Представена публикация

За всички, които се интересуват от моите коментари, беседи и от дискусиите, в които участвам!

Съобщавам, че всеки, който иска да следи моите всекидневни коментари и анализи, може да го прави като посещава редовно моята страница във фе...

понеделник, 4 януари 2010 г.

За жалост, Генерал Бойко Борисов не е слънце та да огрее навсякъде…

Прочетох внимателно всичко написано дотук за ситуацията във Филхармонията! (виж поне това: Вълнуващи се заради тежката ситуация в Софийската филхармония граждани спорят, а г-н Министърът на културата гузно мълчи) Смятам, че има смисъл да се повдигат парливите въпроси, включително и от тази трибуна!

Поздравявам г-жа Кортенска за двата последователни материала, публикувани във в. „Уикенд“! Госпожо Кортенска, не спирайте дотук! Продължавайте битката!

Впрочем, случаят „директор на филхармонията“ и съпровождащия го „нагласен конкурс“ е част от скритата картина на псевдо-демократичните процеси, развиващи се у нас, навсякъде – индустрия, търговия, земеделие, медицинско обслужване, политическо-парламентално кокошкарство, естествено – включително и Нейно Просешко Величество Бедната Ни Култура!

На последните парламентарни избори, след наблюдаваната четири години душманска политика на БСП и Съмишленици, лично аз – гласувах за ГЕРБ; в някаква степен, с някаква – дано, не илюзорна – надежда, че генерал Борисов ще намери пътя към обновлението. Продължавам да съм, в някаква степен, умерен оптимист.
В случая, с извращенията в Министерството на културата и във Филхармонията – просто си мисля, че генералът не е информиран! Значи – трябва да се пише! Трябва да се говори! Навсякъде, в медиите, за да стигне до него…

Да, ама той не е слънце - да изгрее навсякъде…

И за това той си има хора – министри, съветници, депутати, съглеждачи – да си отварят очите!

Хора, не оставяйте на шепа мърлячи и некадърници да осакатяват културата ни! Не допускайте да се затрие филхармонията!

Написа: Milen Velchev (ама не оная гмеж)

Няма коментари: