщението, което препубликувам по-долу, е знак за нещо съвсем друго и различно:

Какво?

Пресконференция на Инициативния комитет за издигане на кандидатурата на Теодор Дечев – независим кандидат за кмет на София.

Теодор Дечев се издига за кандидат за кмет от мрежа представители на дискусионното интернет пространство – блогъри и форумисти, които смятат, че тази политическа технология е бъдещето на излъчването на кандидати за изборни длъжности в условията на представителната демокрация.

На пресконференцията ще участват членове на Инициативния комитет:

Йосиф Йосифов, Тодор Райков, Мариан Гяурски, Славимир Генчев, www.de-zorata.de, Емил Рогов, Михаил Новак – Astronomy, Петър Дяков – Rhino, Румяна Райкова, Александър Менгов -

Теодор Дечев (също), t_dechev@abv.bg - независим кандидат за кмет на София.

Кога?

На 22 септември 2009 г., от 11.00 часа

Къде?

В Пресклуба на БТА в София на бул. Цариградско шосе № 49

3 коментара:

Анонимен каза...

Успех! Аз съм за Фъндъкова, но хубавото на демокрацията е, че всеки нормален човек може да се пробва. Г-н Грънчаров, аз обаче ви призовавам да коментирате създаването на нова болшевишка фашистка партия - Нова Сила - оглавена от отвратителния отцепник от АТАКА Антон Сираков.

Ангел Грънчаров каза...

Не съм информиран за това каква партия е направил тоя Сираков, но мнението ми за този човек е твърде лошо и ниско. Значи ще си имаме още една фюрерска партии, бравос, напредваме, колко станаха вече? На Расате, на Сидеров, на Сираков, още има ли? Имаме и 15-20 комунистически партии начело с БСП, кой е като нас?! :-(

Анонимен каза...

Аз съм много разтроен от това, че Сираков има партия. Той обяви за нейн приоритет връщането на казармата (?!) и освен това е такъв антисемит и расист, че във всяка нормална страна отдавна би бил на топло.