Представена публикация

За всички, които се интересуват от моите коментари, беседи и от дискусиите, в които участвам!

Съобщавам, че всеки, който иска да следи моите всекидневни коментари и анализи, може да го прави като посещава редовно моята страница във фе...

понеделник, 22 февруари 2010 г.

Забележителен текст за поразителното душевно и екзистенциално родство между бандита Алексей Петров и Президента Гоце Първанов

Пловдивският блогър (и бивш депутат от СДС в няколко парламента) Христо Марков е написал хубав текст под заглавието Алексей Петров и Гоце Първанов: Митологизацията на Мутрата и Милиционера, изведени от провинциалната кал, забъркана с комплекси. Заслужава си да прочетете неговото есе, препоръчвам ви го. Аз веднага пожелах да го препубликувам в блога си, за целта попитах автора със следния коментар:

Г-н Марков, и на мен много ми хареса написаното от Вас есе и, с Ваше позволение, веднага бих го публикувал в блога си - за да се прочете и от други хора. Наистина трябва да се прочете от колкото се може повече хора.

Аз на базата на блога си издавам в-к ГРАЖДАНИНЪ (книжно издание) в един повече от скромен тираж, което означава, че ако се съгласите да препубликувам текста Ви в моя блог, той автоматично ще попадне и във в-к ГРАЖДАНИНЪ. Иска ми се да се срещнем в близките дни (аз сега съм в болнични) и да поговорим за някои неща, а също и да Ви подаря няколко предишни броя на в-к ГРАЖДАНИНЪ.

Ще чакам съгласието Ви и да публикувам хубавия текст, който току-що с удоволствие (ако е уместна подобна дума за текст, представящ такива грозни явления) прочетох!

На тия мои думи Хр.Марков ми отвърна така:

Ангеле, г-н Грънчаров - разбира се, че имате съгласието ми да го публикувате където сметнете за подходящо. Иначе съм редовен читател на блога и вестника. Оня ден просто се изкефих на публикацията Ви за Пловдивския университет. Няма проблем да се срещнем когато Ви е удобно - може да пишете на имейла ми.

Това ми отвръща той, ние ще се срещнем и ще поговорим; даже ми се иска да запишем разговора си на видео, за да го сложим в блоговете си; нищо чудно да се появи на тази основа едно по-пълноценно сътрудничество.

А сега искам да ви препоръчам още един текст, който е по същата тема; нарича се Гоце & Co и е публикуван в блога на Ангел Йорданов. Съветвам ви да прочетете и него - за да си освежите представата за това какво всъщност представлява лицето с кличка от ДС "Гоце", което по едно недоразумение и за наш неизмиваем позор все още се кипри на длъжността "Президент на България". За това как Гоце ни е орезилил вчера в Брюксел ще пиша след малко, стига да имам нерви да напиша замисления текст.


2 коментара:

ACCESS LOAN FIRM (accessloansfirm@gmail.com) каза...

"ДОБРЕ ДОШЛИ В БИЗНЕСА ЗА ДОСТЪП ДО КРЕДИТ"
Добър ден Г-жо / госпожо: Имате ли нужда от спешен заем за финансиране на бизнеса си или за каквито и да било цели? Ние сме сертифицирани, легитимни и международни лицензирани, вие сте на точното място за вашите кредитни решения тук! "ACCESS LOAN FIRM" можете да се свържете с нас чрез: (ACCESSLOANSFIRM@GMAIL.COM)

Ние сме частни кредитори от "ACCESS LOAN FIRM", който дава възможност за живот. Имате ли нужда от спешен заем, за да изплатите дълга си, или имате нужда от заем, за да подобрите бизнеса си? Ние сме сериозни кредитополучатели, които дават възможност за заем на тези, които се нуждаят от заем и ние не се нуждаем от измамници, за да избягаме с парите си, защото имахме много опит в миналото И точно сега се върнахме за сериозни хора които се нуждаят от заем и престой Останете верни на вашите ангажименти.

Кредитна фабрика предлагаме заеми на фирмени лихви 1,5%.

Наличните заеми, които предлагаме, са:

1. Личен заем
2. Бизнес кредит
3. Инвестиционен кредит
4. жилищен кредит и др

Така че, ако искате да получите заем от моята фирма, можете да се свържете с нас днес чрез: (accessloansfirm@gmail.com)

Получете незабавното одобрение на кредита в рамките на 1 час тук в "ACCESS LOAN FIRM". Очакваме с нетърпение да чуем от вас.
С Най-Добри Пожелания

UNICREDIT FAST LOAN каза...

再会,

寻求紧急免费贷款? 立即联系 UNICREDIT FAST LOAN 立即获取您的帮助
交易。 它快速、简单且安全。

联系信息:

电子邮件:unicreditfastloan@gmail.com

电话:+17815611941

Instagram:@unifastloan

推特:联合信贷快速贷款

FACEBOOK:联合信贷快速贷款

以您的最佳利益贷款。