Представена публикация

За всички, които се интересуват от моите коментари, беседи и от дискусиите, в които участвам!

Съобщавам, че всеки, който иска да следи моите всекидневни коментари и анализи, може да го прави като посещава редовно моята страница във фе...

сряда, 10 февруари 2010 г.

Иван Костов по повод акция "Октопод": "Оттук-нататък се надявам следващата цел да бъде измежду недосегаемите - лично ще работя за това!"

“След като хванаха първите и вторите, сега оттук нататък се надявам следващата цел да бъде измежду недосегаемите. Лично ще работя за това”, това беше коментарът на председателя на Комисията за контрол на ДАНС и депутат от ДСБ Иван Костов във връзка с акция “Октопод”.

По думите на Костов – най-важното е, че атмосферата в МВР, ДАНС и прокуратурата да става все по-добра с всяка успешна голяма акция и разбиване на престъпна група.

“Хората, които работят, са малко на брой, но са стегнати екипи. Очевидно от тях вече не изтича информация, което беше голямата слабост. Важното е, че те се превръщат в истински ловци на организираната престъпност и аз ги поздравявам”, допълни Костов, предаде агенция Фокус.

Относно конкретния случай, както коментира и един шеф на профсъюз – той е известен. Тормозът на криминални елементи в “Кремиковци” не е тайна и се събра кураж да бъдат ударени”, каза Костов.

На въпрос дали е възможно един агент под прикритие да е бил престъпник под прикритие, Костов отговори, че това е възможно.

“Хората минават от другата страна на барикадата, точно както в холивудски филм, за съжаление”, коментира тъмносиният лидер.

(Забележка: Препубликувано от ТУК.)

2 коментара:

Анонимен каза...

Следващата серия:
Главни герой: Никола Филчев, Румен Петков,Любен Гоцев
По следваща: Ахмед Доган, Румен Овчаров,Пламен Орешарски, Милен Велчев, Симеон Борисов
Финал: Георги Първанов

Анонимен каза...

Първа серия трябва от Костов да почне.Когато тои влезе в затвора тогава има надежда и други да го последват.