Представена публикация

За всички, които се интересуват от моите коментари, беседи и от дискусиите, в които участвам!

Съобщавам, че всеки, който иска да следи моите всекидневни коментари и анализи, може да го прави като посещава редовно моята страница във фе...

събота, 1 май 2010 г.

Мнение на непоправимо увреден комуноид: "Сталин спаси България, вземайки я под крилото си!"

Към коментарите към една от публикациите в този блог се появи коментар, който си струва да бъде изведен на отделно място: за да се види от всички колко непоправимо са увредени някои комуноиди, поклонници, разбира се, на Сталин, продажници, на които и окото им няма да мигне да харижат България на така милата на сърцето им Русия; та ето какво пише туй изкопаемо, порадуйте ся като го пречетете; моя милост няма никакъв принос в писането на тоя сатирически по звученето си текст:

Хайде, моля, не ме учете какво да изпитвам към Русия! Не можете да ме промените с подобни манипулативни писания. Не се намери през последните 20 години т.нар. измислен демократ, който да ми промени отношението. Няма да сте и вие в този шантав блог, претендиращ за защита на някакви национални интереси.

Дрън, дрън, че пляс! Националния ни интерес е да се махаме от Евросъюза и НАТО, да изгоним веднъж завинаги проклетите янки от земята си и да се включим в БРИК, за да си осигурим отново необятните руски, а днес и китайски, бразилски индийски и арабски пазари.

И не забравяйте господа лъжеисторици, че ако не беше Сталин, България щяха да я подарят на някой от съседите й. За разлика от Чърчил, който е искал да няма държава с името България на Балканите, защото онези изпушили консерви никога няма да ни простят за Дойран, Сталин е спасил държавата ни, вземайки я под крилото си, колкото и неприятно това да ви звучи.

Същото се отнася и за другите смотани славяни, дето се правят на много разбиращи от история - поляците.

А слагането на равенство между хитлеризма и социализма е една от поредните глобалистични лъжи. Ще имате много здраве, но няма да ви се вържа на соросоидните простотии по отношение на Русия.

Не знам откъде са се пръкнали вашите прадеди, но моите са от Волжка Велика България на хан Кубрат и моята прародина е там, така че с руския народ сме си кръвни братя.

Другото е проамериканско бръщолевене на хора, пристрастени към Макдоналд и злоупотребяващи с ГМО храни.

Автор: Анонимен непоправимо увреден комуноид


Абонирайте се! Подкрепете свободната мисъл и свободното слово в България тъкмо когато те са в страшна немилост!

(Забележка: Можете да получавате броевете на в-к ГРАЖДАНИНЪ за 2010 г. ако пишете на имейл angeligdb [@] abv.bg)

ВИЖ >>> кн. II на сп. ИДЕИ

1 коментар:

Анонимен каза...

Непоправими врагове на свободата, демокрацията и западните ценности винаги ще има и не съществуват аргументи, с които могат да бъдат разубедени. Каквото и да говорим и както и да убеждаваме Фидел Кастро или Ким Чен Ир например, никога няма да ги превърнем в демократи. Можем само да поправим и уточним някои фактологически грешки в поста. И така:

Чърчил е голям политик, но наистина е бил неприятел на българите. Само че той и Западът никога не са имали намерение да харизват България на съседите й. Гротескно е да се твърди, че Сталин е спасил България, вземайки я под крилото си. Именно Сталин унищожи българския суверенитет и свобода.

Равенство между комунизма и националсоциализма? От комунистическите репресии загинаха повече хора (100-160 милиона), отколкото от тези на националсоциализма, а комунизмът във вътрешен план в повечето страни беше дори по-репресивен, отколкото националсоциализма. Вярно е обаче, че националсоциалистите нямаха толкова време, за да усъвършенстват системата си. Сталиновият СССР 12 години след 1917, т.е. през 1929 все още е доста по-„либерален”, отколкото след 1936. Не се знае как щеше да изглежда Германия след 20 или 30 години управление на Хитлер. Така че сравнението между комунизма и националсоциализма показва, че комунизмът в известен смисъл е по-репресивната система.

Нашите прадеди на са от Волжка България, а от Стара Велика България на хан Кубрат. Волжките българи са наши братя, те, както дунавските българи, са клон на Стара Велика България. Огромно недоразумение е обаче да се твърди, че българи и руснаци са братя само защото волжките българи са непосредствени съседи на руснаците. Това са два съвсем различни етноси. Руснаците са индоверопейци-славяни, волжките (и дунавските) българи вероятно са уралоалтайски народ или смесица от индоверопейци и уралоалтайци. Нещо повече: исторически руснаците са били най-големите врагове на волжките българи. Волжка България е покорена и унищожена от Иван Грозни в ужасни кръвопролития, в които загиват стотици хиляди българи! Оттогава руският цар традиционно носи титлата и „цар болгарский”. Руският елит открай време е съставен от русифицирани волжки българи: Пушкин, Гогол, Рахманинов, Тургенев, Булгаков, Бунин, Ахматова, Тухачевски, Елцин и мн. мн. др. Руснаците до днес продължават да наричат волжките българи „татари” и Волжка България „Татарстан”, макар че българите там, макар и поразмесени с тюркски елементи, са си българи. Който не вярва, да сравни физиономиите на дунавски и волжки българи в youtube:

http://www.youtube.com/watch?v=U0CqnYvWGR8&feature=related

http://www.youtube.com/watch?v=3VAlxu0uk7Q

http://www.youtube.com/watch?v=ENNN0mr43I4&feature=related


Татарстан е вторият по богатство субект на Руската федерация, вероятно защото българите, за разлика от руснаците, са хора трудолюбиви и работят.

Между другото след оставката на Шаймиев Република Татарстан от 25 март 2010 има нов президент: Рустам Минниханов. Но май никой политик от Дунавска България не се сети да му честити официално или да го покани в Дунавска България.

Никой никого не задължава да се храни в Макдоналд, макар че последните проучвания показват, че бързата храна не е толкова вредна, както обикновено се мисли. ГМО наистина е извращение. Всъщност кой е казал, че демокрацията е съвършена система? Няма перфектно обществено устройство. Демокрацията и пазарната икономика при всичките си недостатъци обаче са най-доброто, постигнато от човечеството. А комунизмът и националсоциализмът са на другия полюс – най-лошото в човешката история.