Представена публикация

За всички, които се интересуват от моите коментари, беседи и от дискусиите, в които участвам!

Съобщавам, че всеки, който иска да следи моите всекидневни коментари и анализи, може да го прави като посещава редовно моята страница във фе...

неделя, 2 май 2010 г.

Яростната омраза на всички политически дегенерати и продажници към Иван Костов неизбежно го прави симпатичен

Корпорацията КПСС и нейният местен филиал БКП замислиха и организираха контролирането на неизбежния фалит на социалния феодализъм и официалната му религия, наречена комунизъм, само и единствено защото другата алтернатива беше неконтролируем фалит, последван от ужасяващи разкрития за истинската същност на комунизма.

Така мъчителния, лутащ се и дивашки "преход" всъщност е съзнателно планиран. Като се започне с подставените фирми на тайните служби, после с "назначените" бизнесмени, организирането на "неорганизираната" престъпност и накрая с последователното контролиране на политическия живот, посредством контролирана десница и "своя" левица.

Резултатът е налице. Колкото по-послушни на Москва бяха нейните сателити, толкова по-подобен на руския е техния преход. Барабар с мутрите, назначените бизнесмени и контролираните партии. Мутиралите в социалисти бивши гробокопачи на капитализма в крайна сметка си останаха с голата истина - да бъдат завинаги слуги на имперската политика на Кремъл. Всичко останало е демагогия, позьорство и откровено лицемерие относно заиграването с "лявата" идея. Така стават напълно разбираеми и прозрачни събитията, свързани с приоритетите на БСП.

А те са следните:

1.) Интересите на Русия.
2.) Интересите на руския бизнес.
3.) Интересите на родната червена олигархия.
4.) Интересите на БСП като партия, защитаваща интересите на всички гореизброени.
5.) Интересите на всичко останало не представляват интерес.(В това число - държавата България, населението на тази държава, Европейското бъдеще и всички други.)

А политическите катаклизми стават пределно ясни, разглеждани като борби между враждуващи престъпни групировки за повече власт и пари.

Относно единствената откровено антируска опозиция в България, коалицията СДС-ДСБ, мисля, че комунистите подцениха пропадането и разпадането на до голяма степен проектирания от тях СДС. Решиха, че тези вече не представляват заплаха и ги оставиха да се раздират от скандали и "самоочистващи" процеси. В резултат на това от стария седесарски турлюгювеч се пръкна нещо доста прояснено като визия, цели и политика. Дясно, прозападно, проевропейско, антируско и слабозависимо от едрия олигархичен капитал.

Това докарва до бяс Москва и нейните квартални мутри от "Позитано" 20. Разбира се, с липсата на мощни капитали зад гърба и целенасочената и ярстна черна пиар-кампания през последните 20 г. срещу тях, днешните "сини" имат доста скромна електорална мощ и влияние. Но ясната им политическа визия и фактът, че те са единствените "ненапазарувани" в момента или популистко палячовски шоумени ги прави опасен противник за "другите". Оттам идва и неистовата омраза към Костов като олицетворение на Синята коалиция, доколкото той изпъква като личност и политическа тежест.

На мен Костов никога не ми е бил симпатичен като политик и още по-малко като личност. Но яростната омраза на всичките политически дегенерати и продажници към него неизбежно го прави симпатичен. Той е най-мразеният политик в България от комунисти-социалисти, националисти-атакисти, турци-доганисти, олигархисти, царисти, русофили и прочие врагове на ЕС и западната демокрация.

Това неизбежно го прави политически симпатичен!

Написа: Анонимен


Абонирайте се! Подкрепете свободната мисъл и свободното слово в България тъкмо когато те са в страшна немилост!

(Забележка: Можете да получавате броевете на в-к ГРАЖДАНИНЪ за 2010 г. ако пишете на имейл angeligdb [@] abv.bg)

ВИЖ >>> кн. II на сп. ИДЕИ

1 коментар:

Анонимен каза...

"Време е за Костов" - прокостовистка статия от анткистовист:

http://www.komentari.com/index.php?option=com_content&task=view&id=458&Itemid=2