Представена публикация

За всички, които се интересуват от моите коментари, беседи и от дискусиите, в които участвам!

Съобщавам, че всеки, който иска да следи моите всекидневни коментари и анализи, може да го прави като посещава редовно моята страница във фе...

вторник, 23 февруари 2010 г.

Брюкселските изяви на руския троянски кон в ЕС Гоце Първанов, дегизиран иначе под маската на "Президент на България"

Първанов е в Брюксел и това, което видях снощи по новините, имам предвид фактите около изявите му там, говорят не за друго, а за това, че нашият любим Президент в столицата на Европейския съюз се изявява не като български държавен глава, а най-вече като московски емисар, като говорител на Кремъл пред Европейския съюз. Срамота, гадост, отврат: чухте ли го как без капчица свян говори тоя доказан лъжльо за "енергийната сигурност на Балканите"?! Като под това разбира не друго, а провеждането на руските геостратегически имперски интереси най-вече в България, която такива продажници като него отдавна работят за да я превърнат в подведомствена територия на Московията!

Тоест, другояче казано, когато се говори даже от самите руснаци, че България била "руски троянски кон" в Европейския съюз и в НАТО, то трябва да се прави уточнението: сега, след падането на контролираната от кагебистко-ченгесарската мафия тристранна коалиция от власт конят, руският троянски кон не е друг, а най-вече лицето Гоце Първанов. Ето няколко най-пресни доказателства за това твърдение, за да не рече някой, че пиша ангро:

Във връзка с проекта за АЕЦ "Белене" Първанов отбеляза, че никой не е изразил притеснение от осъществяването му с руски капитали.

Ето, казал си е наш Гоце най-интимната мисъл без да му трепне окото, както и подобава за стар, изпечен лъжльо. Абе, заспали българи, никой не изпитва ли от вас известно притесненийце относно това колко калпаци златни рубли е получил тоя безскрупулен лобист за руските имперски интереси, който, както сега виждаме, не се притеснява да лобира за матушката си не къде да е, ами в сърцето на Европа?!

Президентът Георги Първанов е останал впечатлен от постановката в състоялите се разговори, че сега в ЕС се гледа равностойно на газовите проекти "Южен поток" и "Набуко".

Туйто. Казал си го е от сърце, дето се вика. Нищо че се издава, ама на нему не му пука, щото вече на пръсти се броим тия сред българите, които се впечатляваме от предателствата на кагебистко-ченгесарската шайка, която от години така изгодно продава на руснаците нашия национален интерес. При това положение как да не продължаваш мазохистично да се гавриш с търпението на един толкова заспал народ?!

И по тази причина точно това прави лицето с кличка от ДС "Гоце", което по едно историческо и психологическо недоразумение и за наш неизмиваем позор все още се кипри на длъжността "Президент на България". А ето още веднъж да подтикна да се прочете един текст, който, сигурен съм, ще заинтересува много хора: Забележителен текст за поразителното душевно и екзистенциално родство между бандита Алексей Петров и Президента Гоце Първанов.

Лек ден на всички, на цялата толкова приятна и мислеща компания в блога "Инджев"! За мен компанията е приятна тъкмо защото е мислеща, за другите не знам как е...

Този кратък коментар писах в блога на Иво Инджев, но в един момент реших да го разширя малко и да го публикувам и тук, понеже, признавам си, изпитвам страшно отвращение да пиша още веднъж за безсрамните изяви на руския емисар Гоце в Брюксел, където туй ченге от подведомствената на КГБ Държавна сигурност, дегизирано като "Президент на България", продължава да продава нашите национални интереси на Матушката си Русия, и то без да му трепне даже окото...

Няма коментари: