Представена публикация

За всички, които се интересуват от моите коментари, беседи и от дискусиите, в които участвам!

Съобщавам, че всеки, който иска да следи моите всекидневни коментари и анализи, може да го прави като посещава редовно моята страница във фе...

понеделник, 26 април 2010 г.

Гоце Първанов хептен се самозабрави и постоянно гази в лука - без да му пука

Снощи Цв.Цветанов, вътрешният министър, бил казал интересни неща около българския бандитски Октопод, едно от което е отдавна очаквано, понеже не само се предполагаше на основата на логически, но и на съвсем убедителни психологически основания: а именно, че нашият любим президент е свързан с октопода, че покровителства хора от мафията, че е приятел и че без смущения седи на една и съща софра с известни български бандити. Ето сега че се потвърждават тия предположения и улики, което показва, че в никакъв случай не е излишно да се мисли:

Цветанов свърза един от октоподите с човек от екипа на президента. В тази публикация пише:

Юридическият съветник на президента Сашо Пенов участва в една неправителствена организация, в която е един от задържаните при акция "Октопод", а също и Иван Димов, който напусна Висшия съдебен съвет (ВСС) заради връзки с Красьо Черния. В това сдружение, което представлява Иван Димов, е господин Сашо Пенов – това е юридическият съветник на президента... Зависимостите са икономически, свързани са и с наркотици. Свързани са и с други сексуални ориентации.

Току-що е на път да отшуми скандала с инатенето на г-н Президент по генералския проблем - щото министерството на отбраната, както знаете, не задоволи ищаха на Гоце Първанов негов човек да получи още едно квадратче на пагона, а пък Президентът заплаши, че ако неговия човек не мине, няма да подпише указа и нито един генерал няма да получи новите си пагони за 6-ти май! - и ето че "институцията президент" е замесена в нов, още по-пиперлив скандал: отдавна се знаеше, че хора на Гоце (сиреч, на бившата ДС) няма начин да не са първенци и водачи на организираната престъпност и на мафията, и ето, че тази версия получава пълно потвърждение от устата на самия вътрешен министър. Преди имахме само индиректни факти за такива подмолни връзки на гоцеви хора с бандитите, именно, когато бяха гърмяни или убити негови преближени като Кюлев и прочие, а сега вече имаме конкретни данни за такива зависимости и връзки.

Да видим какво ще излезе от тая работа, най-вероятно нищо, но самият факт, че държавният глава на страната е обкръжен с хора от бандитския свят, съвсем не вдига имиджа му особено пред света. Мисля, че сега разбираме защо Първанов не го канят на посещение в нормалните държави, а само в средноазитските деспотии и в братски Виетнам: щото на Запад държавниците не щат да си стискат ръцете с хора, които не само постоянно общуват с бандитите, ами и ги назначават на официални постове в администрацията си.

А на мен лично ми се иска днешните управници да съберат кураж и да поискат импийчмънт на Първанов за по-сериозните му провали, несъвместими с високите изисквания към един държавен глава, на които той съвсем не отговаря. Изглежда съм мечтател, щом имам такива надежди, че днешната власт ще потърси отговорност на Гоце, което се самозабрави и постоянно гази в лука без изобщо да му пука, май така ще излезе, а?!


Абонирайте се! Подкрепете свободната мисъл и свободното слово в България тъкмо когато те са в страшна немилост!

(Забележка: Можете да получавате броевете на в-к ГРАЖДАНИНЪ за 2010 г. ако пишете на имейл angeligdb [@] abv.bg)

ВИЖ >>> кн. II на сп. ИДЕИ

1 коментар:

Анонимен каза...

http://aig-humanus.blogspot.com/2010/03/blog-post_5069.html