Представена публикация

За всички, които се интересуват от моите коментари, беседи и от дискусиите, в които участвам!

Съобщавам, че всеки, който иска да следи моите всекидневни коментари и анализи, може да го прави като посещава редовно моята страница във фе...

вторник, 22 септември 2009 г.

Сполай на късмета: най-после забогатях!

Не се шегувам, точно си отварям тая сутрин имейла, и гледам радостната вест!!! 500 000 британски лири ("големи" при това) ще ми дойдат добре в тая криза и бедност!!! Да живей късмета!!! След като българите по цял свят не пожелаха да подкрепят финансово едно българско списание, ето, Фортуна даже ме ожали, и реши да компенсира труда ми! С тия пари ще издавам списанието барем 300 години! Страхотно нещо е това!!! Ето, споделете радостта ми, вижте сами щастливото писмо:

Australian International Lottery Program,
Level 1351 William Street,
West Melbourne, Victoria,
Australia 3003.

Dear Sir/Madam

!ЧЕСТИТО!

Ние сме щастливи да ви съобщим, че мейл адреса си спечели £ 500,000.00 (петстотин хиляди Големите британски лири) за месец август, което е организирано от австралийската лотария за насърчаване 2009!

Нашите победители са избрани чрез електронен Balloting система, без победител applying.We са ви поздрави за това, че един от хората, избрани за това второ произволни за 2009 година.

Това са твоите Печеливши идентификационен номер ......

Етикетен номер........ 4610183618266490202
Тото броя ........... 5-14-35-36-43
Сериен номер 8852144102...........
Бонус номер............. 17

Как да получат своята награда, просто се свържете с нашия агент доверие,

Г-н Джонсън Дюк.
E-Mail: johnsonduke76@live.com
Телефон: +447045703158

Се свърже с него от понеделник до петък чрез попълване на формуляра по-долу и да го изпратите на него да подаде за вашия иск.

Пълно име ...............
Националност ..............
Страна на произход ............
Дата на раждане ...............
Секс ................
Занимание .............
Важни номера ............
Етикетен номер ...........
Тото брой ..........
Сериен номер .........
Бонус брой ..........

Забележка: Вие сте силно препоръчва да запази всичките си печелившите числа поверителна, докато спечели награда е била да ви изпрати за да се избегне двойното претендира от всяко нежелано лице.

Вашият адрес печели.

Честито още веднъж!!

С уважение,
Г-жа Карол Сладки,
Финансов директор.
Забележка: Моля никой да не опитва да ми отнеме богатството като пише преди мен на г-н Сладки! Благодаря!

3 коментара:

Анонимен каза...

Съжалявам, че трябва да ви разочаровам, но онези хора са мошеници. Те ще ви искат пари, за да ви дадат останалото. Прочетете в уикипедия за тези уж свободни лотарии.

Ангел Грънчаров каза...

Така ли? Жалко!!! Аз таман си рекох, че току-виж се уредя най-сетне в живота, а то какво било! Подозирах, че има нещо нечисто, ето, оказа се, че така било. За жалост, оставам си пак финансово беден, ала духовно богат :-) То туй сякаш е по-добрия вариант, нищо че човечеството мисли иначе...

Анонимен каза...

то най-добре е баланса между двете, но както има един лаф, нямам нищо против многото пари, но не ще отстъпя и на йота от принципите си, заради тях.