Представена публикация

За всички, които се интересуват от моите коментари, беседи и от дискусиите, в които участвам!

Съобщавам, че всеки, който иска да следи моите всекидневни коментари и анализи, може да го прави като посещава редовно моята страница във фе...

вторник, 23 февруари 2010 г.

Погледни кои са на Костов враговете - и си направи извода за него!

Комунистически свинщини против Бойко Борисов и най-вече против Костов - и в прослава на Гоце и Филчев - ни заливат в днешно време по форумите. Но хубавото е и това, че там има и твърди борци срещу тая мерзост на комуноидите; ето по-надолу подборка от текстове, написани от един такъв човек:

Кои са са най-гласовитите анти-костовисти в публичното пространство? Ето някои от тях: Филчев, Волен Сидеров, Слави Трифонов, Кеворк Кеворкян, Тошо Тошев, Лудото Яне, Ахмед Доган, Христо Бисеров, Румен Петков, Румен Овчаров, ген.Гоцев, Дон Цеци, Богомил Бонев, Бакърджиев-Валяка, Вежди Рашидов, Георги Първанов-Гоце, Парамов и други все от тоя сорт… Забележете всички са изключително “достойни, честни и принципни люде”!

Затова винаги намират трибуна, когато говорят за Костов. Освен всичко са и титани на мисълта! Титан до титана! За платените бригадири по форумите няма да споменавам. Хората казват виж на един човек враговете и си направи извод за него!

ПОВЕЧЕ КОМУНИСТ НЕ ТРЯБВА ДА БЪДЕ ПРЕЗИДЕНТ НА БЪЛГАРИЯ!

Българският комунист поставя интересите на страната си след тези на Русия и престъпната си партията. Комунистът е национален предател, на когото генетично е заложен слугинажа към руския му господар.

Гоце е типичен представител на комунистически руски слуга, който, защитавайки чужди интереси, е готов да загроби страната си в интерес на управляващата КГБ-ска олигархия в Русия!

Руската Пета колона в България е много, много дълга и мощна, а Москва има неизчерпаеми ресурси да я поддържа и финансира. Можем да мислим за Иван Костов каквото искаме, но той много правилно отбелязва във връзка с последните събития в България (цитирам Медиапул):

Защото зад българската мафия стоят руските специални служби, стои българската ДС и тези сили могат да се опитат, не изключвам да се опитат дори да причинят политическа криза в страната. Тоест въпросът е много по-сериозен отколкото съдбата на един или друг човек.

А дружбата между Първанов и Филчев не е от вчера. В дъното на сдобряването между главния прокурор и БСП стои близкото обкръжение на президента. Един от хората, които помагат на Филчев да се сближи с левицата, е Лазар Груев, бивш президентски съветник и сегашен конституционен съдия. През 2002 Бойко Рашков, също близък на държавния глава, завежда в прокуратурата за да ходатайства пред Филчев все още подсъдимия зам.-председател на БСП Румен Петков. (Миналата седмица ВСС възстанови Бойко Рашков като завеждащ отдел в НСлС, но отказа да го назначи за неин зам.-директор.) Като доказателство, че томахавките са заровени главният обвинител обещава да прекрати делата срещу бившия плевенски кмет Петков, срещу последния шеф на Шести отдел на ДС Димитър Иванов, срещу Бригадир Аспарухов. И наистина, Темида оставя на мира червените функционери, а жестове на взаимно пазене започват да прелитат между Президентството и Съдебната палата.

Когато предишният Висш съдебен съвет поиска оставката на Никола Филчев, Президентът, който обича да изтъква експертното си мнение по всякакви въпроси, замълча. Така Първанов си избра нелепата роля на зрител. Въпреки че държавният глава е човекът, който слага финалния подпис под заповедта за назначаване на главния прокурор у нас.

Когато ген. Атанас Атанасов разкри в статия зависимостите от миналото на държавния глава, чиято политическа кариера започва от националистическата организация ОКЗНИ, той спешно бе привикан от дясната ръка на главния прокурор (Христо Манчев) и предупреден да спре нападките срещу Първанов. След като бившият шеф на НСС не се подчини, върху главата му се стовариха две неща – възобновено бе делото за украинския самолет, по което той е подсъдим. Летателната машина с 30 т. оръжие на борда бе задържана на бургаското летище през 2001 г., но бургаската прокуратура освобождава самолета. Впоследствие срещу ген. Атанасов е образувано предварително производство заради злоупотреба с власт. Започна и разработката с незаконното подслушване на телефони под кодовото име «Гном».

Начело на мафията в България стои бившата ДС-КГБ агентура, която има още от времето на Живков всички канали за оръжие, наркотици, проституция и т.н. На върха на българската мафия стоят руските служби, които чрез Резидента им ГОЦЕ в България манипулират и ограбват българското общество!

Ето какво пише една кагебистка форумна подлога:

Зад престъпниците Марио Николов и Людмил Стойков стои Иван Костов, който всъщност е глава на българската мафия и посредник между руската КГБ…

Отвръщам й така:

Мръсна комунистическа свиньо, типично за вас, като комунистически свини, е да нямате морал и чест. Затова нямате право за да говорите за истината от ваше име. Вие прибягвате от чужди псевдоними и имена за да плюете вашите свински мръсотии върху хората, дори прибягвате до това да прехвърляте вашата предишна комунистическа ”гордост” върху вашите противници! Преструвате се на “демократи”, а забравяте че до ”вчера” се гордеехте, че сте комунисти, и се ”борехте” срещу НАТО и ЕС, и за световна революция! А днес се преструвате, че сте демократи и православни! Комунистическа свинщина!

Автор: ВИКТОР

1 коментар:

К. Николов каза...

Нека само да добавя, че наскоро в интервю за електронна медия, бившият външен министър Соломон Паси обяви в прав текст, че Филчев е бил човек на КГБ и е изпълнявал тяхни поръчки.
За да го каже в общественото пространство, Паси сигурно притежава неопровержими доказателства, защото в противен случай знае какво го чака.
В една нормална държава, това би означавало грандиозен скандал със незабавно задвижване на следствие и прокуратура, вестниците излизат със огромни заглавия на първа страница, радио и телевизия коментират и интервюират ежечасно.
У нас като във пустиня - всички отговорни институции мълчат като дамски........превръзки,медиите не издават ни гък, ни стон..
Разбираш веднага защо тази държава е толкова бедна и обречена, и защо постепенно се обезлюдява.
Капак на всичко ще сложи руската ядрена военна база "Белене". След като руснаците я "населят" със специални войскови части, с това ще приключи и суверенитетът ни.
За съжаление милиционерското ни правителство работи усилено в тази посока.
Всеки народ заслужава съдбата си..