Представена публикация

За всички, които се интересуват от моите коментари, беседи и от дискусиите, в които участвам!

Съобщавам, че всеки, който иска да следи моите всекидневни коментари и анализи, може да го прави като посещава редовно моята страница във фе...

четвъртък, 13 май 2010 г.

Безподобният лъжльо-президент, бракониерът Гоце Първанов продължава да лъже без да му трепне окото

Дано никога не дойде моментът, в който на доказания лъжец Първанов му хрумне да каже думите "Аз лъжа!", щото само тогава човечеството ще бъде раздвоено в мненията си какво всъщност казва: истина или лъжа. Но, за щастие, няма да доживеем този момент, да признае лъжливостта си, следователно, винаги априори можем да сме си убедени, че каквото и да каже, все е лъжа.

Просто негова светлост веке достигна момента, в който си лъже по инстинкт, лъже даже и когато си мисли, че казва истината, сиреч, постоянно лъже. Ето какво е благоволила да каже светиня му вчера във Варна:

Моят проект е стратегия "България 2020". Това е политиката, която трябва да заложим за изход от кризата така, че България да бъде силна, убедителна, да бъде конкурентноспособна, да скъси дистанцията между нашата страна и европейските сили, в това число и тези, които са на едно средно равнище, защото данните засега показват точно обратната тенденция.

И кучетата по селата добре знаят, че истинският проект на Първанов е съвсем друг: България - руски троянски кон в Европейския съюз и в НАТО. Това е неговият истински проект, който той вече успя да реализира, благодарение на което е получил, естествено, вечната (парична) признателност на своите кремълски господари. Сега ще видим доколко новото правителство на Бойко Борисов ще следва политика според същината на истинския първанов политически проект, или ще му измени; май точно затова е и битката на блажено паразитиращия ни президент, който изглежда се раздвижва само когато му дръпнат каишката от Кремъл - и почва да лае като псе. А ето че сега е решил да ни побаламосва относно това кой бил истинският му политически проект; интересно е, че до този момент нищо не знаехме за него, ала ето че он, милият, сега ни го казва дума по дума; ето, порадвайте се още веднаж:

Моят проект е стратегия "България 2020". Това е политиката, която трябва да заложим за изход от кризата така, че България да бъде силна, убедителна, да бъде конкурентноспособна, да скъси дистанцията между нашата страна и европейските сили, в това число и тези, които са на едно средно равнище, защото данните засега показват точно обратната тенденция.

Че е абсолютна лъжа туй, дето го казва нашият честен лъжльо Гоце, си личи по това, че за негов кошмар в "собствения му политически проект" личат некои думички, които са от отдавна известния ни политически проект на най-големия първанов враг (по собственото му признание, споделено в момент на рядко откровение пред изповедника му Славча Трифонова!), а именно, от политическия проект на Иван Костов, чиято партия неслучайно се нарича "Демократи за СИЛНА България". Но лъжльото Гоце си лъже без да му мигне окото, сякаш е упоен от сладостта на лъжата тоя немлад первезник в лъженето, и ето, че и той се бил борил, представете си, за СИЛНА БЪЛГАРИЯ В ЕВРОПЕЙСКИЯ СЪЮЗ таман като костовите хора (!), нищо че ний имаме всички доказателства, че всъщност според предначертанията на истинския политически проект на Първанов, спуснат му от Кремъл, България требе да е не в Европейския, а в руско-узбекско-средноазиатския съюз, и то не да е силна, а възможно най-слаба и унизена.

А пък това, че наш Пэрвановый краде от най-големия си политически опонент и враг, показва само това, че краденето си върви в комплект с лъженето, а двете заедно съставят истинската първозданна същина на автентичния комунист с московско-сирищническа закваска, какъвто всъщност е нашият дарагой Гоце Пэрвановый.

Спирам дотук, щото взе да ми става нетърпимо гнусно да пиша за тоя безсрамен лъжльо. Ето какво е написал един наш сънародник по повод на думите на Първанов, с които всичко, което може да се каже по повода, го е казал възможно най-добре; така като прочита какво именно е казал Първанов, а именно:

Моят проект е „България 2020", в основата на проекта е България да бъде силна, предсказуема и икономическа мощна страна, която бързо да настигне средноевропейските стандарти на живот и тра-ля-ля, и ала-бала, и прочие

Нашият сънародник Борис Чангъров, живеещ, доколкото ми е известно, във Виена, пише следното като кратък коментар, който ми прати тази сутрин на имейла:

Верно ли?!?!

Господин Първанов, простете, не знаех че сте у Варна, барабар с пресцентъра ви, с президентството, гвардейците и прочие. Откога сте във Варна?

Тва че професията ви е президент, не означава че требва да говорите и когато нямате какво да кажете; пък за единия фотос само не си заслужава - ваште "фенки" нИ(!) ползват интернет.

Дано 2012 дойде Нострадамус (или маите ли беха) че да не дочакам вашта 2020-та розова година!

След по-малко от 700 дена няма да ме е срам да казвам кой ми е президент...

Вервайте ми!

Борис Чангъров

Към което благопожелание се присъединява и собственикът на този блог, именно моя милост, зовяща се "Ангел Грънчаров"! Хаирлия да е!


Бихте ли помогнали финансово една книга за българското образование да бъде отпечатана, да види бял свят? Ако сте способни на такъв благороден жест, вижте: ЗА КОНТАКТ



ВИЖ >>> кн. II на сп. ИДЕИ

Няма коментари: