Представена публикация

За всички, които се интересуват от моите коментари, беседи и от дискусиите, в които участвам!

Съобщавам, че всеки, който иска да следи моите всекидневни коментари и анализи, може да го прави като посещава редовно моята страница във фе...

четвъртък, 11 март 2010 г.

Да плюем в пазвите си да не излезе, че Бойко е новият избраник на кагебистко-ченгесарската мафия - на мястото на уморения руски кон Гоце!

В Скайпа снощи проведохме съвсем импулсивно следния разговор с г-н Петър Каменов от Монтана, за който, като "бивш доносник на ДС" - по мнението на блогърските и форумни ченгета - прилежно донасям на читателите на своя блог. Ето какво си казахме, смятам, че казаното представлява известен публичен интерес:

Ангел Грънчаров: Нещо интересно днес срещна ли? Имам предвид по сайтовете и блоговете? Щото аз нямам изобщо време да видя какво са писали.
Petar Kamenov: Не съм се ровил много. Омръзна ми тоя Гоце. Впрегнал е цялата ченгесария да го защитава. Вчера случайно се набутах в "Наръчника по демокрация". Смърди на комунист.
Ангел Грънчаров: Трябва да се натиска да падне тоя път гаднярът му с гадняр. Бялгазар Илич си е комунист, не се съмнявам в тоя смръдлю...
Petar Kamenov: Няма да падне. Ще се опитат ка го поокалят. Не искат да пада. Не искат, а и не може.
Ангел Грънчаров: Май само щото го крепят руснаците, щото Гоце е руски човек, затова го крепят тука у нас. Но и точно по тая причина трябва да направим всичко, за да падне. Западът не обича Гоцко и по тая причина мисля, че този път може да падне. Както падна другото руско мекере Румен Петков: падна веднага когато ЕС съюз каза, че няма да работи с него.
Petar Kamenov: Има много бариери. Народно събрание, Конституционен съд, Бойко Борисов...
Ангел Грънчаров: Има бариери, съгласен съм, ала ще клекнат, когато от ЕС кажат, че с руски троянски коне повече не щат да работят; или когато Америка натисне Гоце да си оди!
Petar Kamenov: Бойко се е оплел като пиле у кълчища. Ония, западняците, няма да натиснат. Помниш ли през тия 20 години, колко пъти ни оставиха без подкрепа?
Ангел Грънчаров: Аз мисля, че всичко, което стана у нас, стана не защото ние го наложихме, а стана, щото го наложи Запада; Западът държи да не изпуска тоя път България в лапите на руската мечка.
Petar Kamenov: Дано да е така. Философите сте по-прозорливи.
Ангел Грънчаров: Русия затова е толкова нагла, щото ни изпусна, а сега иска наново да тури лапи върху нас, а пък Западът току-така няма да ни даде. Мисля, че Западът има геостратегически интерес от България. И затова на никаква цена няма да ни изпусне. А пък разни Гоцета ще изгорят като едното нищо в огъня на геостратегическата битка.
Petar Kamenov: Струва ми се, че ще си останеме руския (троянски) кон в Европа и НАТО, ама както и да е. Ти пресилваш нещата, никой няма интерес Гоце да пада. Ще се опитат да осуетят съставянето на президентска партия или връщането му в БСП. Даже се притеснявам, че в условията на кризата, в която тепърва нализаме, Гоце може да излезе победител от цялата дандания.
Ангел Грънчаров: Имаш основания да мислиш така, ала на мен ми се струва, че Гоце е бита карта вече, залезът му дойде, звездата му няма изгрее никога повече. Свърши тая, поизползваха го, сега на никой не е нужен. Нали знаеш какво правят с уморените коне? Убиват ги, нали? И ги убиват тъкмо ездачите им...
Petar Kamenov: Точно тия които го яздят, разбират, че нямат друг кон.
Ангел Грънчаров: Ще си намерят други коне. В България има цели табуни продажници, няма страшно да останем без продажници и предатели. Пък и московското злато ще разтопи от умиление кажи-речи всяко българско сърце.
Petar Kamenov: Не ги виждам в БСП, може би Калфин?
Ангел Грънчаров: Мен, между нас казано, ме е страх да не излезе, че Бойко е новият избраник на българо-руската кагебистко-ченгесарска мафия. Да плюем в пазвите си да не излезе това истина, щото тоя вече ще ни закопае съвсем!
Petar Kamenov: И да плюем в пазвите си, и да не плюем, нищо няма да ни спаси - и да ни помогне. Отсъденото ще се случи. А да променим отредената ни участ е трудно, да не кажа невъзможно.
Ангел Грънчаров: Звучиш като фаталист, но не забравяй, че свободният човек не се примирява с отредената му участ, а се бори да я промени до изчерпване на последните си сили. Смятам, че като европейски българи сме длъжни точно това да направим.
Petar Kamenov: Това ще е, керванът ще си върви, ние ще си лаем... като дръгливи помияри!
Ангел Грънчаров: По-добре лаещ дръглив помияр, отколкото умилкващо се и оплезило език пале, което всички подритват...
Petar Kamenov: Да, но на палето все ще подхвърлят някое кокалче, а дръгливия помияр най-много да изкара някоя сопа!
Ангел Грънчаров: Тук вече си напълно прав, спор няма...


Абонирайте се! Подкрепете свободната мисъл и свободното слово в България тъкмо когато те са в страшна немилост!

(Забележка: Можете да получавате броевете на в-к ГРАЖДАНИНЪ за 2010 г. ако пишете на имейл angeligdb [@] abv.bg)

ВИЖ >>> кн. II на сп. ИДЕИ

1 коментар:

Анонимен каза...

По-скоро Бойко топли стола на Първанов.